Wkidk

Sådan bliver du en kunstner

Kunst er alle omkring you.It er ikke kun i evnen til at male, tegne og tegne, men i andre medier samt. Oprettelse af en skulptur tager dygtighed af en kunstner. Abstrakt maleri, eller oprette lermodeller er en form for kunst. Kunst er faktisk alt omkring dig, i enhver form og form. Tag dig tid til at se på dine omgivelser på en anden måde. Kig på et træ, er det ikke engang, det er ikke lige, er det ikke brune. Det har tekstur og skygge. Vigtigst: ingen to objekter er ens.

Steps

Sådan bliver du en kunstner. Få en skitsebog og skitsering blyant.
Sådan bliver du en kunstner. Få en skitsebog og skitsering blyant.
 1. 1
  Få en skitsebog og skitsering blyant. Få et staffeli og maling. Selv et par basale forsyninger vil være nok til at starte du øve og eksperimentere.
 2. 2
  Tegn ting, du ser. Gå til parken, og sidde på en bænk og bare kigge dig omkring. Kunst er overalt. Puljen er oval, solen er rund, træerne er alle forskellige nuancer, og ikke to blade er den samme. Ikke to blomster er den samme, eller den samme form eller størrelse. Hvis man ser på alt dette og finde du er interesseret i at lære mere, så du har en kunstnerisk karakter. Du kan let blive en kunstner.
 3. 3
  Kig på et træ i solen. Bemærk, at bladene har forskellige farver. Se hvilken side solen skinner på, og hvordan det ser ud. Kig på det samme træ en time senere, og mærke, hvordan det ser ud nu, at solen har eller indstilling. Undersøgelse græsset, og dens skygger. Kig på en solnedgang, skygge og farver. Faktisk ser på tingene intenst og markere det hele ned i din skitsebog.
 4. 4
  Udvikle mere en kunstnerisk karakter. Lær om farver, nuancer, og hvordan du bruger dem. Køb et farvehjul og forsøge at ændre farver. Beslut hvilken type kunst, du er interesseret i. Der er hundredvis af teknikker, som du kan lære af.
 5. 5
  Træn dine øjne til at fokusere på struktur, farve og værdi. Må ikke male eller tegne, hvordan objektet "skulle" se, snarere end hvordan det gør look. Intet er virkelig, hvad det ligner. Hvide har andre nuancer i det, reds er af varierende grader af rød. Sort hud er ikke sort og hvid hud er egentlig ikke hvid, men forskellige nuancer af pink, gule og blå alle blandet sammen.
 6. 6
  Få bøger om kunst uddannelser, især tegning fra højre side af hjernen. Dette er en stor bog for at lære af. Det er let at læse, og interessant, og du vil forbløffe dig selv på hvor hurtigt du vil blive virkelig tegning.
 7. 7
  Find internetsider om kunstnere, kunst metoder, tegning og maleri. At blive en kunstner er ikke svært, når du er klar over, hvilken type kunst, du er interesseret i. Læs op på kunstnere og besøge kunstudstillinger.
 8. 8
  Udsætte dig selv for stor kunst. Besøge museer og gennemlæse bøger om alle mulige kunst og design. Lær fra mestre ved at se nøje på deres værker. Efterligne dem eller prøv motiver og teknikker, der fanger din interesse.
 9. 9
  Sommetider kunstnere ønsker at udtrykke deres følelser, så de sætter deres følelser i deres kunst. Du bør prøve at også når du ønsker at udtrykke dine følelser.

Tips

 • Altid sige "Dens hvordan jeg tegner og dette er, hvad jeg synes er godt", ikke tager andre udtalelse til dit hjerte, hvis de siger noget dårligt om din tegning.
 • Du vil sandsynligvis bedre i byger af personlig indsigt i at se verden omkring dig som kunstner.
 • Doodling rent faktisk hjælper dit perspektiv... Når du tegner hensynsløst, dens kan du se, hvad du er i stand til.
 • Aldrig nogensinde holde op med at blive en kunstner, fordi det er fantastisk. * Aldrig blive ydmyget, når nogen griner ad en tegning.
 • Kig på kunst, som du stiger i raffinement, kan du være i stand til mere fuldt ud forstår sofistikerede store kunstnere. Ikke alle er i stand til at lægge mærke til detaljer. Stor kunst er lærerigt, og det vil få dig til at ændre din tilgang om et givet emne og give dig tips om hvordan man kan opnå, hvad du satte sig for at skabe. Den bedste måde at se kunst er i person, en reproduktion i en bog er rart, men husk der er mere til et maleri end det billede repræsenterede, taktilitet af overfladen, lysstyrke og andre finesser er kun tilgængelige i person - det er ofte tilfældet, at storheden af ​​arbejdet kun er synlige i disse aspekter. Dette er især tilfældet i abstrakt kunst, men bør ikke indregnet i figurative arbejde, gå se hvor Rembrandt håndterer sin maling, hvor han gør brug af transparente skylninger, effekten af ​​en given farve lagdelt over en anden - hvis du begynder at lægge mærke til sådanne ting du vil være garanteret at udvide din fleksibilitet som kunstner.
 • Få dit arbejde derude ved at forsøge at få din grafik ind kunstgallerier.
 • Hold gamle tegninger at opmuntre dig, som du se din forbedring.
 • Forstå, at ingen har at være født med et talent. Dem, der er, er heldige. Art kan udvikles med renter. De fleste kunst behøver ikke være malet som et billede. Man kan bruge et kamera til nøjagtighed. Malerier udvikle sig fra kunstnerne føler af emnet, fortolkning og varierende farver. Der er ikke to mennesker er ens. Ikke to kunstnere male på samme måde, og ikke to se tingene i den nøjagtige farver. Kunst kan læres, opdages og kan udvikle sig med den korrekte eksponering. Bare husk at være en kunstner er ikke, hvor godt du kan tegne, men de følelser, der kommer ud af det.
 • Når du er færdig med din første skitsebog, købe en anden! Ved den tid, du er færdig med at du har forbedret så meget.
 • Display kunstværker i indie butikker eller caféer at få dit navn derude.

Advarsler

 • Aldrig, aldrig, aldrig give op. Det vil tage tid, men det er værd at hver time, når du kan se tilbage og være stolte af, hvor langt du er kommet.
 • Kunst er lavet til at blive set. Må ikke være så bange for at lade folk se, hvad du har gjort.
 • Altid støtte kunstnere, hvis du ikke støtter folks opfattelse af kunst, så du ikke gør dit job!
 • Altid fortsætte med at lære nye teknikker. Den store ting om kunst er, at der er sådan en bred vifte af medier og stilarter og teknikker. Der er altid noget at udforske. Må ikke blive selvtilfredse eller tror, ​​du allerede kender nok.