Wkidk

Sådan laver dit akvarium ser professionelt designede

Nogensinde spekulerer på, hvordan folk gør deres tanke ser utroligt smuk? Ønsker du at lære at gøre dit look fantastisk så godt? Flere tips og trin om, hvordan-to er inkluderet.

Steps

Sådan laver dit akvarium ser professionelt designede. Vælg et naturfarvet grus eller sand.
Sådan laver dit akvarium ser professionelt designede. Vælg et naturfarvet grus eller sand.
 1. 1
  Vælg et naturfarvet grus eller sand. Dette vil ikke kun efterligne din fiskenes naturlige habitat, men det er også meget mere tiltalende for øjet end hot pink eller krikand. En måde at give en rigtig "naturlige" look er at sætte 1/2 akvarium-udpegede sand og 1/2 play sand (som den slags du ville sætte i en sandkasse). Sand fra en strand eller din lokalitet fisk butik skal skylles grundigt af opløseligt materiale med en finmasket. Men vær opmærksom på, at leg sand i en marine akvarium vil forårsage kiselalger og sand i almindelighed måske ikke dine levende planter til at udvide deres rødder, og dermed minimere deres vækst.
  • Men "sorte vand fisk" (mange tetra arter) fra Amazonas-floden området, og Labyrinth (Gourami s & kampfisk) foretrækker en mørk undergrund. Også, hvis sandet er for fint og for dybt (> 1,5 inches), vil det set-up et anaerobt miljø, som vil lugte forfærdeligt, når renset, og kan meget vel rådne planterødder, der trænger ind i det. Et tyndt lag af sand er fint, men det bør være over ært eller 1/2 ært grus, og måske en organisk niveau under det, at nære planterne.
 2. 2
  Levende planter virkelig gøre en tank pop. Der er bare noget om naturen, at silke eller plastic ikke kan efterligne. Det anbefales at gå den levende planter ruten, ikke blot fordi planter producerer ilt og hjælpe vand betingelser forblive gode, men også fordi fiskene reagerer bedre til omgivelserne, der ligner deres naturlige habitat.There er en masse plantearter, som er let holdes, men du nødt til at gøre noget mere forskning for at holde dem i live og trives. Hvis du ikke er op til at holde levende planter, kigge efter smagfulde falske planter, som ikke har nogen skarpe kanter eller tykke dele, som fiskene kan skade sig selv eller virvar i. Grøn og rød er generelt de farver, som findes i naturen, og virkelig se det bedst. Prøv at få en god variation i farve mørke / lethed og højder enten måde. Tænk over dine præferencer, ville du hellere have en sandbed leder tank, eller en tank, der ser ud som du lige trådt ind i en majestætisk undervands have? De fleste fisk foretrækker en "jungle" look og føle sig mere tilpas i et godt plantet akvarium, men der er arter, der sandsynligvis vil spise dine planter, så tænker om dit valg af fisk, mens overvejer det udseende, du ønsker.
 3. 3
  Pick dekorationer. Det er bedst at bruge rigtige naturlige dekorationer såsom drivtømmer og kokos halvdele, fordi de er mindre tilbøjelige til at skade dine fisk. Hvis du nødt til at bruge falske dekorationer, find falske logs, klipper og drivtømmer stykker, der efterligner udseendet af den ægte vare, ikke har skarpe kanter og slip ikke noget giftigt i din tank. Sikkerhed for dine fisk kommer først.
 4. 4
  Køb en sort baggrund (eller brug almindelige sorte affaldssække). Black tilføjer dybde, og gør en tank ser så meget bedre end nogen baggrund eller en travl baggrund. Tænk på det som fotografi - ville dit portræt ser bedre, hvis bag det er en travl aktivitet område, eller ville det se bedre, hvis du var hovedfokus på en tydeligere baggrund? En tank med en sort baggrund vil poppe både fotos og i din stue.
 5. 5
  Begynde at sætte dine dekorationer i din tank! Prøv at skrånende underlaget for at give det udseende af bakker og dale. Det er virkelig tilføjer en pæn at se, og det er meget mere interessant at se, end hvis din substrat var flad hele. Hvis du sætter nogle tanker om det, og gør det rigtigt, kan det også tilføje nogle dybde.
 6. 6
  Sæt din største stykke (hvad er det mest iøjnefaldende, eller at du vil have som et centralt) til centrum-venstre. Det ser bedre ud end at forsøge at "balance" din tank ud på to sider, eller sætte et stykke i det nøjagtige centrum. Eller, hvis du har fundet en hel bunke af sten, så prøv at designe det, så de går fra venstre / højre for midten. Sørg for at du lader rigelig plads for fiskene til at bevæge sig, og også for at skjule. En brækket opadvendte keramik kop gør en pæn job, og du kan nemt dække det med nogle levende planter (en bred vifte af mosser er alle let tilgængelige på de fleste dyrehandlere).
 7. 7
  Arranger dine planter i overensstemmelse hermed. Man kan aldrig få for meget dybder, så du ønsker at sætte højere planter i ryggen og kortere planter foran for at skabe nogle flere. Det vil også hjælpe dig til at se dine fisk lettere.
 8. 8
  Prøv på nogle forskellige lys. Forskellige belysning kan have fantastiske effekter på, hvordan en tank ser ud. Du kan prøve den meget interessante måneskin belysning.
 9. 9
  Det er nødvendigt at lade vandet stå i akvariet med alt det udstyr der kører i mindst to uger, før du slipper fiskene. Du bør lejlighedsvis sætte nogle fisk fødevarer i den tomme tank. Denne periode kaldes fishless cykling. I løbet af denne tid, vokser de gode bakterier (som vil holde ammoniak niveauerne fra fisk afføring under kontrol) i dit filter. Det er afgørende, at du ikke springe fishless cykling og tilrådes du gør nogle mere forskning om dette emne.

