Wkidk

Hvordan til at dekorere et barns værelse uden maleri

Din 5-årige ønsker et liv-størrelse portræt af The Wiggles på hendes soveværelse væg, eller måske dit 11-årige har besluttet hun ønsker at leve i et helt sort rum med sølv glitter klistret over loftet. Hvordan kan du undgå sådanne katastrofer, og stadig nyde dit barns tørst til selvudfoldelse? Her er nogle kreative (endnu midlertidige) dekoration idéer, som du og dit barn kan bruge til at personliggøre hans eller hendes plads.

Steps

Hvordan til at dekorere et barns værelse uden maleri. For små børn, kan du bruge crepe papir på en rulle (findes på lærerens levering eller håndværk butikker) til finger, svamp eller andre taktile maleri.
Hvordan til at dekorere et barns værelse uden maleri. For små børn, kan du bruge crepe papir på en rulle (findes på lærerens levering eller håndværk butikker) til finger, svamp eller andre taktile maleri.
 1. 1
  For små børn, kan du bruge crepe papir på en rulle (findes på lærerens levering eller håndværk butikker) til finger, svamp eller andre taktile maleri. Du kan lægge papiret fladt, lad dit barn maling hans / hendes hjerte indhold, og derefter hænge det færdige maleri fra dit barns væg. En anden metode er at hænge blanke ark fra loft til gulv som tapet og lad dit barn 'krop maling' til højre ind på væggen. Dette kan være rodet og har uforudsigelige resultater, selv om.
 2. 2
  Pre-teenagere vil nyde den hævdvundne tradition for magasinet collage. Brug en aftagelig, ikke-skadelig lim (såsom Sticky Tack) til at arrangere klippede billeder af filmstjerner, foretrukne musikere og eftertragtede sko over væggene. Den bedste del af sjov aktivitet for hele familien, så længe du ikke har noget imod at få en lidt rodet selv. Gør håndaftryk, fodspor, og stænk. Det er ligesom farvning væggene, men uden forældrenes vrede og permanente skader.
 3. 3
  Ældre børn kan allerede have en samling af kunstværker fra skole kunst klasser. Vend dit barns værelse i en mini-museum ved at udforme dit barns tegninger og malerier med papir, pegboard eller trærammer, og hænge dem i hele rummet. denne udsmykning teknik er, at dit barn kan føje til det hver dag.
 4. 4
  Hvis dit barns hjerte er indstillet på at ændre farven på væggene helt, så prøv at bruge tapet - Uden faktisk klistre det op. Tag en tur til hjemmet varer butik og udvælge papirprøver eller rester. Må ikke bekymre dig, hvis resterne ikke er store nok til at dække hele muren - at skabe en collage af forskellige mønstre og farver er en del af det sjove.
 5. 5
  Hvis du vil tilføje tekstur, vælge nogle stofrester fra en håndværk butik til at hænge som gobeliner. Hvis dit barn sover i en køjeseng, kan stoffer hænges fra skænke at skabe en "telt". Dette kan gøre rummet føles større, og skaber et fantastisk sted for foregive!
 6. 6
  Hængende mobiler er ikke kun for babyer. Udfylde nogle plads i rummet ved at udforme en "lysekrone" af gamle legetøj, udstoppede dyr, eller nogen lette genstande. Ældre børn kan nyde at gøre mobiler, der afspejler deres hobbyer. Baseball-kort, gamle ballet hjemmesko og sport bånd er alle gode materialer.
 7. 7
  Hængende stof fra væggene - Vedhæftet kun toppen med nogle pæne efterbehandling negle - Tilføjer et stænk af farve til et rum, og du kan altid tage den ned. Også prøve hængende billedrammer (med søm gennem stoffet) oven på stoflaget at have en nice collage.
 8. 8
  Tilføj dekorative knapper til møblerne. Tusinder er tilgængelige nu, kan du finde en, der vil forholde sig til noget vigtigt i dit barns liv - deres yndlingssport, et dyr, de elsker... Du kan endda få dem virkelig involveret ved at lade dem male deres egne drejeknapper!
 9. 9
  Selvklæbende, peelable, tapet grænser, vægmalerier, og designs. De har ikke beskadiger væggene, men tilføje en masse farve og karakter. Har din søn out-dyrket ABC og tegneserie biler? Skræl dem ud, vaske vægge, holde på Batman grænser og klistermærker. De er tilgængelige på mange steder, der sælger tapet samt on-line. De vil vare et år mindst. Faktisk er disse selvklæbende grænser er rart for at tilføje en let stænk af farve til ethvert rum. Nogle af disse produkter er "billige udseende '(som hylde papir), men mange er ikke skelnes fra kvalitet tapet.
 10. 10
  Husk at hænge kunst og andre dekorationer lav nok for barnet at værdsætte... og ja, røre. Alt for mange pænt indrettede børneværelser har billederne, hylder, etc. alle på voksenhøjde. Hvem bekymrer sig om det ser ud som det kom ud af et magasin? Hvis rummet er det alligevel? Put, at ABC plakat nede ved buksetrold niveau, så hun kan sætte pris på det.

Tips

 • Lav en dag ud af dekoration. Inviter dit barns venner over til svamp male tapetseret vægge. Dette vil gøre processen mere spændende og lad dit barn vide, at kreativitet er vigtigt og sjovt.
 • Må ikke bruge en masse penge på dekorationer. Husk, kreativitet er målet her. Dit barn vil være mere stolt af et rum fuld af sin egen kunst og opfindsomhed end hun vil af dyre store-købte dekorationer. Udover, du ved, at børn ændrer deres smag hurtigt og måske ønsker at udskifte en dekoration næsten lige så snart de sætter det op.
 • Hold øje med yndlingsfigurer - magasiner, skotøjsæsker, tøj tags, tandpasta kasser, uanset. Billeder skåret fra en skotøjsæske, kan en favorit shopping taske osv. tapes til væggen, for eksempel, lavet en Spiderman der 'svinge' fra en 'web' ud af et stykke garn.

Advarsler

 • Når hængende mobiler, være sikker på de er uden for rækkevidde af små børn, der måtte forsøge at hænge på dem eller trække dem ned. Sørg også for at der ikke er skarpe kanter eller tunge stykker, der kan forårsage skade, hvis den mobile falder. Gobeliner bør også hænges sikkert, især hvis de er knyttet til en køjeseng eller bruges til at lave et telt. Vær sikker børn er gamle nok til at forstå, at stoffet ikke er beregnet til at hænge eller spille på.
 • Hvis de insisterer på tunge ting, søm dem sikkert, ellers kan de falde over barnet og forårsage alvorlig personskade.
 • Sørg for, at al maling, du bruger, er en ikke-giftig formel. De fleste malinger beregnet til børns brug vil have denne betegnelse på emballagen.
 • Hold hængninger væk fra lys og loftsventilator. Dette omfatter papirer over bordlamper - du ved aldrig, når bånd vil miste sin klæbrighed og lad en plakat hænge ned på en pære. (Har været der, set, at mistede en favorit plakat - men heldigvis ikke mit hus).