Wkidk

Sådan galop med din hest

Cantering er sjovt og er en vigtig færdighed at mestre i din ridning! Denne artikel dækker det grundlæggende i, hvordan man galop, men husk, ridning er noget bedst læres fra en kvalificeret og erfaren instruktør!

Steps

Sådan galop med din hest. Forbered din hest til galop ved optagning en afbalanceret, frem trav.
Sådan galop med din hest. Forbered din hest til galop ved optagning en afbalanceret, frem trav.
 1. 1
  Varm op din hest. Først bruge en lunge linje fastgjort til hestens hovedtøj, og har det gå og trav omkring dig i en runde pen. Når du har gjort det for måske 10 minutter (mens din hest er stadig på lunge linje), og gør derefter nogle skridt og trav for den samme mængde tid.
 2. 2
  Forbered din hest til galop ved optagning en afbalanceret, frem trav. Sit et par skridt, før vi beder til galop. Spænd din inde tøjler og bøje din hest omkring din indersiden af ​​benet. Når du er parat, så spørg din hest til galop ved at sparke eller klemme din udenfor ben og bruge din plads til at skubbe din hest fremad (lean tilbage og ikke trække på dit hestens mund. Har nogle kontakt med hestens mund, men ikke være yanking på dine tøjler. Din hest kunne balancere ved måske at flytte hans / hendes hoved, så blødgøre dine albuer og lad ham / hende. Også holde din røv i din sadel på alle tidspunkter). Hesten skal afhente galop. Hvis ikke, kan personen på jorden bruger lunge pisk (uden at ramme hesten) for at tilskynde dem til at bevæge sig fremad i galop.
  • En fælles fejl, når lære at galop trækker i tøjlerne for balance. Dette forhindrer hesten i at bevæge sig fremad og er ikke meget nice på deres mund! Hvis du er på lunge linje, kan du gå ind i to-point, og hold hestens manke eller en sikkerheds strop (martingale). Dette vil hjælpe dig med at udvikle fornemmelsen for cantering uden at trække på hestens mund. Husk, at når du holder fast i sadlen klud du har mindre kontrol over hesten, det er meget farligt, i stedet bare sidde virkelig dybt i sadlen.
  • Hvis du ikke trækker i tøjlerne og din hest stadig ikke galop, kan han bare være doven, så du kan prøve at give dem et spark med din udenfor ben eller ved hjælp af en afgrøde lige bag din udenfor ben at styrke støtten. Riders bare lære at galop bør ikke bruge en afgrøde. Koordinering af afgrøden, mens cantering for første gang er for meget at håndtere! Uerfarne ryttere bør altid have en kyndig person på jorden for rådgivning, da der er mange andre grunde en hest ikke kan afhente galoppen, såsom stivhed eller halthed, at en nybegynder ikke kan diagnosticere.
 3. 3
  Når du er i galop for første gang, så prøv at slappe af og trække vejret! Det vil tage et par gange for at få komfortable. Ideelt set, du ønsker dit sæde til at blive i sadlen og følge bevægelsen af ​​hesten. Ligesom at lære at stige trav tog praksis, så vil lære at sidde galoppen. Nogle heste er glattere end andre, så hvis du har lyst du bliver skubbet rundt for meget, når du prøver at sidde, prøv at holde to-point i galop for et par omgange på lunge, så du kan få brug for følelsen af ​​galoppen. Hvis du er nervøs og anspændt, vil du ikke være i stand til at slappe af i dit sæde og følg bevægelsen af ​​galop. Hvis du føler, at hesten går for hurtigt læne sig tilbage en lille smule og tage nogle af dine underben pres, vil din hest sikkert langsommere.
 4. 4
  Mens cantering, ligesom på tur, skal dine hænder let følge bevægelsen af hestens hoved. Du vil have dine skuldre, hofter og hæle til at forblive i lodret justering. Du har brug for din ryg og mave muskler til at være smidig at absorbere bevægelse galop. Dine ben skal forblive i ro, afslappet og lukket omkring hestenes siderne uden fastspænding, så din vægt kan synke ned i dine hæle. Husk, det er næsten umuligt at falde fra, hvis du sidder ret op og følg bevægelse.
 5. 5
  Med tiden og praksis vil cantering bliver nemt! Husk, intet erstatter en erfaren instruktør og et godt skolet hest til at lære det grundlæggende.

