Wkidk

Hvordan kommer i form til ridning

Når du begynder en ny sport, er en af ​​de første ting, du behøver at gøre er i den rigtige fysiske form til det. Hver sport bruger forskellige muskelgrupper og strækker nye områder af din krop, hvilket betyder, at du vil koncentrere sig om forskellige øvelser for at komme i form. Dette er ikke anderledes med ridning. Selv om folk siger, at hesten gør alt arbejdet, hvem rider ved, at være en god rytter, skal du være en atlet, og ridning kræver en masse fitness.

Ridning anvender typisk følgende muskelgrupper: skuldre, triceps / biceps, mavemuskler, ryg, indre og ydre lår, bagside læggen. Følgende er nogle øvelser, du kan bruge på daglig basis at hjælpe stræk, styrke og tone disse muskelgrupper.

Steps

Hvordan kommer i form til ridning. Gå op til trappen i dit hjem-hvis du ikke har nogen, vil en trappe stepper gøre eller et trappestige, hvis du har en.
Hvordan kommer i form til ridning. Gå op til trappen i dit hjem-hvis du ikke har nogen, vil en trappe stepper gøre eller et trappestige, hvis du har en.

Stirrup stretch

 1. 1
  Gå op til trappen i dit hjem-hvis du ikke har nogen, vil en trappe stepper gøre eller et trappestige, hvis du har en.
 2. 2
  Stå på trappe nærmest jorden, vil falde til din død ikke få dig i god form. Når du står, holde på rækværket i første omgang. Nu holder rækværket, balancere på kun de kugler af dine fødder.
 3. 3
  Langsomt strække ned og sænke dine hæle indtil du føler stræk i dine kalve. Lyder det bekendt? Dette genskaber stigbøjlen! Hold i ti sekunder. Dette vil ikke kun forbedre din position, men din saldo så godt!
 4. 4
  Nu kan du prøve at give slip på rækværket-det vil tage nogle praksis. Prøv før du kan balancere i to sekunder, så prøv fem, og derefter hæve lidt efter lidt, som du forbedre.

Wall

 1. 1
  Dette er en variation af trappe motion. Gå op til enhver væg i dit hus og sætte din fod op imod det omkring 1/2 til 3/4 af den holdning, det ville være i dine stigbøjler.
 2. 2
  Løft foden op til den position, hvor din fod ville være i en stigbøjle.
 3. 3
  Hold i tre sekunder og derefter slippe ryggen mod muren.
 4. 4
  Gentag fem gange, som du får bedre kan du øge mængden af tid med foden op, og hvor mange du gør i alle.

Badebold

 1. 1
  Brug en gummi eller plastik bold, så længe det er mindst en fod i diameter.
 2. 2
  Sid på en hård stol, der giver dine knæ til at sidde vinkelret på gulvet.
 3. 3
  Scoot til kanten af stolen, så lårene er helt ud af det, og placer badebold mellem dine knæ.
 4. 4
  Klem badebold mellem dine knæ, hold i femten sekunder, og slip derefter. Gør dette et par gange om dagen, indtil 15 bliver let, og derefter stige til 20, og derefter 30, og så videre.
 5. 5
  Dette er en fantastisk måde at øge din evne til at hænge på din hest med dine lår. Det øger de indre lårmuskler. Du kan også gå til gymnastik og bruge, hvad der kaldes "hip bortføreren" maskine. Mange ryttere, der har måttet tage tid ud har bemærket, at når de regelmæssigt bruger hoften bortføreren maskinen, før at komme tilbage på en hest, er de mere tilbøjelige til at føle fit og undgå smerter i den inderste lår, når man kommer tilbage på en hest efter lang tid off.

Abs

 1. 1
  God ridning er abdominal ridning. Det betyder, at du skal virkelig bruge dine mavemuskler til at balancere sig selv, samtidig med clinching hesten med benene, når det er nødvendigt.
 2. 2
  Hvis dine mavemuskler er svage, bruge fem minutter to eller tre gange om dagen gøre sidde ups og andre maveøvelser.
  • At gøre sit-ups med en work-out bold er op til 20% mere effektiv.

