Wkidk

Hvordan at slippe af en hveps reden

Hvis du opdager en hveps reden i nærheden af ​​dit hjem, og du føler, at det udgør en fare for dig selv, din familie eller dine kæledyr, så skal det fjernes så hurtigt som muligt.

Steps

Hvordan at slippe af en hveps reden. Gå til din læge og sikre, at du ikke er allergisk over for hveps / hornet gift.
Hvordan at slippe af en hveps reden. Gå til din læge og sikre, at du ikke er allergisk over for hveps / hornet gift.
 1. 1
  Gå til din læge og sikre, at du ikke er allergisk over for hveps / hornet gift.
 2. 2
  Check hvilken slags hvepse, de er til at se, om de kan fjernes, eller hvis gift er den eneste måde.
 3. 3
  Køb en dåse hveps / hornet remover og læse vejledningen.
 4. 4
  Bemærk placeringen af reden. Hvis det er i nærheden af ​​en døråbning, sørg for at have et andet middel til indrejse til hjemmet til brug under behandlingen periode.
 5. 5
  Vent til det rette tidspunkt på dagen (som anbefalet på CAN). Nat er normalt den bedste tid af som hvepse / gedehamse alle vil være i eller på reden.
 6. 6
  Sæt på flere lag af gammelt tøj (for at holde gift rester fra dine gode tøj), med handsker og en hat.
 7. 7
  Bære et par beskyttelsesbriller til øjenbeskyttelse.
 8. 8
  Ryd området for alle kæledyr og mennesker --- især børn.
 9. 9
  ikke under ikke>. Har du en flugtvej planlagt at bruge til at komme tilbage ind i dit hjem eller til at komme væk fra dette område.
 10. 10
  Spray masser af gift direkte på reden. Må ikke holde sig rundt, når du bruger pesticidet - rydde området øjeblikkeligt.
 11. 11
  Vente den anbefalede tidsrum undgå området helt. (Mange dåser vil sige at vente natten over). Brug din alternative dør, hvis reden er i nærheden af ​​din indgangsdør.
 12. 12
  Look at sikre, at der ikke er mere aktivitet i reden. Igen lægge dine briller på og banke ned reden og bortskaffe det på din papirkurv.

Tips

 • Hvis du er allergisk over for hveps / hornet gift, skal du kontakte en professionel Exterminator og undgå reden helt.
 • Spray lim fungerer bemærkelsesværdigt godt (bedre end nogle giftstoffer), og handler om den samme pris. Hveps kan begynde at komme ud, men vil sidde fast til reden og derefter hinanden tilstopning exit hul. Spray masser af det på exit efter at de er holdt op med at komme ud for de hjemvendende hvepse. Spray lim dog ikke virker for bier, der i modsætning til hvepse vil spise de døde tilstopning hullet, hvepse vil ikke.
 • De mint-baserede hveps mordere er lige så effektive og mindre giftige for dig og dine kæledyr.
 • Rens din butik vac. Tilføj en tomme eller to af sæbevand. Placer røret ved siden af ​​reden åbning, og tænd for vac og lad den køre, så længe du ser noget kommer eller går fra reden. Alle flyvende insekter forlader hullet vil blive suget ind og dræbt. Ingen pesticider, ingen vrede insekter, virker godt!
 • Enten vaske de gamle tøj i en anden last, eller kassere dem til at minimere din udsættelse for giften fra sprayen.
 • En mere naturlig måde kunne være at bygge en lille brand eller sætte din grill under reden og lod røgen stige op. Røgen vil kvæle dem, og de vil evakuere reden således at du kan fjerne det sikkert. (. Men pas på fast, eller dvælende hvepse) dog ikke bruge denne metode til en rede på eller nær et hus: mange hus brande er et uheld startede denne måde.
 • En anden metode er at få en stor butik-vac med en stav lang nok til at nå reden. Sørg for, at afgangen af ​​vac har en grill / skærm / net lille nok til at forhindre hvepse undslippe. Nå up & støvsuge reden, herunder eventuelle omstrejfende voksne, du ser så blokerer Vakuumstangen (Shop-støvsugere sutte hurtigere end hvepse kan flyve, så hvis din tryllestav er lang nok, vil de ikke være i stand til at flyve ud igen, før du blokere det off.). Lyt nøje for eventuelle summende / brummende før Unblocking wand og / eller rengøring ud butikken vac. Hvis du ikke har hørt noget efter flere timer - eller hvad der periode, hvor du er komfortabel med - det bør være sikkert nok til at dumpe indholdet i en skraldespand pose foret skrald spand.
 • Hvis du har en reden på dit hus, en anden fysisk, men meget effektiv metode er at placere en spand fuld af kogende (eller så tæt på kogepunktet som muligt) vand under reden. Brug en lang pind til at banke reden ned i spanden. Brug en kort pind til vælling reden hinanden bagefter, for at sikre, at eventuelle voksne i det samt larver er kogt eller druknede. Dette gøres bedst iført beskyttelsesudstyr, så eventuelle voksne, der gjorde det ud, ikke stikke dig. (Hvis du ikke har noget imod kemikalier, der har en anden person, sprøjtning de sidste par voksne gør denne metode meget mere komfortabel.) Når reden dronning (inde i reden) er død, vil eventuelle resterende voksne dør ud, efter at være ude af stand til at finde deres rede.

Advarsler

 • Kun udrydde hveps selv hvis reden er relativt lille, i et almindeligt syn, og inden for rækkevidde af en håndholdt spraydåse. Hvis nogen af ​​disse betingelser ikke gælder, skal du ikke forsøge at gøre dette selv - det er for farligt. Ring skadedyrsbekæmpelse til at fjerne dem for dig.
 • Vær meget forsigtig med ikke at bo omkring reden længe nok til hveps at finde dig og stikke dig.
 • Hvepse kan være meget farlige, så brug ekstrem forsigtighed.
 • Forsøg ikke at sprøjte en allerede irriteret reden. Hornets / hvepse kan ikke alle være i reden på det tidspunkt, du forsøger at sprøjte det. Giv reden et par timer at falde til ro.

Ting du behøver

 • en dåse hveps / hornet remover
 • flere lag af gamle tøj, handsker og en hat
 • et par briller

en lys