Wkidk

Hvordan at komme op med et kaldenavn

Vi har alle hørt mindst én. Et øgenavn, der var så cool, vi ønskede det var vores. Men bare hvordan kom de op med det? Læs mere her!

Steps

Hvordan at komme op med et kaldenavn. Du bør indse to ting, før du starter.
Hvordan at komme op med et kaldenavn. Du bør indse to ting, før du starter.
 1. 1
  Du bør indse to ting, før du starter. Den første er, at et kaldenavn kan holde med dig for resten af ​​livet, så gør ikke en du kan fortryde. Andet, gamle venner og din familie kan aldrig bruge øgenavn, så gør ikke en til at imponere dem. Det er til dig!
 2. 2
  Dit kaldenavn skal være så meget en del af dig som en af dine lemmer, tænke så meget grundigt om dig selv. Skriv en liste bestående af;
 3. 3
  Din yndlings sang, din yndlings ting at gøre, dit yndlingsdyr, dine mest skattede element, din foretrukne bil, din yndlingsfarve, og dine foretrukne dessert eller din foretrukne ordsprog.
 4. 4
  Kig på listen og beslutte, om der er ting, der ikke har nogen potentiel krydse disse ting ud. Hvis der er nogen navne, der dukker i dit hoved på grund af et emne, skrive dem ved siden af.
 5. 5
  Sammenlign de ting på din liste til hinanden. Hvis der er et par ting, der kunne gå sammen i en eller anden måde, de kunne være en guldgrube for et kaldenavn.
 6. 6
  Sammenlign din liste til dig selv. Hvis noget matcher den måde, du ser, kjole, eller handle, kunne det nøglen til dit kaldenavn.
 7. 7
  Find en yndlingsbog, eller leg. Kig på figurernes navne, hvis nogen matcher din liste, der er en anden vel af muligheder.
 8. 8
  Tænk over hvad du har lært og fundet, skal du have et par kaldenavn ideer. Beslut, der bedst passer til dig og prøve det med de mennesker du møder. Glem ikke at spørge folk, hvad de tror. Det er endnu bedre, hvis du beder om forslag! Have det sjovt!

Tips

 • Glem ikke at medtage dem tæt på dig i det sjove. Giv din partner et kaldenavn, eller din ven et kaldenavn, etc.
 • Være humoristisk, men passende.
 • Det kan være lettere at få dine venner til at gøre arbejdet for dig, men kun hvis du har tillid til dem.
 • Du må ikke kopiere en ny film, bare fordi det er populært nu. Du vil ligne et får i det flok. (Dit kaldenavn kunne Lamb-chops, eller Bo-peep!)
 • Hvis alt andet fejler at gnist nogle ideer.

Advarsler

 • Forsøg ikke for hårdt, eller du vil ikke være glad.
 • Må ikke nogensinde kopiere en andens nick, for de vil finde ud hurtigt nok, og når det sker, vil du som regel ender med en dårlig rep.
 • Må ikke gøre noget som Chick Magnet.
 • Du må ikke ændre dit kaldenavn konstant.