Wkidk

Hvordan til at forberede en hest show

Enhver, der nogensinde har vist en hest kender den spændende, men til tider stressende tider, lige før du går ind i arenaen. Denne artikel vil forklare, hvordan at gøre dig og din hest ligne vindere før de nervepirrende øjeblikke.

Steps

Hvordan til at forberede en hest show. Klip fetlocks på din hests ben nøje, samt de længere hår, der vokser på din hests snude, ansigt, ører og hals.
Hvordan til at forberede en hest show. Klip fetlocks på din hests ben nøje, samt de længere hår, der vokser på din hests snude, ansigt, ører og hals.
 1. 1
  Bade din hest til at få alle dele af hesten knirkende ren. Det er bedst at give din hest et bad et par dage før showet for at give tid til de naturlige pels olier til at vende tilbage og gøre ham eller hende glimt. Men hvis du allerede kører tør for tid, bade hesten natten før og pels din hest på nogle glans-styrke formel, efter at han eller hun er tør - pas på at bruge denne omkring sadlen området dog, som du ikke ønsker nogen glider sadler i springning klasser. En anden fordel ved badning hesten natten før, at der er mindre tid for dem at rulle om osv. for at gøre sig beskidt igen.
 2. 2
  Klip fetlocks på din hests ben nøje, samt de længere hår, der vokser på din hests snude, ansigt, ører og hals. Du skal dog ikke trimme dine heste, hvis de er tunge heste til fx. Fresians, Clyesdales osv. Også altid klippe din hest en flot, ren ridesti - til lager heste, længden af ​​øret, men for lette racer omkring en øre og en halv. Klipning tilføjer definition til dit hestens kropsform og forbedrer den samlede præsentation foran dommeren. Dommeren vil altid vælge en stor ydeevne over en middelmådig en, og præsentationen er en vigtig del i bedømmelsesprocessen.
 3. 3
  Beslut hvad de skal gøre med hans eller hendes manke. Stilen primært afhænger af din hests race og disciplin (type) af showet eller klasse, men her er de grundlæggende stilarter:
  • For engelske begivenheder såsom Hunter Under Saddle, Hunt sæde equitation, spring, eller dressur, træk din hests manke til omkring fire inches (bredden af ​​din hånd), og derefter flette det med garn, der matcher dig heste manke, så det vil blande i. fletning trækkes derefter opad for at skabe en løkke. Derefter, med den ekstra snor (fra fletning), hæft lidt før midten af ​​løkken, hvilket skaber en knap. Hvorvidt fletning halen afhænger også disciplin. Typisk gør Hunter konkurrenter fletning halen men Eventing konkurrenter ikke gør det, selv for dressur. FEI regler kræver ikke sammensnoning. At flette halen, skal du blot gøre en fransk fletning, tager meget små sektioner fra siderne, startende øverst. Du bør fletning ned til næsten enden af ​​halebenet. Derefter holde sammensnoning regelmæssigt (ikke længere en fransk fletning), og enten loop den under og sikre eller mølle det.
  • Hvis du viser din hest i Saddle sæde eller Park, forlader manke fysiske eller fletning et bånd i foretop og første lås manke afhængigt af race. Haler er som regel så længe de vil vokse og naturlig. Nogle racer tillader kunstige udvidelser, der skal anvendes i halen, men nogle har regler mod dem.
  • Hvis du viser din hest i de vestlige begivenheder såsom Western Pleasure eller Trail, banding din hests manke er en god idé. Banding tendens til at gøre en tyk hals synes tyndere og gør din hest ser velplejet og færdig. At slutte en hests manke, skal du først forkorte det til en passende længde, sandsynligvis omkring fire og en halv inches. Så kan du tage omkring en tomme sektioner af hår og pak en lille fletning bindemiddel af en slags stramt omkring det. Vær forsigtig dog ikke pakke det for tæt på halsen, da det vil holde op som en Mohawk. Gentag banding processen, indtil du har kørt ud af manke. Prøv at holde bandet selv og fladt. Hvis hesten er et lightbred orlov manke naturlige
  • En manke Tamer ville være en glimrende idé i at holde båndene intakt for en nat eller i traileren ride over.
 4. 4
  Engelske og vestlige ryttere ofte sand hestenes hove til at gøre dem glatte, derefter anvende hoven polish. Paint sorte klove polsk på din hests rene sorte hove (bruge en klar lak på hove, der ikke er sort). Dette alle skal gøres på en ren hård overflade. Men forskellige racer har forskellige specifikationer for dette. Appaloosas, for eksempel, er ikke tilladt at bruge hov polering af alle farver, bortset klar, og selv det er ildeset. Spørg din race registreringsdatabasen for specifikationer og forskrifter.
