Wkidk

Hvordan til at pakke dine ejendele, når du flytter

Selv hvis du ikke kan vente med at bo i dit nye hus, bremse din entusiasme og modstå trangen til at proppe alle dine ejendele nogen hvilken vej i kasser.

Steps

Hvordan til at pakke dine ejendele, når du flytter. Pack et rum ad gangen, hvis det er muligt, og begynde med elementer, der mindst ofte anvendes.
Hvordan til at pakke dine ejendele, når du flytter. Pack et rum ad gangen, hvis det er muligt, og begynde med elementer, der mindst ofte anvendes.
 1. 1
  Pack et rum ad gangen, hvis det er muligt, og begynde med elementer, der mindst ofte anvendes.
 2. 2
  Skriv en liste over alt det, du er pakning, især hvis det er værdifuldt. Bøger, cd'er, dyrt tøj. Også tage til efterretning, hvilket element er, hvor kassen.
 3. 3
  Brug robuste bokse. Fyld kassen til randen, og forsegle låget. På den måde kan du nemt stable kasser oven på hinanden.
 4. 4
  Tape bunden af kassen sikkert, så at det ikke giver måde.
 5. 5
  Fyld aldrig en kasse, indtil det er så tung, at man ikke kan løfte den sikkert. Spred de tunge varer over et par kasser. Balance kasser med lysere emner som håndklæder eller tøjdyr. Pak de lettere emner på toppen.
 6. 6
  Brug bobleplast eller aviser, når pakning skrøbelige genstande. Dog kan avispapir plamage så brug avisen selektivt. Rent papir kan købes billigt fra at flytte levering butikker.
 7. 7
  Mark bokse. Kasser skal være mærket "Fragile" og "Denne side op" for at forhindre mishandling.
 8. 8
  Mærk hver boks klart og hvilke rum det tilhører. Skriv på siderne af kassen samt.
 9. 9
  Pak en separat boks med Essentials du kan få brug for den første nat på dit nye hus. Medtag emner som toiletartikler, toiletpapir, vand på flaske, snacks og en ændring af tøj, hvis du ikke kan pakke det hele ud i tide.

Tips

 • Smid eller donere junk du ikke ønsker at tage til dit nye sted. Pak ikke det igen!
 • Pack bøger og tunge genstande i mindre bokse.
 • National storbutikker (Walmart), vil lade dig gå i butikken for kasserne, når de er strømpe butikkerne fra 23:00 til 01:00. Du kan finde kasser i alle størrelser. Korn, ble og houseware kasser er en god størrelse og holdbart. Bare tage en indkøbsvogn og strejfer butikken. De gør tjekke kurv, som du forlader, så prøv ikke at snige noget forbi dem.
 • Bånd er billige. Brug masser af det. Luk box bunde godt. Få malertape eller tape og tape skruer og andre små ting, der kom ud af noget tilbage imod det. Du ønsker at finde den rigtige skrue samle noget uden at løfte det ud af 100 andre, når du får der.
 • Fyld tomme rum med ekstra papir.
 • Må ikke mærke kasser med indhold, hvis indholdet er værdifulde. I stedet for at skrive "Silver service-Fragile" du skal skrive noget, der gør det til at lyde mindre tyveri invitere samtidig viser den skrøbelige karakter af indholdet. Eksempel: "mors gamle retter" i stedet for "Fint China"
 • Pak ikke en kasse fuld af bøger eller papirarbejde - du måske ikke være i stand til at bære det. Fyld den halvt op med bøger, og fylde det op med lysere stuff.
 • Braklægning et område af huset, hvor du kan lægge alle de pakkede kasser. Brug et rum, der ikke bruges hver dag, såsom den formelle spisestue eller stue. Du vil ikke blive snubler over bokse, og du kan få en bedre idé om, hvad du har, og hvor tingene er.
 • Digitale billeder - brug dit kamera til at dokumentere indholdet af kasserne.
 • Køb bokse fra et lokalt flyttefirma. Når kasserne er af ensartet størrelse de stak bedre. Disse bokse har også værelser, der er anført på siderne af kassen, så du kun behøver at tjekke boksen ved siden af ​​det rum kassen er at gå til.
 • U-haul og andre nation virksomheder tilbyder box tilbagekøbe tjenester. Hvis du køber for mange bokse du kan returnere ubrugte til en fuld refusion. Disse bokse er også ganske robust, så du kan genbruge dem eller stash i dit loft, indtil du flytter igen. Nogle nationale virksomheder tilbyder endda gratis forsendelse og håndtering, så du kan have nogle leveret eller gå til den lokale placering.