Wkidk

Hvordan at slippe af jorden digger hvepse (cikade killers) fra din græsplæne

Denne artikel indeholder instruktioner om, hvordan at udrydde Ground-digger hveps (ellers kendt som cikade-killer) reden skadedyrsangreb på din græsplæne / ejendom.

Steps

Hvordan at slippe af jorden digger hvepse (cikade killers) fra din græsplæne. Lær om jorden digger hveps.
Hvordan at slippe af jorden digger hvepse (cikade killers) fra din græsplæne. Lær om jorden digger hveps.

Hvad du behøver at vide up front

 1. 1
  Lær om jorden digger hveps. Ground-digger hvepse (GDWs) er meget store (lidt større end en Green Hornet) passive-aggressive hvepse, at "bygge" deres reder i tørre, ubefrugtede jord. De er typisk store og sorte og rørige med gule striber på deres back-end. Når fuldvoksne, de måler omkring en og en halv inches (eller flere) i længden med omkring en og en kvart tommer bredt vingefang.
 2. 2
  Kend tegnene. Du ved du har fået jord-digger hvepseboer i din græsplæne eller haven, når du ser små kornede gravhøje af snavs stablet op overalt fra to til fem inches i højden. Ved foden af ​​højen af ​​granulær snavs vil være en finger størrelse hul med en "vej" af snavs fører ud fra det.
  • De reder vil blive sporadisk bygget hele din græsplæne eller haven, men vil typisk være i de tørreste områder og / eller under længere græs / ukrudt eller under voksende blomster. GDWs ikke kan lide, men kan leve i, fugtig jord.
 3. 3
  Find ud af livscyklus. I det nordøstlige USA, er den livscyklus en jord-digger hveps omkring en måned begynder i midten af ​​juli og slutter omkring midten til slutningen af ​​august (afhængigt af hvor du bor, kan deres livscyklus starte tidligere eller senere). De går fra unge voksne summende om play-angriber med hinanden, for fuld størrelse voksne i omkring to til tre uger.
 4. 4
  Vid, at de kun stikke, når angrebet. Mens meget truende ud, at de er passive stingers --- kun mening hvis meget truet vil de angribe og svie. Du vil næsten nødt til at begynde at grave i deres reder, mens de flyver over for en til at komme på dig, og sting du (så ikke gør det!). Ellers har de en tendens til at rygter om at tjekke dig ud og til at skræmme dig væk --- og de sandsynligvis vil den første gang du støder på dem. Vid, at de hellere ville komme videre med deres forretning at dræbe cikader op i træerne, end stikke dig.

Hvordan at slippe af jorden digger hvepse

 1. 1
  Mens nedenstående metode dybest dræber hvepse i deres reder, har jeg fundet nogen andre (sikker-for-i nærheden-kæledyr) måde at udrydde dem fra min egen græsplæne end denne metode. Jeg får stadig reder fra år til år, men kun én, måske to nu. Tricket er at dræbe dem alle, mens de er i deres reder, så deres babyer ikke vil komme tilbage til det samme sted de blev født.
 2. 2
  Få leverancer. At udrydde et angreb af Ground-digger hvepse (GDWs), hos din lokale fest butik og supermarked, følgende punkter: a) en stor pose af hvid plast knive, og b), op til tre eller fire kande gallons af regelmæssige eller citron ammoniak.
 3. 3
  I løbet af dagen, når hvepsene er op jagt efter cikader i træerne markerer hver reden du finder med en af de plastik knive skubbet i jorden så tæt på hullet i reden som muligt (uden at forstyrre hul). Efterlade nok af kniven stikker ud af jorden, så du kan se det.
 4. 4
  Efter 10: 30 eller 11 pm, (senere er bedre), den aften, ved hjælp af en lommelygte, opsøge knivene, du placerede og omhyggeligt hæld ca to til tre kopper ammoniak i hvert af hullerne. På dette tidspunkt hveps er sandsynligvis nesting / soveværelse, så du vil blive fange dem, mens i reden. (Du kan strække ud mængden af ​​ammoniak ved at blande en en-til-en forhold mellem vand og ammoniak. Den fortyndede styrke vil stadig være nok til at dræbe dem.) Fjern IKKE knivene.
 5. 5
  Den næste dag, gentage processen om nye reder, som du finder i jorden. Du kender de nye reder fra de gamle, fordi du stadig vil have knivene på plads fra aftenen før. Når du har identificeret de nye reder, fjerne den gamle knives.You kan blive nødt til hele tiden at gentage processen afhængigt af det oprindelige beløb på hvepse. Eller du kunne ramme hveps med tennisketsjere, banke dem til jorden og derefter træde på dem.

Tips

 • Hvis du har kæledyr, er det meget vigtigt, at du ikke giver dit kæledyr til at grave i nærheden af ​​et reden. Du må heller ikke bruge en diazinon eller anden PULVERISERET giftige behandling på GDW huller. Hunde og katte vil ikke vide, at pulveret er dødelig for dem.
 • Del vejledningen med dine naboer, som chancerne er, de vil også have GDWs og ikke ved, hvad de er, eller hvordan man kan slippe af med dem. Hvis de ikke gør noget, vil du have et angreb på blokken, før du ved af det.
 • Du vil sandsynligvis fortsætte med at have reder hvert år. Men hvis du gentager den samme proces over hvert år, vil dine chancer for at have flere reder de følgende år nedsætte meget.
 • Jo flere cikader der er, jo flere GDWs du har. Så hvis du har 7-årige cikade skadedyrsangreb cyklusser, chancerne er du har en masse GDW reder at beskæftige sig med hver syv år, medmindre du (og dine naboer) følge den metode ovenfor for at udrydde dem.
 • Hvis du ser en GDW med en cikade under bugen, hurtigt komme ud af ammoniak og hæld det ned i hullet, så snart GDW går ind i reden. (Fugle rent faktisk vil angribe [i luften] a GDW bærer en cikade under dens mave.)

Advarsler

 • IKKE agitere eller forværre en GDW. De kan angribe og stikke dig, hvis deres reder er truet på nogen måde. Dog rådes hannerne har ikke selv stingers, og hunnerne brodden under ekstrem provokation alene. Wikipedia rapporterer de kvindelige svier som relativt "svag". Som sådan er det vigtigt, at du følger ovenstående trin, når du ikke kan se nogen GDWs flyver rundt --- vente, indtil de enten er op i træerne (i løbet af dagen), eller i reden (hvis natten).
 • Bruge en lav-drevne flash lys, når behandling af reder natten. Selv om natten GDWs vil flyve i retning af en meget kraftigt lys.
 • Forsøg ikke at træde på dem, de er meget hurtigt, når de er unge voksne / voksne. Som de bliver ældre, har de tendens til at bremse ned, men kan stadig stikke hvis truet.

Ting du behøver

 • Stor pose af hvid plast party knive
 • Op til fire eller flere liter ammoniak (regelmæssig eller citron)
 • Courage