Wkidk

Hvordan at opdrage et barn

Det er en af ​​de væsentlige kendsgerninger, at hæve gode børn - børn af karakter - kræver tid og opmærksomhed. Mens have børn, kan være "at gøre hvad der kommer naturligt," at være en god forælder er meget mere kompliceret. Her er elleve tips til at hjælpe dine børn at opbygge robuste karakter (r):

Steps

Hvordan at opdrage et barn. Put forældre først.
Hvordan at opdrage et barn. Put forældre først.
 1. 1
  Put forældre først. Det er svært at gøre i en verden med så mange konkurrerende krav. Gode ​​forældre bevidst planlægge og afsætte tid til forældrerollen. De gør udvikle deres børns karakter deres topprioritet.
 2. 2
  Gennemgå hvordan du bruger de timer og dage i din uge. Tænk på mængden af ​​tid dine børn tilbringer sammen med dig. Planlæg, hvordan du kan flette dine børn ind i dit sociale liv og strik selv ind i deres liv.
 3. 3
  Være et godt eksempel. Face det: mennesket lærer primært gennem modellering. Faktisk kan du ikke undgå at blive et eksempel for dine børn, hvad enten god eller dårlig. At være et godt eksempel, så er nok din vigtigste opgave.
 4. 4
  Udvikle en øre og et øje for, hvad dine børn er absorberende. Børn er som svampe. Meget af det, de tager i har at gøre med moralske værdier og karakter. Bøger, sange, tv, internet og film er løbende at levere budskaber-moralsk og umoralsk til vores børn. Som forældre må vi styre strømmen af ​​idéer og billeder, der har indflydelse vores børn.
 5. 5
  Må ikke skændes eller gøre gener før børnene, ikke opfordre dem til at afhente argument, misbruger andre børn. Træne dem til at være høflig, venlig og taktfuld.
 6. 6
  Læs for dit barn. Hjælpe til at give næring til en kærlighed til det skrevne ord vil hjælpe dit barn med at udvikle en kærlighed til læsning senere.
 7. 7
  Brug sproget i karakter. Børn kan ikke udvikle et moralsk kompas, medmindre folk omkring dem bruger den klare, skarpe sprog rigtigt og forkert.
 8. 8
  Straffe med et kærligt hjerte. I dag straf har et dårligt ry. Resultaterne er skyldbetyngede forældre og selvoptagede, out-of-control børn. Børn har brug for grænser. De vil ignorere disse grænser på lejlighed. Rimelig straf er en af ​​de måder mennesket altid har lært. Børn skal forstå, hvad straffen er for, og vide, at dens kilde er forældrenes kærlighed.
 9. 9
  Lær at lytte til dine børn. Påvirke deres liv, er en af ​​de største ting, du kan gøre. Det er nemt at tune ud vores børn og en forspildt chance for meningsfuld vejledning. At hjælpe vores børn bliver gode studerende bygger også stærk karakter.
 10. 10
  Lav en big deal ud af familiens måltid. En af de farligste tendenser i Europa er døende af familien måltid. Middagsbordet er ikke kun et sted for næring og familievirksomhed, men også et sted for undervisningen og videregivelse af vores værdier. Manners og regler er subtilt absorberet over bordet. Familie måltiderne skal kommunikere og opretholde idealer, som børn vil trække på hele deres liv.
 11. 11
  Må ikke reducere karakter uddannelse til ord alene. Vi opnår dyd gennem praksis. Forældre bør hjælpe børn ved at fremme moralsk indsats gennem selvdisciplin, gode arbejdsvaner, venlig og hensynsfuld adfærd over for andre, og samfundstjeneste. Den nederste linie i karakter udvikling er opførsel - deres adfærd.

Tips

 • Mød forældrene til dit barns venner. Du kan udvikle tætte venskaber i dit eget i processen, men i det mindste vil du vide, hvis dit barn er sikkert på deres hus.
 • Lær at shoppe. Dette er især vigtigt for tøj, ved at finde den rigtige størrelse og stil barnet vil være komfortable i, og sko, så deres fødder er sikker og beskyttet.
 • Læs "hvordan" bøger med forsigtighed. Dagens dille i børneopdragelse, kan være morgendagens overskrift artikel om de fejl det fældes.
 • Under ét barn ad gangen hjælper en hel del. Det betyder ikke vente 2 år efter dit første barn at have en anden - det betyder at vente mere end 6 år. Børn er meget krævende af din tid, tålmodighed og opmærksomhed. Under 2 eller flere kan være stressende for både dig og børnene.

Ting du behøver

 • Udvidede familie til at hjælpe, hvis de er i nærheden.