Wkidk

Sådan overlever en skole eller arbejdsplads skydning

Hvad ville du gøre, hvis et skyderi skete i din egen skole eller arbejdsplads? Det er en skræmmende tanke, men det er noget, der kunne ske for enhver. Under nogle ideer om, hvordan man skal reagere på forhånd kan redde dit liv.

Steps

Sådan overlever en skole eller arbejdsplads skydning. Kør til sikkerhed og komme væk fra faren.
Sådan overlever en skole eller arbejdsplads skydning. Kør til sikkerhed og komme væk fra faren.
 1. 1
  Kør til sikkerhed og komme væk fra faren. Løb væk bør være dit første plan. Hvis du er udenfor, komme så langt vej fra skytten som muligt. Efterlad campus hvis det er nødvendigt, men sørg for at lade nogen vide, hvor du er.
 2. 2
  Skjul og barrikadere dig selv i et værelse, hvis du ikke kan køre. Du ønsker at fjerne dig selv fra skyttens synsfelt. Du forbedre dine odds for at overleve, hvis han ikke se dig.
 3. 3
  Vide, hvad er proceduren, der allerede er på plads. De fleste skoler har "" procedurer. Et eksempel på dette kunne være, at de studerende i hjørnet af deres klasseværelse, ude af syne af døre og vinduer, mens læreren låser døren og slukker lyset. Hvis du er i hallerne, kan du blive forventes at inde i nærmeste klasseværelset. Uanset hvad det er, hvad det er, og hvis der er ingen procedure på plads, snakke med en lærer eller hovedvirksomhed om at skabe en lige med det samme.
 4. 4
  Tast 911. De fleste mennesker har mobiltelefoner i disse dage. Selv hvis du ikke kan tale i telefon (fordi du skjuler), kan du nå ud og lade nogen vide, at der sker noget.
  • Undgå at fortælle skytten, at du har en mobiltelefon, og at du ringer 911, hvis han ikke gå væk, fordi han måske angribe dig for at få mobiltelefon fra dig.
 5. 5
  Skjul. Find et sted at gemme sig. Hvis du er i et klasseværelse, låse døren, slukke lyset, lukke blinds / nuancer og skjule ude af syne. Forbliv rolige og vær sikker på at slå nogen mobiltelefoner til lydløs eller vibrere. Hvis du har tid, barrikadere døren med tilgængelige møbler. Hvis du er i et badeværelse forblive der. Lås døren til badeværelset, hvis du er i stand til og gå ind i en bås, låse den og Crouch på toiletsædet til at skjule og ophold så stille som muligt.
 6. 6
  Husk at hjælpe dem omkring dig, hvis du kan. Hvis nogen bliver skudt, har tendens til dem så hurtigt som du kan. Se hvordan man behandler en skudsår.
 7. 7
  Fight. Dette bør være din sidste udvej. Hvis du vælger at kæmpe være sikker på du er fuldt ud forpligtet. Du bør kun kæmpe, hvis det er din sidste alternativ.
 8. 8
  Vent. Vent om hjælp til at ankomme. Kun åbne døren for retshåndhævende personale. De kan ikke være i uniform, men de vil identificere sig selv, før de beder dig at åbne døren. Har nogen i værelset tekst 911 og at lade dem vide, hvor du er. Hvis du forlod campus være sikker på at lade nogen vide, hvor du er. Forbliv helt. Når politiet ankommer ikke kører for dem, eller bede om hjælp, da det kan få dem til at tro du er en trussel. Gøre præcis, hvad officererne fortælle dig at gøre, så gør det hurtigt, og gøre det uden argument eller protest. Vær så hjælpsomme som muligt for myndighederne. Fortæl dem alt, hvad du ved.

Vigtige ting at huske

 • Hold opmærksom og altid indberette mistænkelige hændelser til myndighederne. Hvis en studerende eller taler om at dræbe mennesker eller truer med at bringe en kniv eller en pistol i skole, anmelde dette til en lærer eller retshåndhævelse. Du kan forhindre en katastrofe ved at gøre det.
 • Når politiet ankommer ikke kører for dem, eller bede om hjælp, da det kan få dem til at tro du er en trussel. Gøre præcis, hvad officererne fortælle dig at gøre, så gør det hurtigt, og gøre det uden argument eller protest. Vær så hjælpsomme som muligt for myndighederne. Fortæl dem alt, hvad du ved.
 • Angribende. Husk, at dette kun bør ske, hvis du ikke har andre muligheder. Hvis du vælger at angribe være sikker på du helt begå eller du risikerer at gøre situationen værre.
 • At tage skyttens fokus fra hans eller hendes våben og plan for angreb, kan du kaste stole, laptops, eller brandslukkere eller modregne sprinklersystem eller brandalarm. Derefter afhente et skrivebord eller en anden skjold og ladning lige ved shooter. Der er en risiko du vil blive dræbt i processen, men hvis to eller tre folk skynder på én gang, er der også en chance for, at nogen vil tage skytten ned. Ubevæbnede civile, der band tilsammen har en langt bedre chance for at overleve et angreb.
 • Hvis du allerede inden for et trin eller to af skytten, kan du være i stand til at få fat i hans eller hendes våben. Hvis skytten vender mod dig, hurtigt nå op og tage fat i tønden, og derefter rette den væk fra kroppen. Flytningen skal være så ren og økonomisk som muligt. Pistolmanden vil refleksivt trække pistolen tilbage væk fra dig. Følg bevægelse, gribende pistolen og skubbe din vægt fremad. Derefter slå ham i ansigtet eller halsen så hårdt, som du kan. Ramte ham på næsen, jab fingrene ind i hans øjne, eller slå ham med hælen af ​​din åbne håndflade. Så brug din frie hånd til at fange den ikke-erhvervsmæssige ende af pistolen. Med to hænder på pistolen kan du knæ angriberen i lysken.

Tips

 • Seek terapi bagefter, hvis begivenheden var dybt bekymrende for dig.
 • Hvis du kan se skytten (r), kan skytten (r) sandsynligvis se dig.
 • Hvis du er i samme område som skytten, find dække hurtigt. Hvis skytten åbner ild, forsøge at tage dækning bag tunge møbler eller andre tunge forhindring. Hvis der ikke er noget tæt på, blot falde til gulvet og ligge fladt. Dette vil beskytte dine vitale organer, og gøre dig til en mindre mål for skytten. Fladt kunne også gøre shooter fejl, du for død. Forbliv rolig og stille.
 • Forbliv rolig.
 • Hvis du kommer ansigt til ansigt med skytten, køre væk i en zigzag mønster. Det vil være svært for gunner til præcist skyde et bevægeligt mål.

Advarsler

 • Må ikke tage personlige ejendele eller sætte dig selv i fare for at indsamle disse poster. Personlige ejendele kan udskiftes - dit liv kan ikke.
 • Lad ikke frygten for en skydning ændre dit liv. Det er ude af din kontrol. Bare livet fuldt vide hvad man skal gøre, hvis en skydning nogensinde skete.