 5. 5
  Sørg for at du se dine bedste, nu, at din hest alt er indstillet til at gå..
  For vestlige konkurrencer, slid altid et outfit, der gør din hest skiller sig ud og farve koordinerer med din sadel pad. Dette vil tilføje stor stil til din samlede præsentation. For en lokal show, kan en knap op vestlige skjorte, nice show bukser, støvler og et bælte være meget acceptabelt. Men for mere konkurrencedygtige shows, vil alle være iført mere komplicerede beklædningsgenstande såsom form montering silkies og veste, dyre chaps, osv. Hvis dit budget ikke vil tillade dig at gøre disse køb, så længe dit outfit supplerer dig selv samt din hest, så har du intet at bekymre sig om.
  • Mørke farver på lys heste, og lyse farver på mørk heste tendens til at trække mere opmærksomhed på dem.
  • Det er ikke anbefales at bære en helt igennem sort outfit i udstillingsringen. De fleste af dine konkurrenter vil også være iført det, og du ønsker at skille sig ud blandt alle andre. En dyb lilla eller midnatsblå er et godt alternativ.
  • Dine chaps, støvler og hat ser meget glat, hvis matchet i samme farve, så det ville være en god ide at gøre det.
  Når du har dit outfit sammen, samle en prøvetur for at sikre, at alt kampe, pasformer, og er komfortabel, så du ikke har nogen overraskelser på show dag. For jagten sæde du skal være iført en mørk og / eller traditionelle pels (navy, sort, jæger grøn, tan, grå, brun, kobber... det er delvis afhængig af nuværende mode for den enkelte race, samt regler fastsat af Deres race og / eller division regler), og knickers, der supplerer generelt en lys neutral eller hvid farve. Din skjorte skal have et lager krave og pin eller en Ratcatcher krave, og dine støvler bør være meget skinnede, og dine handsker skal matche dine støvler, sort er den anbefalede farve. Handsken skal held holde eventuelle nøgne kød fra at blive set mellem dine hænder og ærme i din jakke. For sadel sæde du brug for en fuld kulør: day frakke og matchende bukser med shined jodhpurs og enten en derby hat for de kvindelige ryttere, eller en fedora for de mandlige ryttere, der accenter dit outfit. I saddelsædet du nødt til at se mere professionel, så det et outfit, der er en farve, der virker for dig og hesten. Vesten, skjorte, slips og jakkesæt bør alle være komplementære, både til dig som rytter, samt hesten. Men kun de jodhpurs og dagen frakke nødt til at matche præcist. Disse skal købes som et sæt, som forsøger at matche stoffer med forskellige beklædningsgenstande kan være et mareridt. Igen er sorte handsker, som ikke tillader dine håndled for at vise til enhver tid anbefales. # Noget at tænke over, især for vestlige ryttere: Lyse dristige farver såsom røde, lyserøde og blues gøre dig skille sig ud i en menneskemængde. Dette har sin undergang dog. Hvis du er ny i sporten, eller har en grønnere hest, du måske ikke ønsker, at alle dommerens opmærksomhed på dig. Sommetider er det bedre at blande i. På den anden side, hvis du er sikker på dine evner og færdigheder af din hest, men lider forbandelse af bugten hest (forbandelsen, hvor du ride en bugt hest i et hav af andre bay heste), kan en lys fed farve gør hele forskellen.
 6. 6
  Brug den korrekte tack for din disciplin.
  For de vestlige begivenheder, brug en komplet læder hovedtøj, western sadel og sadelunderlag. Dit outfit ser meget sat sammen, hvis dine tøjler, hovedtøj og sadel er i en læder farve. Lysere oliefarver få mørke heste skiller sig ud, men mørkere farver kan se lige så godt afhængigt af din særlige hestens farve. I Saddle seat, skal du have en cut back sadel og en Weymouth eller Pelham ("fuld") trense med 2 sæt tøjler for de fleste racer, men Tennessee Gåture Heste er tilladt at have bare ét sæt tøjler.
 7. 7
  Check med dit show kredsløb forskrifter, nogle bits, hjælpemidler og stykker af tack er forbudt. For eksempel har 4-H alvorlige begrænsninger for, hvilke typer af brugte bits, og nogle rideklubber eller foreninger tillader ikke figur-ottere, tegne tøjler mv
 8. 8
  Husk at varme op, før dine klasser, og sørg for at have det sjovt på showet.

