Wkidk

Hvordan man kan hjælpe en mand at komme over en skilsmisse

Ethvert forhold har sine op-og nedture, men en masse går ind omhyggeligt styre skrøbelighed nogle forhold emner med en frisk fraskilt. Han kan være mørke, når du accepterer ham ind i dit liv, men som man siger, der er et lys for enden af ​​hver tunnel, og du kan bare være den rigtige person til at holde faklen forude.

Steps

Hvordan man kan hjælpe en mand at komme over en skilsmisse. Find ud af, hvorfor han fik.
Hvordan man kan hjælpe en mand at komme over en skilsmisse. Find ud af, hvorfor han fik.
 1. 1
  Find ud af, hvorfor han fik. Da ægteskabet indebærer et løfte, der bør tages alvorligt, er det meget sandsynligt, at der var et stort problem for uforenelighed eller anden form for skade eller følelsesmæssige skader for et ægtepar at have delt. Da der kan være mange grunde til, at disse to mennesker ikke er sammen, skal du sørge for at finde ud af, hvad der skete, før du placerer en glorie på din betydelige andre hoved. Han kan have været en bedrager, en fraværende mand eller misbrug. Lær om fortiden, før du starter en fremtid. Dette kan betyde, at finde ud gennem andre end sig selv, men med alle midler bede ham om at åbne op direkte til dig.
 2. 2
  Vide, hvem endte det. Dette er et meget vigtigt skridt. Selvom han ikke længere er gift, kan han ikke have været den afgørende faktor i arrangementet. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at være i et forhold med en mand, der ønsker at være i et forhold med en anden person end dig selv. Må ikke blive hans rebound (den indstilling, han sidder fast med at komme over den person, han virkelig ønsker).
 3. 3
  Spørg i hvilket omfang han synes at være påvirket eller påvirket af skilsmissen. Tag det på dig selv til at vide, hvor længe de var sammen, hvor mange børn de har sammen, hvis de har en virksomhed, de startede som et par, at de stadig deler, alle aspekter af hans liv, der holder ham forbundet til hende. Når mange langsigtede par split, de bruger en stor del af tiden vejer deres muligheder. Du ønsker ikke at indtaste en relation i midten af ​​denne afvejning proces. Han kan beslutte at være sammen med hende for det antal år, de har lagt ind i et ægteskab. De kan have seks børn, der kan blive berørt, og han ønsker at undgå, eller virksomheden kan mislykkes, hvis de er stridende. Mange ting er investeret i et ægteskab, så der er en masse at tænke på, når et par beslutter sig for at splitte. Vær sikker på ikke at være i en skillevej med dine følelser i det fri, kan du komme til skade.
 4. 4
  Vær forsigtig med aldrig at komme til det punkt, at skubbe ham til at afskære hans ex, især når der er børn involveret. Han har brug for at forblive i kontakt for at køre partnerskabet ansvar han og hans ex stadig har for deres børn. Og det er ikke for dig at gøre beslutningen om afregningen for hvem han gør og ikke interagere med. Hvis du har mistanke om noget, nu er det tid til at finde ud af eller til at forlade, før du er for alvor ind i ham.
  • Undgå insistere på, at han gør dette, og hint om hans ex. Han ved, hvad han skal gøre. Alt du har et sted at sige, er, hvordan nogen af hans spørgsmål med sin ex effekt, du personligt, i så fald er det udtryk helt i, hvordan du bliver påvirket, og hvad du er bekymret med hensyn til dig selv. At være ærlig, vil hjælpe ham til at se dine reelle bekymringer, snarere end at antage, du forsøger at sætte en kile ind mellem ham og hans ex.
  • Lyt til ham. Må ikke affeje sine kvaler om behandlingen af ​​hans ex. Prøv at tilbyde konstruktiv lytning rum, hvor han kan hoppe ud tanker uden at blive kritiseret af dig. Du er velkommen til at give råd, hvis han spørger, men ikke blive såret, hvis han ikke tage det. Det er den ikke-fordømmende lytning, der tæller mest.
 5. 5
  Må ikke gøre ham genopleve ex. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at minde ham om, hvorfor han er skilt. Nagende, klagende, lade dig gå, snyd, og dovenskab kan alle være ting om en mands kone, at han ikke lide. Du vil ikke have ham til at se alle de egenskaber, han ikke kan lide ved hans kone i dig. Dette kunne gøre ham aldrig ønsker at re-gifte. Nagende er sød i starten, når den afslører en følelse af omsorg, men så bliver det bare besiddende, bossy og utiltrækkende.
