Wkidk

Hvordan at rengøre en boblebadekar

Efter en stressende dag, du kommer hjem og beslutter at gøre brug af denne forsømt jacuzzi. Du sætter noget musik på, fylde karret med dampende vand, lys duftende stearinlys, hæld et glas vin, glide ind i badet, og fyre op på disse jetfly til forsigtigt massage og slappe af dig kun at være belagt slimede sorte gunk og fedtede grå bobler! Den dårlige nyhed: disse jetfly er et paradis for bakterier og skimmel. De gode nyheder: det er hurtigt og let at rengøre, og endnu nemmere at vedligeholde. Vi viser dig, hvordan du gør det med almindelige rengøringsmidler. Du vil blive iblødsætning i at beroligende bad på blot et par minutter. Læs mere her!

Steps

Hvordan at rengøre en boblebadekar. Sluk for luften induktion ventil.
Hvordan at rengøre en boblebadekar. Sluk for luften induktion ventil.

Vandstråler

 1. 1
  Fyld karret. Hvis du ikke gå i panik og tøm denne tub det øjeblik du så klister, ikke! Hvis du gjorde, ikke noget problem, udfylde karbad med varmt vand til ca 4 inches (10 cm) over den højeste jets.
 2. 2
  Sluk for luften induktion ventil. Dette vil sikre, at kun vand går gennem rørene i stedet for at blive blandet med luft. Nogle føler, at en åbning af luftinduktionsport er mere effektiv, da det øger turbulens. Hvis din balje er rengøring instrukser, følge de retningslinjer, der er anført der.
 3. 3
  Tilføj sæbe til vandet. Bruger omkring 1/4 kop (50 ml) i en lav-skummende overfladeaktivt middel, såsom pulveriseret opvaskemiddel til vandet. Cascade Complete er et godt valg, det er baseret på enzymatisk handling end surt handling. Sure vaskemiddel i sidste ende vil fratage fugemasse på messing, og det vil plette. I en nødsituation, selv vil helst opvaskemiddel virker.
 4. 4
  Tilsæt 1/2 kop (100 ml) af husholdningernes blegemiddel. Blegemiddel er en glimrende desinfektionsmiddel. Nogle producenter anbefaler ikke blegemiddel, da det i sidste ende kan udtørre de interne pakninger. I en nødsituation, vil det fungere godt. Så tjek med din badekar producenten for at se, hvad de anbefaler for løbende vedligeholdelse.
 5. 5
  Kør dyser til 10-15 minutter. Indstil dyserne til det højeste tryk, og tænd den. Vær ved stærk mave-vil du sandsynligvis se nogle grimme ting jetting ud. Det er godt: det er bedre end dvælende i dine rør.
 6. 6
  Tøm karret. Rense ud i resten, og fyld den med koldt vand over jets igen.
 7. 7
  Kør dyser til yderligere 10 minutter. Du ønsker at skylle det hele ud, grundigt.
 8. 8
  Tøm karret. Rengør det grundigt, det skal være klar til brug nu.
 9. 9
  Få klar. Fyld karret op igen med dampende vand. (Du kan ramme de dyser til en test, hvis du kan lide-ikke flere overraskelser!) Dim lysene, relight lysene, tænde for musikken, hæld et glas vin, få nøgen, magt op jets, og glide ind lyksalighed. Du har fortjent det!

Luftstråler

 1. 1
  Fyld karret. Tilføj varmt vand til mindst 6 inches (15 cm) over luft dysehuller.
 2. 2
  Tilføj sæbe til vandet. Tilsæt 2 teskefulde (10 ml) opvaskemiddel. Cascade Complete er et godt valg for dette.
 3. 3
  Tilsæt 1/2 kop (100 ml) af husholdningernes blegemiddel. Nogle producenter anbefaler ikke blegemiddel, da det i sidste ende kan udtørre de interne pakninger. I en nødsituation, vil det fungere godt. For løbende vedligeholdelse, tjekke med din balje producenten for at se, hvad de anbefaler.
 4. 4
  Tænde den. Slå luften blæser på i ca 2 minutter for at blande det hele sammen.
 5. 5
  Lad det trække. Luk blæser ned, så tillader bad til proppen i mix for cirka 2 timer
 6. 6
  Giv det et andet løb. Tænd air bad og køre i cirka 5 minutter.
 7. 7
  Vend air bad apparatet og tøm karbad. Rengør grundigt for at slippe af eventuelle rester. Hvis du stadig er i humør til et bad, nu er det tid!

Tips

 • Eventuelt kan du bruge en specialitet karbad renere i stedet for vaskemiddel og blegemiddel. Tub forhandlere, producenter og mange online VVS leverandører sælger disse rengøringsmidler. De er meget dyrere, men har pænere udseende flasker, og de garanterer resultaterne.
 • Gentag rengøring en gang eller to gange om måneden.
 • Hvis din balje er for grov til at beskæftige sig med dig selv, der er professionelle rengøringsvirksomheder, der vil rense dit karbad, men de er den dyreste løsning. Med regelmæssig vedligeholdelse, vil du aldrig behøver at ringe til dem.
 • Hvis blegemiddel ikke tilrådes, brug 1 kop hvid eddike i stedet.

Advarsler

 • Udluft rummet, mens du bruger rengøringsmidler. Bleach dampe kan være farlige i dårligt ventilerede områder.
 • Start aldrig dyserne, medmindre de er omfattet af mindst et par inches af vand. Hvis strålerne udsættes, vil motoren blive beskadiget. Hvis dyserne er dækket, men vandet er for lavvandet, kan de sprøjte vand opad, badning dine vægge i stedet.
 • Tjek producentens anvisninger og renere etiketter for at sikre rengøringsassistenter vil ikke skade din balje.
 • Lad ikke børn være uden opsyn i nærheden af ​​et badekar.
 • Badeolier og lotion efterlade rester i rørene så godt. Du bør aldrig bruge dem i et varmt karbad.
 • Brug aldrig skummende rengøringsmidler eller skumbad i din balje. Effekten vil være overvældende-og overfyldte. De vil også muck op værker.

Ting du behøver

 • 1/4 kop en lavtskummende desinfektionsmiddel, såsom pulveriseret opvaskemiddel
 • 1/2 kop blegemiddel