Wkidk

Hvordan til at håndtere hus gæster, der forbliver for længe

Under overstay deres velkommen er aldrig en behagelig ting. Her er hvad man skal gøre, når gæsterne bare ikke få vink og gå hjem!

Steps

Hvordan til at håndtere hus gæster, der forbliver for længe. Sætter pris på dine gæster, når de opfører sig godt.
Hvordan til at håndtere hus gæster, der forbliver for længe. Sætter pris på dine gæster, når de opfører sig godt.
 1. 1
  Sætte grænser. Forebyggelse er nøglen. Før nogen rent faktisk lander på dit dørtrin, så lad dem vide, hvor længe du er villig til at få dem til at blive i dit hjem. Beslut som en familie og så være klar og direkte i din kommunikation. Du vil måske sige "Sure, vi ville elske at se dig. Vi er tilgængelige i morgen indtil 18:00" Eller, hvis det er en overnattende gæst, siger "Ja, kan du komme og bo hos os, vil vi meget gerne have dig til to dage. " På den måde, alle kender parametrene.
 2. 2
  Sætter pris på dine gæster, når de opfører sig godt. Hvis de hjælper med opvasken eller tilbyde at se dine børn, takke dem. Succesfulde relationer har en 5 til 1-forhold af merværdi til kritik og ja, der omfatter dit forhold til din mor-in-law! Hun kunne være et dyr, men jo mere du kan finde på at sætte pris på om hende, jo lettere vil det være for dig at være i samme rum sammen.
 3. 3
  Hold din jord. Det er så nemt, når nogen rent faktisk er plantet på din sofa for dem at blive længere end du har planlagt. Hvis de forsøger at blive længere, end du er aftalt, så venlig at lade dem vide, at det er tid til at gå. Man kan sige, "Det har været en stor besøg og vores tid sammen, er allerede oppe. Tak så meget for at være en stor gæst og holde vores tidsplan. Se dig næste år."
 4. 4
  Forvent huffy skærme af "hvem tror du, du er!" Masser af mennesker forventer, at andre afkald egne ønsker for at gøre dem glade. Men kun du kan oprette din egen lykke, og du skal. Folk, der ønsker at skubbe grænserne for andres ofte bliver forstyrret og skabe drama. På denne måde føler de, de har magten i deres liv. Ved at skabe klare grænser og holde sig til dem, er du demonstrerer reel magt, en færdighed de kan ikke have, som kan føle sig truende for dem. De kan føle sig såret eller de kan føle bange. Lad dem have deres følelser uden at forsøge at redde dem.
 5. 5
  Vælg at ære dig selv og din familie for at skabe præcis, hvad du alle ønskede. Find en måde at fejre efter gæstens er gået. Del med hinanden de ting, der følte hård eller skræmmende, og dem, der var vidunderlige og givende.
 6. 6
  Prøv at antyde med høflige måder. For eksempel kan du gaber, se på uret / ur, og sige "Åh, er det at få så sent allerede. Jeg er så træt..."

Tips

 • Nogle gange er du nødt til at indrømme du er stive vært, og måske dine ideer om gæstfrihed er grænsende til aggressive gæstfrihed. Hvis du peger ud til folk, du har inviteret til dit hjem, de bør være taknemmelige du er "ved at blive sat ud", eller gøre hints om, hvordan de skal gøre flere retter, måske du bør genoverveje indbydende end husets gæster. Person, der nyder underholdende og hosting forventer ikke deres gæster til at hoppe til det, og du som vært kunne have hyret catering og rengøring, hvis du føler dig overvældet. En vært er berettiget til at have visse regler om gæster, der besøger deres hjem, men nogle værter muligvis bedre bare ikke invitere folk over på alle. Måske du skulle vælge at besøge familie og venner på deres huse til Thanksgiving eller jul i stedet. Også, som værten din måske ønsker at reflektere over ting, du kunne have sagt eller gjort, der har holdt tidligere hus gæster fra at komme til dit hus, og overvejer, hvordan der er en mulighed, du kunne være en mere storsindet vært, når der er gæster. Din aktuelle gæster vil foretrække at bo på et hotel i fremtiden, hvis de er lavet til at føle, at de er nødt til at være i gæld til dig for hver lille ting, eller de måske genoverveje, om at besøge med dig selv er værd at deres tid.
 • Når individer inden for en familie har forskellige ønsker til længden af ​​opholdet, er det bedst at gå med det laveste antal dage. For eksempel, hvis kones mor kommer og konen siger "Åh hun kan bo i en uge", men manden siger, "Uh, jeg tror, ​​jeg kunne kun håndtere to dage." Gå med det laveste antal dage og finde måder til kone og hendes mor til at gå sammen uden for hjemmet i løbet af de ekstra dage. Måske moderen forbliver med andre familie eller på et hotel, og hun og hendes datter går på indkøb.
 • Gør dit bedste for at holde din sans for humor. Når beruset onkel Bert begynder savlende og fortælle sjofle vittigheder foran børnene, finde en måde at grine som du eskortere ham ud af døren eller i det mindste ud til garagen.
 • Når college-alderen unge mænd boende i landet velkommen på grund af gaming sessioner, bliver det klart, at en voksen skal gribe ind. I min erfaring, kan dette fortsætte i ugevis, især om sommeren. Dagligvarer er ikke det eneste problem. Den voksne skal være up-front om grænserne for tid lige fra starten. Man bliver aldrig mener, at dette ville gå på i ugevis, men det gør det. Forventer søn til at kommunikere med sine venner virker ikke. En enlig mor kan have sværere ved at tage fat på spørgsmålet. En mand kan bare sige: "Gå hjem", og ingen tvivl ensues, uanset årsagen. Mom skal være fast ved get-go om, hvor længe hun vil udholde dette.
 • Apropos onkel Bert, husordenen liste og sende dem: ingen rygning, ingen drikke til det punkt savlende, ingen tisser på de forreste buske, alle, der kritiserer har at gøre retterne og sige fem appreciations af den person, de kritiserede, anyone der spørger Jane, hvorfor hun ikke er gift endnu har til at synge en hel kærlighedssang! Når nogen bryder reglerne, bare pege på din liste og smil.

Advarsler

 • Beskæftiger sig med udvidede familiemedlemmer er ofte den største årsag til stress i løbet af ferien. Core familie er dem, der i øjeblikket bor i dit hjem. Alle andre, uanset hvor forbundet med blod, de er, er udvidede familie, og er underlagt husorden, beslutninger og parametre, men ikke komme til at afgøre, om reglerne.