Tips

 • Før din klasse, tage en dyb indånding og gå kun over de vigtige ting at huske. Hvis du forsøger at tænke over det for meget, vil du blive overvældet.
 • Må ikke se ned på din hest, mens ridning, dette skaber en defaitistisk look. I stedet ser lige ud og altid har et smil på dit ansigt. Mest sandsynligt, når dommeren ser dig, vil et smil komme til dem også.
 • Bevar roen og i kontrol. Dommerne kan ikke lide at se hestene opfører sig korrekt, og de helt sikkert ikke ønsker at se rytteren panik.
 • Hvis du kommer til at røre op din hests hove med permanent markør eller sort skosværte, skal du ikke bruge en masse. Hvis du kan, så prøv ikke at bruge nogen overhovedet, herunder alle ikke-horsey produkter. De er ikke beregnet til heste fødder og kan skade dem ved at gøre dem sprøde og gør din hests hove snap, crack, etc. i stedet købe en god tin show klove polish, det er beregnet til at bruge på hestenes fødder i shows. Din lokale sadelmagervarer bør absolut sælge den. Husk, ingen hove, ingen hest.
 • Hvis du har en hvid hest, så kridt eller baby pulver er altid et praktisk værktøj, og fungerer rigtig godt på hvide ben.
 • Alle walisisk mountain pony / kolber de bør overlades som en nautral som eksisterende trimning af næse og hage er acceptabel.
 • Før en grime klasse, trav din hest rundt, bakke ham op, og spin ham rundt for at sikre, at han er vågen. En alarm hest ser bedre ud end en, der er ved at falde i søvn.
 • Rens alt tack før læsning at gå til dit show. I nogle discipliner, tælle dommere off for noget beskidt i udstillingsringen, herunder dine støvler.
 • Må ikke bekymre dig om de øvrige konkurrenter. Handle, som om du var ridning alene i dit hjem arena. Det vil berolige dine nerver, og opfordrer dig til at være opmærksom på din egen ridning. Selvfølgelig være opmærksom, og undgå at løbe ind i de andre ryttere i ringen.
 • Altid bære lange hår i en lav hestehale, forfang, eller vis bue, mens der viser, medmindre du viser jæger / trøje eller dressur. For mere konkurrencedygtige shows, bør alle hår absolut være under din hjelm, eller stramt ind i en pæn, stram bolle i en hårnet på bagsiden af ​​dit hoved, lige knap under din hat eller hjelm.
 • Hvis du mister en stigbøjle i en fornøjelse klasse, vente, indtil dommeren ikke søger at løse det.
 • Før ind i ringen for en spring klasse sige kurset (de spring i rækkefølge) højt fra hukommelsen for at sikre, at du ved det. Går 'off kurset' er årsag til elimination.
 • før du går ind i showet ring gør en sidste pensel for at sikre du har alt.
 • Hvis klipning din pony til showet sæsonen, klip dem 2 uger før din første show, på den måde en sund ny frakke vil dyrket i, og der vil være nogen synlige linje markerer fra Clippers.