Tips

 • Altid have en person på jorden med dig, ideelt en instruktør, hvis du er nybegynder og stadig bare lære grundlæggende færdigheder.
 • Den ideelle hest at lære at canter på, er rolige, godt skolet og ved, hvordan at blive stormede.
 • De to-punktet er den hoppe position.
 • Du bør også har mestret skridt og trav og være i stand til at klare sig godt i den siddende trav.
 • Sørg for at din ridning område har sikker og plan fod. Du ønsker ikke at have til at manøvrere rundt hopper, stole eller andre ridning ring rod, når lære at galop.
 • Brug en fast støtte, så din hest opfanger galop uden "running" i en hurtig og ujævn trav. Hvis din hest ikke afhente galop, sinke trav, så det er stabil og afbalanceret igen, før genanvende den støtte til galop.
 • Du er nødt til at være komfortabel og afbalanceret på skridt og trav, før at lære at galop. Du bør være i stand til at holde to-punkts position i trav.
 • Læn dig tilbage, når du er aftagende din hest ned. Fremadlænende vil tilskynde din hest til at bevæge sig hurtigere.
 • Prøv at holde afslappet i din nedre ryg og mavemuskler, så din hofter rock med bevægelsen af ​​galoppen og samtidig holde din overkrop stadig.
 • I ridning er en af ​​de sværeste ting at gøre slappe af, men når du gør det, er det meget nemmere at galop.
 • Sørg for at du er komfortabel og sikker på en udstationering, og sidder trot før du forsøger en galop.
 • Hvis det er muligt, have en erfaren rytter eller instruktør lunge din hest for dig, mens du er monteret (hesten bevæger sig i en cirkel omkring dem ved hjælp af en lunge linje). Denne måde personen på jorden er at styre hastighed og retning af hesten, så du kan fokusere på at få komfortable cantering.
  • En alternativ måde til at bede om galoppen er at stramme din indvendige tøjle derefter klemme med ydersiden. Hvis hesten ikke umiddelbart samle det op fra en gåtur ikke stress. Hvis din hest er under uddannelse det vil komme med tiden. Men hvis din hest er uddannede og erfarne ingen tolerance dengang. Hvis du stramme din indvendige tøjle tryk det mod heste halsen eller løfte den og skubbe din udenfor ryg og hesten traver trække sig tilbage på gåtur og presse med en lille smule mere pres ankler eller spurs arbejde og din hest skal samle det op fra gå. Skulle din hest afhente den forkerte bly, så har du to muligheder.. simpel ændring eller flyvende bly forandring. En simpel ændring er, når hesten opfanger for eksempel uden bly og du vil have dem til at afhente inde i dig trække sig tilbage til en trav og bede om indvendig bly. Jo mere kompliceret er den flyvende lead forandring, når du er cantering og ønsker at ændre dine kundeemner, som hvis din gør dressur slå din hest diagonalt og vende i galop det øjeblik din vil få på skinnen bede om den ønskede bly og hesten bør ændre den tilbage først derefter forsiden. Skulle din hest ikke ændre tilbage det er ikke en flyvende bly forandring så kaldes det hesten droppe sin skulder.
 • Giv støtten til galop på et hjørne (hvis ridning i en skole). Dette vil hjælpe hesten til at strejke ud på den korrekte førende ben.
 • Hvis du mister dine stigbøjler, ikke flipper ud. Bare gå med til det. Nogle gange er det lettere at galop uden stigbøjler.
 • Hvis du ønsker at stoppe, men du er for bange til at give slip på sadlen klud, bare læne sig tilbage. De fleste heste reagere og bremse ned, hvis du slappe helt af.
 • Hvis du føler dig komfortabel cantering fra en trav, så spørg din instruktør, hvis du kan galop fra en gåtur. Nogle instruktører insistere på, at du galop fra en gåtur.
 • Spørg efter galop fra gåtur ved at forkorte dit reins.Then, sætte din udenfor ben tilbage bag omkreds og skubbe din hæl op tønde af hesten.
 • Sørg for at du er altid i kontrol, holde din hest indsamlet og lytte til dine kommandoer. Du ønsker ikke din hest til at miste opmærksomhed eller spook mens du cantering.
 • Du kan også gå ind i 3 point, når du går over hopper.

Advarsler

 • Hvis du føler at du kommer til at falde, læne sig tilbage lidt mere, fordi du kan være lænede sig frem for vidt. Det betyder, at du hoppe på dit bækken og din center af balance er slukket, at du føler dig usikker. Hvis det stadig ikke virker, tøjle hesten i.
 • Også hvis du føler dig usikker, så prøv at undgå at tage fat med dine ben, hvis det overhovedet er muligt. Dette kan hjælpe dig føle sig mere sikre, men husk, det fortæller hesten til at gå hurtigere, eller holde i gang, og hvis du føler dig usikker, behøver du ikke ønsker hesten til at holde ud på et galop.
 • At forhindre dig i gribende med dine ben, skal du sørge for at holde boldene af dine fødder presset mod stigbøjler, og tryk på hælene mod jorden.
 • Aldrig forsøge dette uden forudgående hest oplevelse! Brug altid hjelm og har en værge eller kvalificeret træner med dig.
 • Må ikke købe for stor en hæl på din boot. Hvis du gør, vil det være meget svært at hoppe på uden din hest stormede off. Når du hoppe på med enorme hæle, er det dybest set fortæller din hest til at gå.
 • Alle ryttere skal bære en godkendt hjelm og passende fodtøj (hårde såler støvler med en hæl).

Ting du behøver

 • En rolig og veluddannede hest
 • Passende ridning sikkerhedsudstyr / påklædning
 • En instruktør eller træner
 • Crop (valgfri)
 • Lunge pisk