Wkidk

Hvordan at slippe af egern

Egern danse gennem træerne og give endeløs underholdning for kæledyr, og de vil helt sikkert blive savnet, hvis de forlod vores kvarterer til gode. Hvis du har en fugl feeder eller en have, men du ved, de kan også være en stor baggård gene. De spiser fuglefrø, ruin dyrke grøntsager, og nogle gange endda få fanget inde i huset. Lære at styre egern både inde og ude med humane, men effektive metoder.

Steps

Hvordan at slippe af egern. Squirrel-proof din fugl foderautomater.
Hvordan at slippe af egern. Squirrel-proof din fugl foderautomater.

Styring egern udendørs

 1. 1
  Fjern egern mad. Sure, behøver du ikke tænke på det som egern mad, men hvis egern overskridelse din ejendom er det fordi de er at finde en masse ting, de kan lide at spise.
  • Rake up nødder, bær og agern fra træer i din gård, der dropper dem. Disse er egern 'vigtigste kilder til mad.
  • Køb forsegles udendørs trashcans. Hvis din affaldsspand er let for egern at komme ind, skal den udskiftes med en, der har en tætsluttende låg. Sørg for at holde det lukket på alle tidspunkter.
 2. 2
  Squirrel-proof din fugl foderautomater. Egern er utroligt snu, når det kommer til at spise fra foderautomater. Brug disse metoder til at holde dem fra at spise fuglefrø før fuglene har mulighed for at finde det:
  • Køb egern vagt til at knytte til din feeder, der forhindrer egern fra at kunne få styr på dem.
  • Anbring ikke foderautomater tæt på træer eller dit hjem. Egern vil være i stand til at omgå vagten ved at springe fra grenene eller dit hjem udhæng til fuglen feeder.
  • Hold området under foderbræt rent. Det kan være en smerte, men picking up omstrejfende frø, der er blevet droppet af fugle vil holde egern fra hængende ud nær din feeder.
  • Fyld din fugl feeder med saflor frø. Fugle er glade for at spise disse frø, men egern finde dem bitter.
 3. 3
  Beskyt din have med et hegn. Egern vil grave op løg og riv grøntsager, hvis du ikke træffe foranstaltninger til at beskytte haven. Brug et trådhegn og sørg for at det er begravet omkring en fod i jorden, så egern kan ikke grave under det.
 4. 4
  Brug egern frastødende. Flere produkter er tilgængelige på hardware-og hjemmet og haven butikker. De er typisk lavet med naturlige ingredienser, der forårsager egern at holde sig væk.
  • Nogle repellants er lavet med cayenne eller sort peber, som afviser egern, men ikke gider fugle. Disse repellants kan tilføjes direkte til foderbræt.
  • Nogle repellants er lavet med urin fra egern 'rovdyr. Disse er beregnet til at blive sprøjtet omkring haver til at holde egern væk.
 5. 5
  Feed egern. I stedet for at forsøge at køre egern væk, overveje at fodre dem til at holde dem ude af din fugl feeder og have. Scatter egern foder omkring din værftet, eller købe en feeder og placere den langt væk fra din fugl feeder og have.
 6. 6
  Prøv motion-aktiverede sprinklere. Disse vil sprøjte egern, når de kommer for tæt på, med den ekstra fordel at vande din græsplæne.

Styring egern indendørs

 1. 1
  Sørg for at dit loft ikke har mad i det. Hvis egern gentagne komme ind i din loftsrum, kan de lugte noget derinde, der tiltrækker dem. Rens dit loft og gøre det er sikker på noget, der kunne være appetitvækkende.
 2. 2
  Trim grene, der hænger tæt på dit tag og skorsten. Egern kan springe direkte fra grenene til dit tag.
 3. 3
  Placer en vagt over din skorsten. Hvis egern og andre væsner ofte indtaste dit hjem, overveje at placere et dyr vagt på din skorsten. Disse er ofte lavet af rustfrit stål, så du ikke behøver at fjerne dem, når du bruger din pejs.
 4. 4
  Giv en flugtvej. Hvis væbner gør bliver fanget i din skorsten eller på loftet, sørg for at det har en måde at komme ud. Hæng et reb ned gennem din skorsten, så den kan klatre tilbage op til taget. Åbn et vindue i angrebet og lokke det ud med egern mad.
 5. 5
  Køb en live fælde. Hjemmet og haven butikker sælger fælder lavet specielt til at fange egern uden at skade dem. Sæt den op i dit loft, og når egernet bliver fanget, tage den udenfor og slip den.
 6. 6
  Ring dyr kontrol. Du må ikke ønsker at beskæftige sig med løse egern i dit loft og skorsten på din egen. Ring dyr kontrol til at komme over og fælde egernet for dig.

Tips

 • Prøv forebyggelse før fjernelse. Hvis du kan regne ud, hvorfor egern er der i første omgang, kan du slippe af med dem uden at skulle bruge fælder eller forårsage nogen skade på dem.

Advarsler

 • Selv om det kan have set pænt på "Roadrunner" tegnefilm, sprøjtning dine lavtliggende træer med glatte væsker som madlavning spray, så egern falder ikke virker.
 • Efter at have taget nogle af disse tiltag, kan du stadig nødt til at vente til næste sæson, før egern bygge deres reder andetsteds. Vær tålmodig.