Wkidk

Hvordan laver billige hjemmelavet bryllup invitationer

Vil du gerne spare penge på dit bryllup invitationer og stadig have dejlige inviterer, der vil imponere alle, der modtager en? Selvfølgelig ville du! Hvorfor ikke lave dem selv? Du tænker sikkert, at du har ingen idé om, hvordan at gøre billige hjemmelavet bryllup invitationer. Det er ikke svært, du sparer en hel del penge, og kan være sjovt.

Steps

Hvordan laver billige hjemmelavet bryllup invitationer. Afgørelse om størrelsen af formalitet dit bryllup vil have.
Hvordan laver billige hjemmelavet bryllup invitationer. Afgørelse om størrelsen af formalitet dit bryllup vil have.

Gør dit eget bryllup invitationer

 1. 1
  Afgørelse om størrelsen af formalitet dit bryllup vil have. Dette vil have en effekt på dit design og ordlyd valg.
 2. 2
  Søg på nettet, på udkig efter, så gør det selv bryllup invitation ideer. Mange websteder tilbyder gratis skabeloner med eller uden mønstre og ordlyden prøver. De tillader dig at downloade skabeloner til brug som det er eller tilpasse til dine behov. Nogle steder kun tillade dig at downloade gratis skabeloner, hvis du køber dit bryllup stationære fra dem.
 3. 3
  Beslutte, om dit design, eller grafisk billede og teksten, som du vil bruge.
 4. 4
  Vælg en skrifttype, der går med tema og stil dine invitationer.
 5. 5
  Køb dit bryllup invitation papirvarer, herunder kort til eventuelle indhegninger, såsom RSVP s, takkekort og programmer. Du ønsker måske at bruge dine brevpapir blanks, der er tilgængelige i en bred vifte af størrelser og farver, købe et par ekstra i tilfælde af et trykkeri uheld, såsom en blæk smear eller papirstop.
 6. 6
  Købe ekstra blækpatroner, så du ikke løber tør midt i dette vigtige projekt.
 7. 7
  Planlæg en eftermiddag eller aften til at oprette dine invitationer og derefter udskrive dem. Det hele bør ikke tage mere end et par timer at gennemføre.
 8. 8
  Før fortæller printeren til at begynde at gøre X antal kopier, udskrive én kopi af hver brik på almindeligt papir skåret til størrelsen af dit brevpapir, for at sikre, at alt er linet op korrekt, og for at kontrollere trykfejl.
 9. 9
  Sørg for, at den printer, du planlægger at bruge tilpasser sig forskellige størrelser af din stationære.
 10. 10
  Hverve familie og venner med flot håndskrift til at hjælpe dig med at løse dine invitationer.
 11. 11
  Hav det sjovt, mens de lærer, hvordan man kan gøre billige hjemmelavet bryllup invitationer.
 12. 12
  Hvis du udskriver på vellum eller andet specialpapir og finde det tværes, kan du google "den perfekte print pose" - ved at scraperfect.
 13. 13
  Færdig.

Tips

 • Hvor finder ordlyden eksempler? Hvad med at bruge et citat fra din yndlings kærlighedssang eller et digt eller Bibelen. Vi håber, at disse tips om, hvordan at gøre billige hjemmelavet bryllup invitationer, har inspireret dig til at give det en chance.
 • Disney bryllupper er også meget populære, og du kan downloade gratis multimedieklip af Askepot og Prince Charming at bruge på dine invitationer, samt andre Disney ikoner som Lady og Vagabonden.
 • Mange par vælger at ære deres religiøse eller etniske rødder, for eksempel, kan en Celtic Cross blive valgt af en irsk katolsk par og en Davidsstjerne eller en rullet Torah rulle af en jødisk par. En indfødt europæisk brud og brudgom kan bruge en drøm catcher på deres. Overvej ære din arv på denne særlige dag. Billeder af seværdigheder fra din families hjemland også gøre store billeder til bryllup invitationer.
 • Føler du dig overvældet ved at forsøge at vælge et design til dine invitationer? Hvad er dit tema? Hvis du har en destination bryllup brug multimedieklip, fotos eller originale kunstværker, der repræsenterer din destination, såsom en strand scene, flip flops, palmer, solnedgange, eller bjerge.
 • Her er nogle design ideer, som du måske ønsker at bruge på dine invitationer. For en vestlig bryllup en WANTED plakat er på nuværende meget populære. Cowboystøvler og hatte ses ofte på vestlige invitationer. Par ofte bruger skrifttyper, der ligner logs eller reb på denne type invitationer.