Wkidk

Sådan kontakter berømte berømtheder

Ønsker du at kontakte din yndlings filmstjerne eller sanger til at lade ham eller hende vide, hvor meget du kan lide hans eller hendes arbejde? Eller måske er du forsøger at komme ind autograf indsamling?

Møde eller kontakte en berømt person kan være vanskelig på grund af deres travle hverdag og deres stærke ønsker at have privatliv. Men med en lidt arbejde og nogle lys forskning, er det muligt. Her er Google at kontakte berømte berømtheder.

Steps

Sådan kontakter berømte berømtheder. Find dem på et socialt medie netværk eller på et legitimt websted.
Sådan kontakter berømte berømtheder. Find dem på et socialt medie netværk eller på et legitimt websted.

Online

 1. 1
  Find dem på et socialt medie netværk eller på et legitimt websted. Finde et af følgende er et vigtigt første skridt i at kontakte berømtheder. Sørg for, at hjemmesiden er frekventeres af den faktiske berømthed, ikke deres agent, publicist eller imitator. Følgende falder i rækkefølge "den mest sandsynlige til at kontakte" til "mindst tilbøjelige til at kontakte berømthed."
  • Twitter: Kig efter "tweets", der er udstationeret af berømthed. Disse tweets bør rettes tilbage på folk, der "tweetet @" den berømthed, der har reelle billeder af den berømthed, der er taget i det virkelige liv (ikke et studie eller "officielle" portfolio billeder) eller "tweets", der er skrevet om den daglige oplevelser af berømthed. Disse er alle gode tegn på, at man kan "tweet @" den berømthed til rent faktisk at kontakte dem.
  • Deres "officielle" hjemmeside: Berømtheder næsten altid har "Official hjemmesider", som de reklamerer. Det betyder, at du har en chance for at være i stand til at kontakte dem via denne metode. Mens det ikke er foretrukket, da normalt disse er "styret" af publicister eller agenter, kan dette være en måde at kontakte dem. Søge på webstedet for egentlige svar på fanbreve. Hvis du ikke kan finde dem, gå videre.
  • Facebook: Mest Facebook-konti er "styret" af en anden så berømthed. Igen, er du på udkig efter indlæg eller billeder, der synes at være fra den berømthed selv. Hvis kun "professionelle" billeder og indlæg findes, er dette ikke kommer til at være den bedste måde at kontakte dem. Chancerne er dette vil være tilfældet.
 2. 2
  Skriv dem en besked. Om beskeden er tweeting på dem, en privat meddelelse til deres indbakke, en e-mail eller et indlæg, vil du ønsker at bruge tid på at skrive noget originalt og hjerte-filt eller sjove, som gør dig mere tilbøjelige til at blive bemærket. Find en balance mellem at være for lang og for kort, som begge er tilbøjelige til at få overset.
 3. 3
  Vent et svar. Afhængigt af berømthed, kan de få dusin til tusindvis af meddelelser om dagen. Det betyder, at de har brug for tid til at skifte igennem og finde din.

Via mail

 1. 1
  Find en adresse. Sommetider adresser til fanbreve er tilgængelige på de "officielle hjemmesider" af berømtheder. Hvis det ikke er tilfældet, kan du finde disse oplysninger ved at google "Fan Mail + [berømthed navn]."
 2. 2
  Skriv et brev. Du vil gerne bruge tid på at skrive noget originalt og hjerte-filt eller sjove, som gør dig mere tilbøjelige til at blive bemærket.
  • Medtag noget at autograf. Vedlæg et foto af berømthed eller en coverversion af et magasin berømthed var på for dem at underskrive og sende tilbage.
  • Medtag en forudbetalt svarkuvert med din adresse / information. Sørg for, at dette rammebeløb har nok frimærker til at returnere et brev plus noget du medtaget for autographing.
 3. 3
  Send brevet. Sende den så hurtigt som muligt at få et svar hurtigere.
 4. 4
  Vente på et svar. Afhængigt af berømthed, kan de få dusin til tusindvis af meddelelser om dagen. Det betyder, at de har brug for tid til at skifte igennem og finde din.

Tips

 • Hvis du har læselig håndskrift, håndskrift dit brev for et personligt touch. Det viser du sætte nogle kræfter i det, og du ikke bruger et standardbrev.
 • Nogle gange har de hvad der kaldes et "agentur" - noget af tiden kan gøre alle fan mail-svar i stedet have den berømthed gøre det. Ligesom foregiver at være den berømthed besvare alle bogstaverne. Opbevar det i tankerne.
 • Må ikke give generiske komplimenter. Nævn ting såsom en bestemt film stjernen dukkede op i en specifik karakter, han eller hun spillede din yndlingssang fra stjernen, eller en stor play de gjorde i et baseball spil. Du vil virke som en ægte fan.
 • Kig på URL (adresse) på siden. Hvis det ikke er bare den berømthed, agentur eller atelier navn (ikke JohnnyDeppPersonalWebsite.com, for eksempel) er det sandsynligvis ikke faktisk deres site.
 • Må ikke bede om mere end én eller to autografer på et tidspunkt eller sende mere end to fotos. Dette vil vise den berømthed, du er en opkøber, og måske ikke en rigtig fan.
 • Må ikke sige, at du er ved at indsamle autografer, eller at du er en samler. Berømtheder er generelt gladere for at give autografer til fans end til samlere.
 • Skriv "Viderestilling Service anmodet" under destinationen eller afsenderadressen og Post Office vil forhåbentlig sende dit brev til berømthed nuværende adresse.
 • Berømtheder ofte ændre deres agenturer. De adresser, du finder på internettet eller i bøger, kan være out-of-date i et par måneder.
 • Vær opmærksom på, hvor du sender online bogstaver. Mange mennesker skrive breve til berømtheder på tilfældige websites. De behøver ikke bekræfte webstedet tilhører celeb eller deres stedfortræder.
 • Høfligt anmode om en personlig besked. Dette vil betyde mere for dig i det lange løb og kan også hjælpe dig med at undgå at få en autograf, som er underskrevet af auto-pen snarere end af den person. Den undergang er, at personlige autografer lavere værdien af ​​billedet.
 • Dit brev vil sandsynligvis blive set af en masse mennesker, så du skal ikke sige noget for personlig eller pinligt. Personlige oplysninger afskrække agenter fra passerende din bogstav på. Må ikke fortælle dem, du elsker dem, eller du ønsker at gifte sig eller have "sjove" med dem.
 • Hvis du ønsker at være unik, når du sender et brev med posten, dekorere det! Tænk over det, hvis du, hvor dem, ville hvilket bogstav du åbner først.. den almindeligt hvidt ene eller den ene med klistermærker på det og cool dekorationer på det?
 • Være advarede om, at online-meddelelser ikke er tilbøjelige til at komme igennem til en celeb. Tænk på, hvor nemt det er at skrive online, så tænk på hvor mange mennesker er sikkert at gøre det, og hvor meget tid en person ville have til at bruge til at svare på alt.

Advarsler

 • Skrivning "Videresending ønskede tjeneste" på kuverten, kan medføre, at du pådrage yderligere gebyrer fra posthuset.
 • Må ikke betale for kontakt med en berømthed. Der er mange online tjenester, som hævder, at de kan sætte dig i kontakt med berømtheder, hvis du betaler et gebyr. Disse svindel.
 • Må ikke kalde, tiden plager eller stilk en berømthed. Hvis du ikke får et svar efter et eller to bogstaver, stop. Gentagne eller uhøflig anmodninger er irriterende i det mindste, og kan udgøre chikane eller forfølgelse i mere alvorlige tilfælde.