Wkidk

Hvordan man kan stoppe myrer kommer ind i dit hjem

Mens myrer overtal mennesker 140 tusinde til 1 på Jorden, betyder det ikke, at de kan blive gæster i dit hus. Her er 10 idiotsikker skridt til at ødelægge deres rede. Det er Google at stoppe myrerne fra at komme ind i dit hjem uindbudte.

Steps

Hvordan man kan stoppe myrer kommer ind i dit hjem. Barrikadere dit hjem.
Hvordan man kan stoppe myrer kommer ind i dit hjem. Barrikadere dit hjem.
 1. 1
  Dræb dronningen. Den bedste måde at slippe af med myrer er at ødelægge deres kilde: myren dronningen. Det producerer en lang række af myrer og dræbte det vil udrydde dem. Du kan finde dronningen inde i ant reden - det er temmelig genert og vil gemme sig i bunden.
 2. 2
  Sluk ant buffet. Grunden myrer kommer ind i din ydmyge bolig er, fordi det er en gratis-for-alle (eller i det mindste var på et tidspunkt i fortiden, og de håber det kunne være igen). Hvis du har en meget beskidt hjem, vil myrerne formere, skal du sørge ren dagligt. Den renere du holder huset, jo mindre de vil have at spise, og jo mere de vil søge andetsteds efter lækkerier.
  • Tør alle overflader. Borde og bordplader bør regelmæssigt sprøjtes og rengøres med et mildt blegemiddel eller eddike løsning. Sørg for at holde på toppen af ​​(eller endda intensivere) din regelmæssig rengøring regime, feje, moppe, og vakuum regelmæssigt.
  • Sætte mad i lufttætte beholdere. Dette har selvfølgelig den ekstra bonus for at holde maden friskere.
 3. 3
  Hold vasken ren: ingen opvask, ingen stående vand til myrer at drikke, og ingen mad i afløbet.
  • Put pet madskåle i en lidt større skål og tilsæt lidt vand til den større skål, skaber en voldgrav omkring foder, der myrerne ikke let kan krydse (hvis blot du kunne gøre det samme omkring dit hus!) En enlig ant bringer hjem bacon - eller i dette tilfælde, mad katten
 4. 4
  Klemme spejderne. Kolonier udsender jævnligt enlige myrer at kontrollere for fødevarer kilder. Hvis du ser en individuel myre slentre på tværs af dit sofabord, lad det ikke gøre det tilbage til reden i live. Det vil fortælle koloni, hvor du spildt æblejuice. Hvis spejder gjort det tilbage til reden og bragt tilbage nogle venner, vil de følge en duft spor, enkelt fil. Medmindre du er klar til agn dem som beskrevet nedenfor, dræbe dem alle. Hurtigt.
  • Spray trail med universalrengøringsmiddel eller et blegemiddel, derefter tørre det op med en våd køkkenrulle. Sprøjtning reden kan være effektive, men du virkelig ønsker at sikre, at du får dem alle, ellers dræber en del af kolonien kan blot opfordre visse arter at etablere nye kolonier, hvilket er kontraproduktivt for dig. [1].
  • For en mindre hands-on, opløsning, dem alle støvsuge op, så støvsug nogle talkum, diatomejord at afslutte dem. Dette andet trin er vigtigt at sikre, at du ikke giver myrer et nyt hjem i din støvsuger.
 5. 5
  Barrikadere dit hjem. Da myrer er små, kan de finde tusindvis af bittesmå døråbninger ind i din bolig. Nogle af dem er lette at identificere, andre vil kun blive opdaget, når der er en parade af myrer marcherer gennem dem.
 6. 6
  Seal vinduer, døre, og enhver revner myrerne kravle igennem med caulk. En yderligere fordel med dette er bedre temperaturkontrol og lavere energiregninger. Plus, det er en af ​​de mindst risikable metoder, når børn eller kæledyr er involveret.
 7. 7
  Linje mistænkes entryways med afskrækkende stoffer.
  • Diatoméjord er et fint pulver, der dræber myrer ved at trække alle fugt fra deres kroppe. Da det virker ved at absorbere fugt fra myren imidlertid selv, er det bedst anvendes i tørre miljøer. [2] Du ønsker heller ikke nogen i huset (kæledyr inkluderet) snuse det op.
  • Salt virker fint så godt, og du kan sprede det under døre, i nærheden af ​​vinduer og vægge med bedre samvittighed.
  • Talkum i forskellige former menes at afskrække myrer, selvom mekanismen er dårligt forstået. [3] skrædder kridt og baby pulver indeholder normalt talkum og kan bruges til at skabe en barriere for myrer. Uanset hvilken form for talkum, du bruger, skal du huske, at der er bekymring over den potentielle carcinogenicitet talkum, [4], selv om baby pulver bruges af mange forældre alligevel.
  • Mange kilder anbefaler at bruge normal kridt, men det er lavet af gips, ikke talkum, og denne misforståelse kunne være resultatet af forveksling med "ant kridt" (et insekticid, der ligner normal kridt, forbudt i USA i 90'erne, men stadig solgt i Chinatowns ulovligt).
  • Nogle baby pulver mærker er lavet af majsstivelse og vil ikke fungere effektivt mod myrer. Kontroller ingredienserne.
  • Cornmeal kan bruges som et våben mod myrer, og det er ikke giftigt for mennesker eller dyr. Myrer spise det, og efter forbrug af vand, svulmer cornmeal inde i deres fordøjelsesorganerne dræbe myrer. [5]
  • Tørrede nelliker. Du kan også anvende dufte og stoffer, myrer simpelthen ikke kan lide af forskellige årsager: eddike, pebermynte olie, kanel, sort peber, cayennepeber, hele nelliker og laurbærblade. Nogle af disse kan være skadelige for kæledyr og irritanter til nysgerrige børn.
 8. 8
  Nedbringe reden. Hvis myrer fortsætter med at plyndre dit hjem, er du nødt til at raid deres. Hvis du er i stand til at lokalisere reden, kan du hælde flere liter kogende vand ind i det, og der vil være, at. Men hvis du ikke ved, hvor de kommer fra, din anden alternativ er at agn dem.
 9. 9
  Vælg din gift. Blanding borsyre pulver eller borax med ahornsirup er den mest almindelige agn (og er, hvad en populær kommerciel ant gift, Terro, dybest set består af). Borsyre påvirker myrer både eksternt (når i pulverform, svarende til kiselgur) og internt (når det indtages) [6] Myrerne bringe giften (borax eller borsyre) med dem til kolonien og sprede det rundt.. Hvis du får den mængde og timing lige højre, kan du udslette en stor koloni, men det kan tage flere uger til et par måneder. [1] En agn, der er for stærk, vil dræbe myrer, før de gør det derhjemme, og en lokkemad der er for svage, vil kun svække kolonien midlertidigt, så her er nogle opskrifter, som folk har haft succes med:
  • 1 kop vand, 2 kopper sukker, 2 spsk borsyre [7]
  • 3 kopper vand med 1 kop sukker og 4 teskefulde borsyre. [8]
 10. 10
  Fjern eventuelle alarmer (fra tidligere trin) og vente på myrerne til at dukke op. Må ikke lokke nye myrer med lokkemad;. Man kunne tiltrække nye kolonier [1] Når der så er et spor, skal du placere agn siden af ​​(ikke på det, ellers vil du afbryde deres march hjem).

