Wkidk

Hvordan skal man behandle med en vens død

At miste en ven, der aldrig kommer til at blive let. Holde din egen følelse af ro og vedligeholdelse af din vens hukommelse er vigtige elementer i den sørgende processen. Acceptere, at dette vil være en meget hård tid i dit liv, men være beroliget af den virkelighed, som du vil komme igennem dette, og at den bedste måde at ære din ven er at bevare hans eller hendes hukommelse altid levende i dit hjerte.

Steps

Hvordan skal man behandle med en vens død. Tænk på de gode tider.
Hvordan skal man behandle med en vens død. Tænk på de gode tider.
 1. 1
  Tænk på de gode tider. Recall gode minder af ting, du har delt sammen og huske dem. Må ikke spille over den tragedie, der tog hans eller hendes liv.
 2. 2
  Skriv poesi, lytte til musik, du vil, bruge lidt tid alene til at reflektere. Gøre ting, der minder dig om din ven vil hjælpe dig vedhæfte positive følelser til tanker om din ven, selvom du græder hele tiden at du gør det i første omgang.
 3. 3
  Accepter hjælp at andre kan give dig. Lean på familie og venner.
 4. 4
  Skriv en lovprisning til din ven og læse det ved begravelsen. Besøg graven. Lean på tro. Hvis du tror på Gud, så bede for din ven, og for dig selv og hans eller hendes andre venner og familie.
 5. 5
  Tillad dig selv at føle sig trist. Lad ikke nogen fortælle dig, hvor længe du skal føle sig trist eller hvor ked du skal føle. Tabet af en ven påvirker forskellige mennesker på forskellige måder, men det er smertefuldt uanset hvad. Husk, at det er smerte, der må simpelthen være udholdt, som en brækket arm - der er ting du kan gøre for at afhjælpe det for en stund, men det vil i sidste ende gøre ondt igen, indtil det er fuldt heler. Tro det eller ej, så smertefuldt som dette tab er, vil det fuldt ud heler i tide.
 6. 6
  Tal til din ven. Dette lyder måske mærkeligt, men det vil hjælpe. Fortæl din ven, hvordan du føler, at du savner ham eller hende tale over ting, der sker i dit liv, og hvordan forskellige ting er da din ven ikke kan være sammen med dig. Fortæl din ven, at du tager ham eller hende med dig overalt, at han eller hun er altid i dit hjerte. Gå efter sorg rådgivning eller afhente nogle bøger om sorg og hvordan man håndterer den smerte du føler.
 7. 7
  Få nok søvn - Eller i det mindste hvile. Ofte kort efter død af en elsket en, er vi plaget af onde drømme, eller triste dem, og søvn virker skræmmende og umuligt. Læg dig ned i et mørkt rum, og hvis du finder det svært at sove, i det mindste sætte på nogle beroligende musik, eller lad fjernsynet spille svagt i baggrunden. Musik eller ord fra tv kan bidrage direkte din drømmetilstand lidt, holde dig fra re-cykling din sorg gennem dine drømme. Kender, selv om, at vores subconcious sind processer situationer og hjælper os med at håndtere ting, så ikke undgår dine drømme, selvom nogle kan gøre du vågner op trist.
 8. 8
  Genoptage din plads i verden. Når du føler dig bedre, gå ud med dine venner og gøre ting, du kan lide at tage dit sind off smerten. Distraherende dine tanker for en stund vil ikke gøre du glemmer din ven for evigt. Dwelling på din egen smerte ære ikke din vens hukommelse - der har en stor, fed liv, og huske din ven med kærlighed og hengivenhed, som du er, hvad din ven vil have dig til at gøre.
 9. 9
  Lav en scrapbog for din vens liv. Medtag billeder af ham eller hende fra, når han eller hun var ung igennem til ældre alder. Medtag glade minder i denne scrapbog - skrive billedtekster eller husket historier ved siden af ​​billederne. Kig på det, når du føler dig nede, og dele det med andre venner.
 10. 10
  Gør noget køligt i din vens ære. Hvis din ven ønsket at ride sin cykel, finde ud af hvornår den næste MS turen er, og ride i din vens ære. Eller hvis han eller hun kæmpet kræft, check med Kræftens Bekæmpelse og gøre en Walk For Cure eller noget lignende. Doner eventuelle midler, du rejser i din vens navn. Dette giver stor ære at din vens hukommelse og gør noget positivt i verden på samme tid.