 • Det anbefales at bade din hest natten før et show, ikke en par dage før.
 • Sørg for at dit nummer kan ses på alle tidspunkter, så ringen steward eller dommer behøver ikke at bede dig om at justere noget til synlighed. Det bør fastgjort til bagsiden af ​​din frakke eller vestlige skjorte, på niveau med midten af ​​ryggen eller på begge sider af din sadel pad.
 • Alternativt, satte gummi eller tunge skum måtter på jorden i din grooming område at tillade hoven sort til tørre. Når hoven sorte er helt tør, kan snavs tørres af med en tør klud.
 • Mens han var på en dagen lang show, ikke sidde på din hest. Giv ham en pause, komme i gang og finde dig en stol. Han vil være mere tilbøjelige til at drikke, slappe af og være frisk til din næste klasse, hvis du slipper ryggen.
 • Være sikker inden jeg går ind til din klasse. Din hest vil føle din nervøsitet og vil ikke udføre så godt.
 • Når dommeren beder dig om at sikkerhedskopiere i slutningen af ​​en fornøjelse klasse, så prøv at flytte hænderne så lidt som muligt.
 • Sørg for at dine spurs vil blive på dine støvler. Hvis du mister dem, vil du have svært ved at finde dem, og din hest kan ikke udføre så godt. Hvis dine Sporer slip ons, skriv dit navn på dem med permanent markør og sætte en mærkat på dem med dit show nummer.
 • Hvis din hest er hvid, bør du overveje kridtning dine heste ben og massere det ind, så det gør benene ser hvidere.
 • Se ud som du allerede har vundet klassen selvom det lige begyndt.
 • Sørg for at din pony fetlocks, ridesti, snude og ører er klippet. Put hestesport fyldes op fås fra Sadelmager på din heste næseparti og i nærheden af ​​øjnene for at gøre det skinne. Sørg for, at alt støv er blevet renset fra din hest. Gør-ikke-bruge nogen form for glans olie på nogen del af hesten, støv samle sig på den.
 • Spray hårspray på din pande, og på indersiden af ​​din hat, før du sætter det på. Det vil gøre det holde. Derefter sikre hat med Bobby Pins. Et andet alternativ er at bruge tømrer tape, det er dobbeltsidet, og vil holde din hat på under nogen omstændigheder.
 • Når du indtaster en grime klasse, ryste den ledende kæden på din hests halterneck at gøre ham lytte og gøre hans hoved gå ud og ører kvikke op.
 • Hvis du er i en fornøjelse klasse, viser, at din hest er en fornøjelse! Hesteshows formodes at være sjovt!
 • Handsker foretrækkes i mange typer af klasser. For nogle dressur og military niveauer, de er nødvendige. I de vestlige showmanship og equitation klasser, ser de store, hvis de matcher dine bukser.
 • Hold altid en løs tøjle, mens i vestlige fornøjelse og når de passerer andre ryttere giver masser af plads til mindst to heste.
 • * Sørg for, at vandet altid er til rådighed for din hest på alle tidspunkter, med undtagelse af den tid køling efter en klasse eller træning.

