Wkidk

Hvordan skal man behandle med påtrængende, trængende mor i love

Har din mor-in-law forsøger at køre dit hjem som det er hendes? Er hun spørgsmålstegn ved din hver beslutning og mener, hun kender det hele, og du ikke ved noget? Er hun barge uanmeldt og synes, det er helt normalt, og vender det døve øre? Har hun gjort dit liv hendes liv? Her er, hvordan man håndterer situationen.

Steps

Hvordan skal man behandle med påtrængende, trængende mor i love. Hvis du ikke har en telefonsvarer eller voice mail, få en (eller begge).
Hvordan skal man behandle med påtrængende, trængende mor i love. Hvis du ikke har en telefonsvarer eller voice mail, få en (eller begge).
 1. 1
  Sætte grænser. Lad MIL vide, at hun har brug for at pre-arrangere et besøg i tilfælde af din familie er optaget. Må ikke træffe beslutninger med det samme. Sig "Mand & jeg vil diskutere og komme tilbage til dig." Hvis hun ikke er ved at blive det punkt, fjerne hendes evne til at bryde ind. Er hun har en nøgle til dit hus og bruger det uden tilladelse? Hvis ja, så lad roligt hende vide, at du har brug for forudgående advarsel for et besøg og bede om det igen. Hvis hun nægter, diskret ændre låsene.
 2. 2
  Hvis du ikke har en telefonsvarer eller voice mail, få en (eller begge). Screen kalder - du skal være den ene til at bestemme, hvornår du vil have selskab - ikke den anden vej rundt.
 3. 3
  Vær opmærksom på det pres dine handlinger vil have på husbond. Du er nødt til at være meget blid, fordi du sætte ham i en position, hvor han har til at nægte de behov, sin mor, og de har en længere historie end du gør. Tal med ham roligt om dine top 3 spørgsmål (ikke bare whinge om dem alle) og bede om hans støtte i at ændre situationen.
 4. 4
  Tal med din mand om hans rolle i dit forhold til MIL. Ideelt han skulle være den ene til at sætte grænser for sin nye familie, som hun bliver nødt til at acceptere, hvad han siger, men du og han har brug for at 100% enige om problemet, til de forventninger og den fremgangsmåde ændre situationen. Der er en masse af spillerum for skyld og følelsesmæssig manipulation i disse drøftelser. Prøv at gøre det rigtige ved din mand og respektere hans forhold til sin mor, men forklare dine behov for din families personlige rum, selvstændighed, og din ret til at lave dine egne fejltagelser, da det er dit liv, du lever. Du er gammel nok (og klog nok) til at planlægge og leve jeres liv uden forældrenes indblanding.
 5. 5
  Lav en liste af hendes ulovlige adfærd og komme med brugbare løsninger. Nogle af adfærd kan være direkte ubehageligt, andre kan være hemmelige og manipulerende. Åbn dit hjerte. Hun er ikke en dæmon. Hun er bare har svært ved følelsesmæssigt at adskille fra hendes søn.
 6. 6
  Opmuntre hende til at forfølge nogle af de interesser, hun har mistet kontakten med. Prøv at reparere dit forhold ved at gå med hende på nogle af disse aktiviteter. Hun ville have givet en masse til at hæve den mand du elsker, og nu hun ikke ved hvor man kan få hendes behov opfyldt.
 7. 7
  Opmuntre hendes forhold til sin mand. Mind hende, at hun har en vidunderlig, Kæreste (med en anden end hendes søn!) Og spørge dem, hvordan de har gjort det sidst.
 8. 8
  Giv dem en ny rolle. Måske fortælle MIL & FIL som du gerne vil have dem til at dyrke et særligt forhold til deres børnebørn. Vil de gerne til at tænke på dem for en søndag om måneden? Dette vil give dig tid til at forbedre dit forhold med hendes husbond til at klare de tidspunkter, MIL drev du sindssyg. Vær sikker på at udstede dem med regler om mad, tider og lignende, og lad dem vide, at hvis de ikke kan respektere din forældre stil besøgene bliver nødt til at stoppe.
 9. 9
  Det vil kun være et spørgsmål om tid, før MIL og FIL vil alder og behov for at afhænge af dig og hendes husbond mere for fysisk og måske økonomisk støtte, så prøv at sætte disse grænser og vise dem nogle kærlighed.

Man kan ikke leve stedfortræder gennem andres liv, men mødre bliver ofte bedt om at gøre det for at øge børn og støtte ægtemænd. Hendes forsøg på at køre dit liv for dig er en fortsættelse af, hvad hun har gjort i de sidste par årtier for sin egen familie.

Du absolut nødt til at være blid med hendes følelser, eller du vil miste støtte fra din mand, og du har brug for at danne en fælles front, hvis tingene skal ændre sig. Hvis intet virker, overveje at flytte. Det kunne være en ekstrem skridt, men lykke din egen familie er vigtig, og den afstand kan minimere uvelkomne drop-in besøg. Men det kan også betyde udvidede søvn-over besøg.

Tips

 • Stop enhver og alle angreb på din ægtefælle. Lad det være kendt, at du ikke vil stille op med personlige angreb eller skyld ture.
 • Overvej, at din MIL er formentlig codependent og alle eller de fleste af ovenstående kan bare være brændstof til en brand. Deal med en codependent familiemedlem
 • Prøv at være venlig, men fast.
 • Foretag dine behov og ønsker klart. Sæt dem skriftligt og lave flere kopier. Hun kunne hævde at hun "tabte" hendes eller "glemte" hun var ikke meningen at gøre noget specielt.

Advarsler

 • Nogle gange kan ægtefæller lukke ned, når du forsøger at fortælle dem, at deres mor har passeret linjen. Dette kan være et tegn på underliggende alvorlige problemer. Hvis de stadig vælge ikke at anerkende, at et problem er opstået, kan det være tid til at tænke på at få en uvildig udtalelse fra en rådgiver eller en ven.