Tips

 • Hvis du ønsker at stoppe røde myrer, brug bug spray alene.
 • Myrer er frastødt af en række af husholdningsartikler, herunder: eddike, cayennepeber, sort peber kanel, Windex og kridt.
 • Hvis den enorme bølge af myrer er større end du kan håndtere, så prøv at få venner eller exterminators til at hjælpe.
 • Hvis du beskæftiger dig med røde myrer, kan du ønsker at træde ud af det og kalde en Exterminator til at tage sig af dem, for du ikke ønsker at risikere at blive bidt.

Advarsler

 • tsk vand (95%) - i stedet eller eddike og alkohol. Altid ryste mix før hver brug. Note: 19 tsk = 6 TBS ca.
 • Limfælder er ikke-toksiske.
  • For en meget mild orange olie insekticid der stadig virker bare blande 1 tsk orange olie (5%) med 19
 • Bruge halvt så meget orange olie at gøre personlig insekt "repellent" med vand halvt> alene.
 • Hvis du har små børn i dit hjem, kan du ønsker at undgå at placere ant fælder, som de indeholder skadelige kemikalier.
 • Vær forsigtig omkring en humongous bølge af røde myrer.

Ting du behøver

 • Olie
 • Sprayflaske
 • Eddike
 • Onion
 • Alkohol (i den "alternative")