Tips

 • Placer højere planter nær ryggen og kortere dem op foran. Sørg for at bruge forgrunden så godt, og ikke bare baggrunden!
 • Levende planter kan gøre en stor forskel i den samlede udseendet og sundheden for din tank. Fastholdelse dem kræver dedikeret tid, men det er det værd.
 • Saml smukke småsten, som vil forbedre det naturlige look af tank. Må ikke tilføje marine dekorationer såsom muslingeskaller, fordi de måske ændre dine vandforhold, især pH-værdi.
 • Gør din tank supplere din fisk. Hvis fiskene ser godt ud, vil din tank se godt ud. Hvis fisken ikke matcher deres levesteder, så de til gengæld kan blive stressede eller ubehageligt og gøre din tank ser mindre tiltalende.
 • Sørg for, at du har mindst disse ting på plads, før du udfylder akvariet. 1.. Et filter, som kan have enhver kombination af mekanisk, biologisk og kemisk filtrering. Mest populære er magt filtre og dunk filtre til mellemstore til store tanke, og svamp filtre til nano tanke. 2.. En vitamin rig fødekilde og eventuelt en supplerende fødekilde. 3.. Ifølge den type fisk du holder: en vandvarmer og / eller en luftpumpe.
 • Mørkere grus / sand vil gøre farverne på dine fisk rigere. Lighter grus / sand vil gøre deres farver lysere. Igen det afhænger af arten og farve af fisk, som du planlægger at udfylde dit akvarium med.
 • Sørg altid for, at de fisk, du planlægger at holde, er forenelige med hinanden. Visse arter ikke godt sammen med andre og ofte kvæle deres finner, i nogle tilfælde endda spise dem.
 • Opret separate områder. For eksempel forlader et rum klar til fodring, eller skygge. Også hvis theres områder mindre fisk kan skjule mere aggressiv fisk.

Advarsler

 • Hvis du bruger sten, du har fundet på steder som stranden, eller i din værftet, kog dem og så lade dem trække i vand i en uge eller deromkring. Dette skulle dræbe noget skadeligt. Vær opmærksom på at de kan øge hårdheden eller pH i din tank.
 • Naturligt udseende tanke er blevet meget populært, især med akvatiske kunstnere som Amano. Dine fisk vil blive lykkeligere, hvis du prøver at sætte så små falske og unaturlige dekorationer som muligt.

Ting du behøver

 • Et glas eller akryl akvarium stor nok til de fisk, du vælger,
 • God kvalitet filter,
 • Afhængig af din fisk behov en radiator og / eller luftpumpe og luft sten,
 • Ikke-skadelige dekorationer
 • Passende substrat,
 • Sort eller mørk baggrund,
 • Levende planter.