Tips

 • Tab er en utrolig slag mod krop og sind, det tager lang tid at selv wrap dit hoved omkring fraværet af den person, du kendte engang, om det var nogen unge eller gamle. Det er okay at have en følelse af dyb sorg, følelsesløshed, løsrivelse og vrede.
 • Du kan blive isolere dig selv fra nære venner, fordi du er bange for - at elske er også at åbne op for potentielle stridigheder og smerte og måske endda en anden død. Tilbringe lidt tid i ensomhed er okay, men tillad dig selv at nå ud til andre, der elsker dig - selv et telefonopkald kan undertiden gøre underværker.
 • Dette lyder måske umuligt, men prøv at spise og drikke og få nok søvn. Selv om det er svært, selvom du har mareridt, selvom du ikke kan spise noget, men bouillon. Gør hvad du kan, så spørg venner til at være i nærheden, bede dem om at fodre dig, for at minde dig til at spise, til at åbne døre og vinduer og lad sollys i. Sollys, mad, hvile og hydrering kan alle hjælpe med at lette turbulente følelser og gøre stemningen svinger en lille smule nemmere at håndtere.
 • Må ikke begynde at give dig selv en hård tid om ikke at kunne assimilere i samfundet med det samme. Giv dig selv tid til at beskæftige sig med slag af sorg. Du vil opdage, at det kommer og går i bølger, kan du være fint en dag, og hærgede den næste.
 • Mens du er i smerte, folk der ikke har oplevet død af en elsket en kan sige ufølsomme ting, der er godt betød, men ikke nyttigt. Forsigtigt undskylde dig fra disse mennesker, nu er ikke tid for dig at bekymre dig om dem.
 • Du kan opleve, at du føler dig afskåret fra dine andre venner, eller at nogle af dem med at undgå dig. Desværre er nogle af vores nærmeste venner bare ikke i stand til at håndtere døden, og du kan blive overrasket over hvem der er i stand til at optrappe til at hjælpe dig igennem denne gang.
 • Hvis du kunne have hjulpet dem på en eller anden måde ikke bebrejde dig selv. tilgive dig selv. lettere sagt så gjort. men ville din ven vil have dig til at leve i elendighed for resten af ​​dit liv?
 • Verden vil føle særligt ru og ligeglade med din sorg. For dig, synes det som i slutningen af ​​verden, og det bare virker forkert, at verden kan gå videre uden din ven så let. Din elskede er død, men folk er stadig at gå ud og få deres post hver dag, er bilerne går ved, business as usual. Opsøge steder og ting, der tjener som et tilflugtssted for dig, selvom det er bare stirrer på væggen for en time. Gør hvad du skal gøre for at bære på, en dag ad gangen.

Advarsler

 • Hvis du har nået et punkt af depression, hvor du ikke kan forsørge dig selv eller gøre de ting du plejede at elske at gøre, hvis livet ikke synes værd at leve: Gå få support! Tage skridt til at finde en terapeut, og hvis det er dystre, så ring til selvmord hotline: 1-800-657-7689
 • Psykiatri og beroligende kan ikke helbrede normale reaktioner. Det er normalt at sørge efter død af en ven eller elskede. Hvis du ikke er i stand til at fungere på alle, søge hjælp og måske beroligende at få dig gennem det værste af smerten. Men at forstå at sorg tager tid at processen er nøglen til din opsving. Tænk over det: hvad slags person ville finde det nemt at gå på efter et sådant tab? Hvilken slags person ville være i stand til at håndtere døden og ikke har nogen smerte eller en følelse af tab, og bare gå videre med livet, som om intet var hændt? Ikke den slags person du er. Du elskede denne person, og nu er han eller hun er væk fra dit liv, og det er trist og det gør ondt. Det vil tage nogen tid, før du er i stand til at gå igennem en dag uden at være meget opmærksomme på, hvordan det gør ondt. Men din ven ville ikke ønsker at berøve dig din glæde i livet, ære så din vens hukommelse og komme op og gøre det bedste du kan, en dag ad gangen.