Wkidk

Hvordan at rejse med fly med et spædbarn eller lille barn


Følgende forslag vil forhåbentlig gøre rejser med et spædbarn eller lille barn under en alder af 2 lidt lettere. Rejser med fly med din lille man kan være særligt stressende, hvis du ikke er fortrolig med flyvende selv. At komme væk bør være en afstressende og bedsteforældre kan virkelig ønsker at se deres dyrebare grand-barn, før han vokser op / Gå videre og tage den pågældende flyvning. Folk gør det hver dag.

Steps

Hvordan at rejse med fly med et spædbarn eller lille barn. Må ikke føler sig forpligtet til at købe en plads til dit barn.
Hvordan at rejse med fly med et spædbarn eller lille barn. Må ikke føler sig forpligtet til at købe en plads til dit barn.
 1. 1
  Må ikke føler sig forpligtet til at købe en plads til dit barn. Børn under to flyve gratis eller for et symbolsk gebyr, når du holder dem på skødet. I modsætning til i en bil, er skødet sikker & trøstende til dit barn.

Før der træffes beslutning prøv dette: tænk på hvor længe din flyvning vil være, så sæde du barn på skødet og se hvor længe han vil vare der.

 1. 1
  Køb en kæmpe ble taske. Lap børn har ikke ret til et stykke bagage, kun en ble taske.
 2. 2
  Planlæg at amme, hvis du kan. Ledsagere ikke opvarme flasker eller formel.
 3. 3
  Overvej dressing dit barn i ét stykke footed pyjamas, hvis du er bekymret for at miste tøj. Klæd barnet så komfortabelt som muligt. At være på et fly, endsige i et sæde, for mange timer er ikke sjovt.
 4. 4
  Pak ble taske, som hvis du går på en tur for en dag. Sørg for at have en ændring af tøj eller to outfits, bleer, legetøj (klistermærker, farveblyanter og papir til småbørn), skiftende pad, baby vådservietter og bestik.
  • Du skal erklære babymad, modermælkserstatning og medicin. Babyer og småbørn er undtaget fra 3-1-1 reglen.
 5. 5
  Overvej at købe nogle nye legetøj til at overraske dit barn, og de ​​vil holde hans eller hendes opmærksomhed længere. Du kan vælge at holde fast i disse legetøj indtil langt ind i flyvningen, når dit barn får antsy eller distraheret fra en raserianfald. Hvis flyvningen går godt, gemme legetøj til flyet hjem.
 6. 6
  Overrask dit barn med et stykke slik eller behandle dig har afvist i fortiden. Tiny slikkepinde er et godt valg, da sutte kan hjælpe med øre tryk.
 7. 7
  Bringe ørepropper. Ikke for dig eller din baby. For de mennesker omkring dig Hvis dit barn græder ukontrollabelt, kan du vise din bekymring ved at aflevere dine naboer en billig par skum ørepropper med en slags.
 8. 8
  Ankomme tidligt på din gate. Spørg ledsager for en "Gate Check Tag" til din klapvogn. De vil stuve din klapvogn med bagage i bugen af ​​flyet, men bringe det til dig, når du forlader den flyet, så du ikke behøver at bære dit barn til bagage påstand.
 9. 9
  Mens du er ved gaten, så spørg ledsager, hvis de vil bord familier med små børn først. Dette er normalt en almindelig praksis, men ikke altid. Du kan slappe af en smule, hvis svaret er ja.
 10. 10
  Serveres dit barn juice eller vand ved at bringe en "genbruge eller smide" kop med låg og halm. Ledsagere vil give drinks på de fleste flyvninger, men de giver ikke strå eller låg. Du kunne have en spill der tisser dig, ham eller den fremmede ved siden af ​​ham, når han ved et uheld bump hans bakke-table. Overveje optagning en kop, halm og låget fra en koncession stå før bording et fly i en snæver vending.
 11. 11
  Medbring et tæppe til at dække dit barn, men så snart du sætter dig ned i sædet, anmode om ekstra puder og tæpper. Puder er ikke emner, som du gerne vil pakke, da de er pladskrævende. Hvis du ikke kan lide tanken om dit barns ansigt på flyselskabets pude, dække det med din tæppe hjemmefra. Dine arme bliver brug for ekstra polstring, hvis dit barn tager lang lur, og du kan ikke bevæge sig.
 12. 12
  Forsøg ikke at bære alt ombord, vil du muligvis brug. Du kan ikke hurtigt eller let kan komme til ting under dit sæde eller i den over-hovedet. De vil gå ubrugt og være en ubrugelig byrde at bære. Tænk minimalistisk.
 13. 13
  Rejse i løbet lur tid. Nogle børn falder i søvn i et fly, ikke anderledes end når du kører i en bil.

Tips

 • Vær forberedt på at fjerne en sovende baby fra klapvognen til at passere gennem sikkerhed. Klapvogne skal røntgenfotograferet uden babyer.
 • Spørg om brug af en antihistamin. Ved hjælp af en antihistamin kan hjælpe med at forhindre ørerne fra popping og ømme. Følg din medicinske udbyder anbefalinger.
 • Sygeplejerske eller flaske fodre barnet under start og landing. Dette hjælper med at forhindre ørepine.
 • Besøg www.tsa.gov og din flyselskabets hjemmeside for mere rejsetips. Nogle Oversea flyvninger giver bassinets til spædbørn.
 • Fly magasiner og kataloger er gratis. Ingen bør klage, hvis du bruger dem til origami, I-Spy eller Judt doodling med dit barn.
 • Glem ikke at tage en autostol, medmindre du har arrangeret at have en på din destination.
 • Hvis du planlægger at rejse mere end 3 eller 4 gange om året med fly, kan du ønsker at investere i en klapvogn, der konverterer til en autostol, som dette produkt kaldet "Sit-n-gåtur." Klapvognen hjul trække op i bunden af ​​sædet og håndtagene sammenbrud. Det er FAA godkendt til brug under flyvningen, men husk du skal betale for en plads dengang, og overraskende, er FAA godkendelse ikke garantere stolen vil passe ind i sædet, du køber!
 • Brug en bæresele med masser af rygstøtte, ligesom Manduca bløde strukturerede luftfartsselskab, så du har hænderne fri til at bære din bagage.