Advarsler

 • Må ikke børste din hests hale løbet af off sæson, i stedet holde det i en hale pose og sætte kokos smør på det hver uge, dette medfører halen at blive rig og tyk, og når showet sæsonen kommer børste halen før showet gang, du vil have den bedste fletning hale og den tykkeste halen på udstillingen! Også unbraid og udrede halen og manke regelmæssigt i løbet af lavsæsonen, for at undgå en mareridtsagtig katastrofe kommer foråret og showet sæsonen, når du måske opdage et sammenfiltret rod.
 • Aldrig klage til dommeren om, hvorfor du ikke placere den måde, du gerne ville. Prøv i stedet og bede om grunde til at du placerede den måde du gjorde, det gør et bedre indtryk, og giver dig mere viden om de svagheder, du skal tage som en rytter.
 • Må ikke anvendes frakke shine produkter til den visne slutningen af ​​manke. Dette kan gøre dine tøjlerne glat, mens ridning, hvilket gør det meget vanskeligt at holde på dem, især hvis springning.
 • Må ikke komme for tæt på andre heste i arenaen, da de kan skade dig eller din hest, som de sparke ud. Heste iført et rødt bånd på deres hale indikerer, at de kan sparke og heste iført en grøn bånd er unge eller uerfarne.
 • Vis Sheen faktisk udtørrer hårene, så det er bedst ikke at anvende dem på den manke og hale, da det kan forårsage hårene til at blive skør og knækker let. For man og hale, er et godt produkt at bruge Cowboy Magic. Det forhold hårene og gør man og hale meget sundt og skinnende.
 • Må ikke anvendes nogen glans-styrke spray til områder, hvor sadlen går. Det vil få sadlen til at glide en masse.
 • Må ikke anvendes Show Sheen på manke og hale før fletning, det er for svært at flette som manke bliver glatte.
 • Må ikke klippe hår eller fjer af en race, der formodes at være behåret (såsom oprindelige racer), og har fjer. Shires, Clydesdales, frisere, Fell ponyer, sigøjner Vanners, Arabians, og flere andre racer formodes at have fjer. Skære det ud, vil få dig til at miste point, især i racen ringen.
 • Heste kan få skræmt let på udstillinger. så hvis det er din første gang eller din hest er ikke helt tilpasset til showet grunde, kan de trække sig tilbage til din trailer, så hold øjnene på dem!
 • Hvis du er nødt til at slutte dine heste manke og hale, aldrig bruge balsam eller show glans, i manken, da bands vil nemt falde af.
 • Altid binde din hest op ved hjælp af en grime og føre reb-husk at bruge en hurtig release knude.
 • Brug skosværte omkring heste øjne, og snude, ansøge med en fugtig svamp. Så gælder Vaseline (vaseline) i skosværte, og du vil have en smuk hest. Denne type af makeup er makeup til grå only!
 • Når du skifter til undervisningen, ikke binde hesten op ved hjælp tøjlerne. Hvis de trækker sig tilbage og bryde dem du ikke kan vise. Også hvis en hest trækker tilbage det kan alvorligt skade deres tænder, der har været tilfælde, hvor heste har brudt tænder på denne måde.

Ting du behøver

 • For hesten:
  • Foder
  • Spande, én vand, én foder
  • Hay
  • Bedding
  • Snaps til at hænge spande
  • Fan og forlængerledninger
  • Gummimåtter til stall gulv
  • Vis Halter
  • Vis Bly
  • Sadler
  • Sadelunderlag
  • Omkreds
  • Hovedtøj
  • Trense Bag (til show hovedtøj og show halterneck)
  • ekstra sæt tøjler (i tilfælde af en sæt pauser)
  • Saddle racks
  • Bærbare Tack racks
  • Tack Box
  • Light Sheet (vejret tillader det)
  • Sleezy
  • Hoof Pick
  • Hård børste
  • Blød børste
  • Face Brush
  • Hår børste eller manke kam
  • Horse Shampoo og Conditioner
  • Showsheen / Cowboy Magic
  • Hoof Sort eller Clear
  • Flyv Spray
  • Lunge Linje
  • Lunge Whip
  • Splint Boots
  • Rubber Bands
  • Braid Comb
  • Clippers
  • saks
  • servietter
  • Wraps
  • Vet Wrap (just in case)
  • svamp
  • håndklæder
  • sved skraber
  • lille spand til at indeholde vand til svamp ned din hest ikke til at drikke!
  • Grundlæggende hest førstehjælp forsyninger
  • Muck Bucket / Fork
 • For dig:
  • Vis Jacket
  • Vis Shirt (skjorter får svedige hurtigt, bringe reservedele!)
  • Collar Pin
  • Knickers eller jodhpurs (ekstramateriale er gode, i tilfælde af et par bliver for svedig eller snavsede)
  • Rene, skarpe, stryges blue jeans eller vise bukser
  • Vestlige begivenhed show shirts (hals tørklæde, halskæde, hvis det er nødvendigt)
  • Bøjler og renseri Tasker (Hjælper med at holde tøjet rent og uberørt)
  • Western Hat (Showmanship)
  • Hat box
  • Bælte
  • Chaps
  • Helmet
  • Lint Roller
  • Vis Boots (Kontroller, at de forblive skinnet, unscuffed, og i god stand!)
  • Spurs (godt udstyret)
  • Hårnet
  • Hår Ties
  • Bobby Pins
  • Hårspray
  • handsker
  • regn gear
  • Eventuelle ekstra ting, du måske har brug for uforudsete problemer / arrangementer
  • kan du også ønsker et hårnet eller hår bøje