Wkidk

Sådan kommer spraymaling fra dine hænder

Uanset hvor forsigtig du er, når du maler, du er mest tilbøjelige til at få pletter af maling på dine fingre, hænder og negle. Det er en god ide at tørre dine hænder med et håndklæde, når du maler, så malingen ikke vil kage op på dine hænder, men en eller anden måde, uanset hvad du gør for at forhindre det, maling synes at klamre sig til fingre og hænder.

Steps

Sådan kommer spraymaling fra dine hænder. Tag et varmt brusebad, så snart du er færdig med maleriet.
Sådan kommer spraymaling fra dine hænder. Tag et varmt brusebad, så snart du er færdig med maleriet.
 1. 1
  Tag et varmt brusebad, så snart du er færdig med maleriet.
 2. 2
  Brug bar sæbe eller flydende sæbe, i henhold til dine valg. Skumme op en almindelig fingernegl pensel.
 3. 3
  Skrub dine fingre samt eventuelle maling pletter, der er på dine hænder med børsten, så for at få malingen af. Være blid og ikke grave kraftigt på din hud, eller du vil irritere den.
 4. 4
  Forsøg på at få så meget maling fri fra dine negle, men hvis du finder du ikke kan så bare forlade det. Efter mange gengæld vasker det vil komme ud så godt. (Prøv at tage andre brusere gennem denne dag, hvis malingen ikke kommer ud første gang.)

Alternative

 1. 1
  Spray karburatoren renere på dine hænder. Lad det ikke suge tørres af med køkkenrulle. Dette trick er mere for hvis du har store pletter af spraymaling på din hud.
 2. 2
  Vask området med sæbe. Det vil stikke din hud. Vask med varmt vand og sæbe og derefter vente et minut for de stikkende at holde op. Det er måske ikke fungere godt, hvis du har følsom hud.
 3. 3
  Færdig.

Tips

 • Du kan også pels dine hænder med flydende sæbe og lad det tørre, før arbejdet med spraymaling. Det virker også, hvis du arbejder med pletter, eller fedt. Under laget af flydende sæbe på hænderne vil holde maling fra stikning eller iblødsætning ind under huden. Så rydde op er nemt med sæbe og vand.
 • WD40 ® fungerer som en charme. Men det gør dine hænder virkelig fedtet efter, og du bliver nødt til at vaske dem med opvaskemiddel, da det skærer gennem fedt.
 • Goo Gone ® virker også meget godt på frisk maling på hænderne og ikke efterlader olieagtig rest.
 • Det er en god idé at bære handsker, mens maleri.