Wkidk

Sådan laver du en hånd bundet bryllup buket

En naturlig hånd bundet buket er meget populære hos brude. Den samme type af blomster kan anvendes sammen såsom roser eller en række forskellige blomster. Hvis det ønskes, blade såsom Camellia kan placeres rundt om kanterne. Denne type buket er lavet ved at holde blomst og løv stilke i den ene hånd og tilføje de øvrige stilke rundt i en spiral mode, kryds krydser stængler på ét punkt, og binde dem på plads med snor. Et bånd sløjfe med lange haler fuldender buketten. Det er virkelig nemt at gøre dig selv, som følger.

Steps

Sådan laver du en hånd bundet bryllup buket. Vælg egnede materialer - Du skal bruge blomster med temmelig lange stilke såsom roser, iris, nelliker, Alstroemeria, freesier, Singapore orkideer og lisianthus.
Sådan laver du en hånd bundet bryllup buket. Vælg egnede materialer - Du skal bruge blomster med temmelig lange stilke såsom roser, iris, nelliker, Alstroemeria, freesier, Singapore orkideer og lisianthus.
 1. 1
  Vælg egnede materialer - Du skal bruge blomster med temmelig lange stilke såsom roser, iris, nelliker, Alstroemeria, freesier, Singapore orkideer og lisianthus. Egnet løv omfatter Camellia blade, eukalyptus tyggegummi, box, vedbend, Nandina og læder bregne.
  • En blandet buket ser bedst bruger 3-4 sorter af blomster plus løv.
 2. 2
  Skær enderne af stilkene på en skrå og give blomsterne en lang drink. Fjern torne og strip off den nederste blade fra den nederste halvdel af stilkene.
 3. 3
  Lægge blomsterne ud på bordet.
 4. 4
  Start med den største blomst til at danne centrum.
  • Holde stængelen mellem tommel-og pegefinger på venstre hånd omkring 15-20cm (6-8 ") fra bunden af ​​blomsten hovedet.
  • Med den højre hånd tilføje omkring 4 - 6 klynger af løv jævnt rundt lige under blomsterhoveder at hjælpe med at udfylde, kryds krydse stilke på en vinkel og dreje buket rundt, mens du arbejder.
  • Fastgør stilkene i position ved at placere enden af ​​en snor og snoede det rundt et par gange. Ikke skære strengen.
 5. 5
  Holding buketten på samme måde som før, med tommelfingeren mod dig, placere 5-6 af samme type af blomster jævnt rundt dreje buket rundt med uret. Fastgør alle stænglerne på plads med et par drejninger snor på samme sted som før.
 6. 6
  Fortsæt med at tilføje blomster til næste runde udvide disse blomster ud lidt længere. Hold buketten en blid afrundet form på tværs i toppen som en på hovedet underkop, Criss Cross alle de stængler og give buketten en kvart omgang med uret efter at tilføje et par stilke. Sikker stængler på plads med snor på det samme sted som før, når det er nødvendigt.
 7. 7
  Fortsæt med at tilføje blomster og løv stilke dreje buketten rundt med uret, indtil buket er den ønskede størrelse. Du kan tilføje kablede Camellia blade rundt i kanterne, eller bruge stykker af løv har de tips strække ud om 5-7.5cm (2-3 ") forbi kanterne af blomsterne. Fastgør alle stilkene sammen med snor snoede den fast omkring flere gange på samme sted som før, klippede snoren og guf enden i.
 8. 8
  Skær enderne off blomst og blade stilke, så de er omkring 6-8 "(15-20cm) lang og alle det samme niveau.
 9. 9
  Spray let med vand.
 10. 10
  Afslut buketten ved at binde et stykke bredt bånd omkring buket til at dække snoren og binde bånd i en sko blonde sløjfe med lange haler.

Tips

 • Brug alle de samme farve roser er nemmere, hvis du er ny til blomsterarrangementer.
 • Hvis du bruger forskellige farvede blomster sørg for at de er jævnt fordelt over hele buketten.
 • Kontroller det færdige buket side på, da dette er, hvordan det vil ofte ses, specielt i kirken.
 • Buketter kan placeres langs fronten af ​​brude bordet og bruges i stedet for opsatser, som vil spare penge

Advarsler

 • Det er vigtigt at fjerne torne, da de kan punktere nogen eller rive en kjole. De kan fjernes med en rose stripper, som kan findes på blomsterhandler leverandører eller ved at køre en saks med bladet åben langs stilken.