Wkidk

Hvordan man kan reducere feber i et lille barn

En feber er kroppens naturlige reaktion på infektion. Det pålægger kroppen til at producere flere hvide blodlegemer og antistoffer til at hjælpe med at bekæmpe infektionen. Nogle forskere mener, at det er vigtigt at give feber til at køre sit løb. Men feber i et barn kan være meget foruroligende. Som en forælder eller omsorgsperson, du ønsker at være sikker på dit barn er komfortabel, og dette kan ske ved at reducere barnets feber. Det er altid en god idé at konsultere dit barns læge, hvis du er bekymret. I mellemtiden er her et par forslag til, hvordan man kan reducere feber i et lille barn.

Steps

Hvordan man kan reducere feber i et lille barn. Tag dit barn temperatur.
Hvordan man kan reducere feber i et lille barn. Tag dit barn temperatur.
 1. 1
  Tag dit barn temperatur. Den mest effektive og mindst indgribende metode er ved at placere et glas termometer under barnets armhule i 3 minutter. Digitale termometre er hurtigere, men ikke så nøjagtige.
 2. 2
  Vurdere alvor feber.
  • Temperaturer fra 97 til 99 grader F (36 til 37,2 C) anses for at være normal i småbørn.
  • Temperaturer fra 99 til 100,9 grader F (37,3-38,3 C) anses for at lav kvalitet feber og bør overvåges, men ikke behandles, medmindre det lille barn er at have andre symptomer.
  • Temperaturer 101-103,5 grader F (38,4-39,7 C) betragtes fælles feber i de fleste småbørn og kan behandles hjemme, hvis barnet er ubehageligt. Hvis det lille barn har feber denne høje, og ingen andre symptomer såsom hoste eller koldt, skal du kontakte din læge.
  • Feber på 104 eller derover kan være alvorlige, især når ledsaget af sløvhed, ekstrem irritabilitet, stiv nakke, bleghed, lilla pletter, vejrtrækningsbesvær og / eller opkastning. Hvis dit barn har nogen af ​​disse, søge lægehjælp omgående.
 3. 3
  Vælg hvilken metode feber reduktion er det rigtige for dit barn.
  • Må ikke overdress dit barn. Et enkelt, let lag tøj giver mulighed for korrekt køling. Hvis barnet har en chill, kan du tilføje et lys ark.
  • Administrer den passende mængde Ibuprofen eller Acetaminophen. Vær sikker på at tjekke etiketten for det korrekte beløb. Dette bestemmes typisk af alder og vægt af barnet. Det anbefales, at du alternative Ibuprofen og Acetaminophen hver 4 timer efter behov for at forhindre barnet i at modtage for meget af 1 medicin. Hvis dit barn tager receptpligtig medicin, skal du tjekke med hans eller hendes læge, før du bruger nogen over-the-counter feber reduktionsgear til småbørn.
  • Hvis dit barn er opkastning og ude af stand til at holde nede de lægemidler, du måske overveje at bruge Acetaminophen stikpiller. Tjekke etiketten for korrekt dosering.
  • Hvis du foretrækker det, kan en lunken svamp bad hjælpe med at reducere feber hurtigt. Placer barnet i et par inches af vand og bruge en vaskeklud til at dæmpe barnets arme, ben og midsection. Afdampning af vand skal hjælpe køle barnet.
 4. 4
  Hold barnet hydreret. Tilbyd klare, ikke-kulsyreholdige væsker uden koffein. Juice, elektrolyt udskiftning drinks og klar bouillon er alle gode valg. Almindeligt vand anbefales ikke, da den ikke indeholder de korrekte elektrolytter og glukose nødvendig til korrekt hydrat en stemningsfyldt barn.
 5. 5
  Se barnet nøje for at sikre at der er ingen bivirkninger af de behandlinger, du har administreret.

Advarsler

 • Aldrig give aspirin til børn under 12 år. Det har været forbundet med Reyes syndrom, en alvorlig tilstand, som kan forårsage leverskader.
 • Forsøg ikke at reducere en barns feber med sprit. Dette kan køle barnet for hurtigt og faktisk hæve hans eller hendes temperatur.
 • Det anbefales ikke at du bruger over-the-counter hoste og forkølelse medicin til småbørn, selv om de indeholder feber reduktionsgear.