Wkidk

Sådan holder kæledyr væk fra møbler

Sommetider nye kæledyr begynde at handle som de ejer stedet. Måske dit kæledyr er begyndt at lounge omkring på sofaen, eller har taget ophold på toppen af ​​middagsbordet. Hvis du har kørt ud af tålmodighed med dit kæledyr, og er trætte af at finde kattehår i din mad eller hund hår på dine møbler, skal du følge disse trin for at holde dit kæledyr ud af dine møbler til gode.

Steps

Sådan holder kæledyr væk fra møbler. Forhindre møbler fra at blive flået eller beskadiget forud for enhver uddannelse.
Sådan holder kæledyr væk fra møbler. Forhindre møbler fra at blive flået eller beskadiget forud for enhver uddannelse.

Beskyt møblerne

 1. 1
  Forhindre møbler fra at blive flået eller beskadiget forud for enhver uddannelse. Nogle møbler er værd en masse penge, og selv den billigste af sofaer er et bøvl at erstatte. Dæk dine møbler med en plastik dække, tæppe eller lagen. Der er også produkter designet specifikt til det formål at holde kæledyr ud af møbler (se "Tips"). Disse produkter kan findes på kæledyr levering butikker.
 2. 2
  Put dobbeltklæbende tape på dine møbler langs ryggen, arme og andre områder, hvor kæledyr er mest sandsynligt, at klo, medmindre du har lædermøbler (dobbeltklæbende tape kan rive gennem læder). Dette vil holde dit kæledyr fra gravede på dine møbler.
 3. 3
  Sted stykker af aluminiumsfolie på toppen af din hunds favorit tilholdssted pletter. De finder den konstante raslen-sound af aluminiumsfolie at være så forstyrrende, at de kan vælge at undgå at stedet helt, grundet ugunstige forening alene.
 4. 4
  Prøv at gøre det samme med stykker af appelsinskal. Katte hader den måde, at det lugter.

Træn dit kæledyr

 1. 1
  Sørg for, at dine møbler fortsat dækket under træning. Dette vil holde det fra at blive farves eller revet.
 2. 2
  Organiser din træning værktøjer. Hvis du holder din undervisningsmidler lige ved hånden, vil du være i stand til at fange dit kæledyr i den handling, og disciplinere dit kæledyr i overensstemmelse hermed. Dette vil fremskynde hele uddannelsesprocessen.
  • Har en vand spray flaske på hånden. Hvis din kat springer op på middagsbordet eller kløer på din sofa, spray det med vand. Dette er en effektiv form for cat-disciplin, fordi det irriterer din kat uden at såre den.
 3. 3
  Forsøg ikke at straffe din hund eller kat med høje lyde, såsom lyden af klokker eller skeer. Disse lyde kan synes at være effektiv under træning, men dit kæledyr kommer til altid forbinder disse dagligdags lyde med straf. Når disse lyde forekomme som du går om din dag, af grunde, der intet har at gøre med dit kæledyr, kan dit kæledyr tror, ​​at han eller hun bliver straffet. Dette vil forvirre dit kæledyr. Brug din stemme i stedet.
 4. 4
  Starte med det grundlæggende. Ord som NO og NED fungerer godt for hunde. Til katte, ganske enkelt sige NEJ, og følge det op med en let svirp på næsen (dette irriterer dem, uden at såre dem). Denne form for træning fungerer bedst med yngre katte. Hvis din kat er lidt ældre, kan det ikke være lige så effektiv.
 5. 5
  Stop dårlig opførsel før den starter. Hvis du lige har købt en hvalp, killing, kat eller hund, så lad det ikke komme på møblerne på alle. At tillade denne form for adfærd, når er alt det tager for dit kæledyr til at tænke, at det er okay. Når det begynder, er det svært at sætte en stopper for det. Må ikke bebrejde din hund for sin dårlige opførsel, det kender ikke nogen bedre. Sommetider hunde og katte blot ønsker at sidde, hvor du sidder, fordi de ønsker at være tæt på dig. Give dit kæledyr legetøj at lege med, vil holde det fra at føle behov for at lege med dine møbler. Tennisbolde er gode for hunde, og jingle-bolde er specielt godt for katte. Hvis der er et bestemt stykke af møbler, som du ikke har noget imod dit kæledyr hængende på, sørg for at angive dette til dit kæledyr. Du kan gøre dette ved at køre dine hænder sammen på det, hvis du har en hund (de er tiltrukket af duften af ​​deres ejere), eller gnide cat-nip over det hele, hvis du har en kat.
 6. 6
  Til hunde, "sid" og "stay" kommandoer er mest effektive, når din hund har reageret på nej, og du allerede har sin opmærksomhed. NED Kommandoen kan ikke arbejde meget godt, så bruge SIT kommandoen som et alternativ. Fortæl din hund til at "sidde", og "ophold". Prøv at få din hund til at "holde" for en stund længere hver gang. Beløn ​​din hund med hundekiks eller kommentarer af ros (fx "God dreng!") For en vellykket "opholder sig". Ved at gentage denne proces i løbet af et par timer eller et par dage, bør du være i stand til at træne din hund til at sidde og blive på kommando. Efter et stykke tid, belønne din hund med blot en blid pat eller en ros-kommentar.
 7. 7
  Må ikke være grov, men være hård. Din hund kan se såret, hvis du skælder den til at sidde på dine møbler, men det vil komme over det. Hvis du er konsekvent i din træning, vil din hund kommer til at respektere dig mere over tid. Efter et stykke tid vil det være mere modtagelig over ekstra kommandoer og uddannelse. Fordi katte har svage langsigtede erindringer, kan det tage lidt længere tid at træne dem, men til sidst uddannelse vil gøre indtryk. Den gode nyhed er, at deres kortsigtede erindringer vil gøre det nemt for dem at tilgive dig for at svirpe eller sprøjtning dem.

Opret områder for kæledyr

 1. 1
  Etablere en kat eller hund-området, og en person område. Du kan angive, at et bestemt område er en kat eller hund område ved at sætte en kasse eller blød kennel i det, med et tæppe eller pude. Du kan også overveje at sætte et stykke legetøj eller to i det pågældende område og et kradsetræ, også hvis du har en kat.
 2. 2
  Et alternativ. En skrabe post giver din kat noget at ridse over din sofa. Mange katte kan lide at sidde højt op, så de kan se verden omkring dem. Prøv at købe en kitty-tårn til din kat, hvis du synes, at det holder hopping op på dine reoler. Katte har også nyder at sidde på komfortable senge, så prøv at købe din kat en kitty-seng.

Tips

 • Som diskuteret allerede, hunde og katte hader aluminiumsfolie. Der er et produkt kaldet PetzOFF der inkorporerer denne idé ganske vellykket.
 • Beløn ​​dit kæledyr til at gøre, som det er fortalt.
 • Giv din hund eller kat masser af legetøj at lege med.

Advarsler

 • Den dobbeltklæbende tape bliver meget beskidt. Det kan være vanskeligt at fjerne fra møbler, især hvis dine møbler er lavet af træ.
 • Må ikke straffe din hund ved at råbe på ham eller hende. Dit kæledyr vil ikke forstå, og du ikke vil have dit kæledyr til at være bange for dig eller føler sig truet.
 • Må ikke nægte at fodre dit kæledyr. Det er skidt for din hunds helbred, og vil helt sikkert få din hund til at se dig som en trussel.