  • Måske fortæller din betydelige andre, at du både nødt til at se godt for hinanden, på den måde ingen af ​​jer nogensinde vil miste interessen.
 6. 6
  Giv ham grund til at glemme. Holde ham på hans tæer. Siger ikke, at du er nødt til at forføre ham til at holde ham interesseret, men mænd som overraskelser. De kan lide at vide, at du gøre en indsats for at vise din kærlighed. Hvis du ikke er en "pynte" type kvinde, tage ham ud for at gøre noget sjovt. Hvis han er en travl mand, så er du nødt til at sætte i en lidt mere tid, når din med ham. Sæt din telefon væk, få en babysitter, så du kan få en dato nat eller en stille nat afslappende. Tilfældige massage, bade, kort, gaver osv. Anything tilfældigt tilføjer krydderi til et forhold, og vil holde ham beskæftiget. Hans tanker vil alle kredser omkring dig.
 7. 7
  Vide, hvad positiver du begge bringe. Hans kone kan have været noget, der var for meget for ham, fra at blive alt for involveret i alt at være for kedeligt. Uanset hvad, skal du sørge for to er en lige balance. Du bør supplere hinanden som jordnøddesmør og gelé. Hvis han er kedelig, vise ham sjovt, tage ham ud, og introducere ham til hobbyer, du kan lide. Hvis han er for spændende og er ude for ofte berolige ham. Få ham til at bo i med dig et par aftener, tage ham til en film, og vise ham, at du kan have det sjovt inde såvel som udenfor. Være stor for hinanden.
 8. 8
  Accepter, at der vil være forhindringer. Der er ting at overvinde i enhver relation. Påvirkninger udefra kan skabe problemer. De vigtigste påvirkninger, der eventuelt vil være familie og venner. De kunne placere en kile ind mellem dig og din partner. Partnere ofte ønsker at respektere deres families udtalelser, så du bør også. Da han ser, hvordan respektfuld du er, vil han til sidst sætte dem i deres sted. Alder forskel kunne også være en faktor. Too big en aldersforskel virkelig kunne påvirke et forhold. Familien er enige. Det vigtige er, at du to sidde ned og er enige om at overvinde enhver forhindring, der kan blive kastet din måde. Der vil være mange. Hold en positivt sind for hinanden, og du vil sejre.
 9. 9
  Være. Måske du har nogle skeletter i skabet. Hans ekskone kan have snydt på ham, og nu har han tillid spørgsmål. Dette er nu placerer dig i stand til at være bange for at være ærlig om dine tidligere forhold, og hvordan du var hjerteskærende cheater gang. Det er helt fint at være ærlig. Den bedste måde at vinde tillid, er at fortælle sandheden. Lade ham ind på din gamle uærlige måder forsikrer ham, at du er klar til at gøre en forandring, og starte forfra frisk i forhold, du er i. Bare vær ærlig, et hundrede procent.
 10. 10
  Være kærlig. Vis manden nogle kærlighed. Se ham i øjnene, når du tale. Det viser ærlighed og respekt. Hold hånden i offentligheden til at lade verden vide, du er glad for at være sammen med ham. Kysse ham foran venner. Dette vil give tryghed og øge hans tillid til alle aspekter. Ros ham alle så ofte at lade ham vide, at du kan lide alt om den person du er sammen med. Genetabler den mand, han var før skilsmissen. Giv ham tilbage den glæde og lykke, du føler, at han fortjener at have. Elsker ham betingelsesløst.

Tips

 • Undgå store argumenter, der involverer klager over hans tidligere ægteskab. Aldrig sammenligne ham med nogen i din fortid og aldrig buse ud, at du ved, hvorfor hun forlod ham.
 • Være rart for ham, han har været igennem en masse, og hans følelser kan stadig være følsomme.
 • Må ikke nag. Dit klager kan føje til alle, der er på hans sind.
 • Hold ham interesseret i dig, på den måde er han ikke moping om hans mislykkede ægteskab.
 • Må ikke blive hos ham, bare fordi du har ondt af ham - mange mennesker går gennem skilsmisser.
 • Vær tålmodig med ham. En skilsmisse er en stor forandring.
 • Være kompromis med din tid, da du ikke kan få for meget af det.

Advarsler

 • Du må ikke få så meget tid sammen med ham, som du forventer at få på grund af fortiden, som han stadig beskæftiger sig med (børn, virksomheder, skilsmisse afslutning).
 • Han kunne ændre hans sind når som helst og beslutte, at han ikke kan opnå sand lykke uden hans ex.
 • Beskæftiger sig med tilfældige humørsvingninger, der kan opstå på grund af stress, han gennemgår kan være svært.
 • Justering af den livsstil han er vant til kan være svært.