Overkroppen

 1. 1
  I ridning, er det nødvendigt at have endnu toning over hele kroppen. Må ikke forsømme at gøre nogle overkroppen øvelser. Mange øverste niveau ryttere har et lille sæt af vægte og løfte dem et par gange om dagen, men du kan bruge din tid med din hest til at få nogle ekstra træning af overkroppen.
 2. 2
  Giv din hest en god massage med en gnubber. Foretage dine egne vandspande og hø. Gøre gøremål omkring laden som ren hestens stall eller paddock og hjul trillebøren. Alle disse heste relaterede aktiviteter er motion og gøre laden din gratis workout gym.
 3. 3
  Prøv at roping kalve på hesteryg, styre brydning, tønde racing andre øvelser for at hjælpe dig med at forbedre din overkrop.

Planken

 1. 1
  Dette er en yoga træk, men det er godt for din kerne muskler. Sæt dig ind i push-up position, men i stedet for at læne på hænderne, lean på dine underarme.
 2. 2
  Skub dig op, så kun de kugler af dine fødder og dine underarme rører gulvet. Crunch dine indre muskler så godt.
 3. 3
  Hold for omkring 15 sekunder og gentag 15 gange om dagen. (En modificeret version er bare at være i den øverste push-up position og bedriften).
 4. 4
  Prøv planken på hesteryg i jockey position, og få fat i nakken for komfort til hesten og rytteren. Dette vil få underarmen til at hjælpe dig med at holde balance på hesten i 20 sek.
  • Dette vil også hjælpe det øverste af ryggen. Efter, kan du sænke tilbage i sadlen.
  • Det er også godt for folk, der er i ridebanespringning og nærmer et hop.

Tips

 • Stræk! Altid strække før motion, ellers kan du stamme noget. Vær sikker på at du gør alle dine strækninger langsomt og forsigtigt. Du vil helt sikkert fortryde det, hvis du ikke strække først. Hovedsageligt fokusere på dine inderlår.
 • Sørg for at du ALTID strække især med dine jeans på. Stramme jeans er meget ubehageligt, mens ridning.
 • Ridning er hårdt arbejde. Hvis du ikke er egnet, vil du få træt nemt, og det er mindre sikkert. Må ikke forsømme at være aerobt fit.
 • Gør strækninger på din hest-det skal hjælpe med position og styrke.

Advarsler

 • På trods af det faktum, at folk, der ikke rider altid sige, "Ridning er nemt. Hesten gør alt arbejdet," overveje følgende eksperiment en rytter for nylig gjorde. Iført et hjerte skærm, og har hendes mand holde skærmen læsning enhed, hun fik på sin hest. Hendes normale hvilepuls er 48-54 (lav). Så snart hun begyndte at gå sin hest, hendes puls gik til 75. Ved arbejder trav (udstationering i en dressur sadel), gik det op til 120, og da hun galoperede på en arbejdsdag galop, var det 140.. Dette er faktisk i den aerobe interval for denne rytter. Så ignorere tåber, der siger dette. Hvis du skal tåle dem (ligesom de er din ven, ægtefælle eller forælder), får virkelig passe og finde en hest, de kan ride og tage dem til en god galop over marken. Denne regel helbreder dem.
 • Den eneste reelle måde at komme i god form og blive en god rytter, er at ride. Have stærke muskler er halvdelen af ​​det, men træne din hjerne og øjne og have balance og kropskontrol, mens på et objekt i bevægelse er også vigtig. Hvis du ikke får denne oplevelse regelmæssigt, vil du ikke være i den bedst mulige form for ridning.
 • Heste er uforudsigelige for dem, der ikke har arbejdet omkring dem før, og kan være farlige. Vær forsigtig, når du arbejder omkring dem.
 • Heste kan også være meget flyvsk. Når du arbejder omkring dem forsøger ikke at have pludselige rykvise bevægelser hesten kunne spook og udgøre en fare for mennesker i nærheden