Wkidk

Sådan får du en kat ud af et træ

Hvis er let for din kat til at klatre op i et træ, men at få ned er en anden historie. Han bliver bange, du forsøger at tale ham ned, naboer alle deltage i forsøget, og jo mere du taler mere bange katten bliver. Du kan have til at gå derop efter ham! Her er nogle forslag til at gøre det sikkert.

Steps

Sådan får du en kat ud af et træ. Afgøre præcist, hvor katten er - Hvilken del af træet, og hvor højt oppe.
Sådan får du en kat ud af et træ. Afgøre præcist, hvor katten er - Hvilken del af træet, og hvor højt oppe.
 1. 1
  Afgøre præcist, hvor katten er - Hvilken del af træet, og hvor højt oppe.
 2. 2
  Prøv at lokke den ned før du forsøger at fysisk fjerne det. Kald op til katten. Brug godbidder eller andre incitamenter.
 3. 3
  Check jorden rundt om træet, før du begynder at klatre. Sørg for, at der ikke er noget, der vil øge faren, hvis du tilfældigvis til at falde, mens klatring.
 4. 4
  Har mindst én anden person med dig, hvis du kommer til at kravle op efter katten. De kan advare dig, hvis katten bevæger sig, og ringe efter hjælp, hvis du falder.
 5. 5
  Efter at have nået katten, få fat i det og holde det fast (bedst til at holde katten ved det harmoniske, da det sætter dem i en trance).
 6. 6
  Placere den i noget for at gøre det lettere at komme til jorden. Du kan for eksempel sætte det inde i sin kat luftfartsselskab, og sænk den til jorden med et reb.
 7. 7
  Klatre ned, kontrollere for eventuelle skader (til dig selv og katten), og give katten et stort knus.

Trin: alternativ tilgang

 1. Vedhæft en vægt til slutningen af ​​en stærk letvægts tov (for eksempel en nylonreb), og smide det over grenen katten sidder på. (En gammel softball med et øje-skruen boret ind i det arbejdede meget for mig.)
 2. Fastgør kattens kat bærer til den anden ende af rebet. Vær sikker på siden med åbningen vipper lidt op, og at den linje er sikkert fastgjort. Du kan også sætte nogle livret med en stærk lugt inde i luftfartsselskabet.
 3. Træk luftfartsselskabet op til filial, og vente for katten at gå indenfor. Vær tålmodig.
 4. Hvis der efter flere timer, betyder det ikke gå i luftfartsselskabet, kan du klatre op og coax eller sætte det inde i luftfartsselskabet.
 5. Put noget blødt på jorden under transportøren, skal bare være sikker. Derefter forsigtigt sænke transportøren til jorden.

Trin: alternativ tilgang # 2

 1. Anskaf en laser pointer.
 2. Ret laser pointer til et sted, hvor katten kan se det.
 3. Flytte punktet af lys ned træstamme.
 4. Med lidt held, vil katten følge.

Steps: Hvis du ikke helt kan nå katten

 1. Bind et håndklæde fast omkring hovedet af en kost.
 2. Fra en sikker position, stikke katten med kosten nok til at destabilisere det, og det vil gribe til håndklæde med sin front kløer, koble dem i håndklædet.
 3. Træk støt før katten har tid til at give slip, og den vil forsøge at holde både træet og håndklæde med sine kløer. Med lidt held vil de vel hooked forreste kløer holde håndklædet mere fast end de bageste kløer kan holde træet, og din kost vil have en kat holder på det grumt med alle kløer (være klar til at bære vægten af ​​gyvel plus cat).
 4. Hurtigt skubbe din hånd op kosten og grab katten ved harmoniske, før det kan kravle tilbage ind i træet, og sørg naturligvis, at du kan bevare din egen greb om træet eller stige eller videregive kost og kat til en hjælper.

Tips

 • Kontroller at se, om katten har nogen form for skade, og i så fald være særlig omhyggelig, mens håndterer den.
 • Hvis du venter, vil katten blive sultne og kan forsøge at komme ned på egen hånd.
 • Lad ikke katten op i træet for mere end én dag eller deromkring, da det vil blive svagere med tiden, hvilket øger sine chancer for at falde ned.
 • Sørg for ikke at forskrække katten.
 • Hjælp din kat til at undgå at blive stukket: lære den at klatre ned træer sikkert baglæns ved at sætte det i en lav træ, som du nemt kan nå fra jorden.
 • Bevar roen, hvis du panik, så katten vil reagere dårligt, og kan ikke tillade dig at få fat i det.
 • Hvis du klatre op, være blid men fast. Må ikke lade det slippe ud, før du har lagt det inde i luftfartsselskabet.

Advarsler

 • Advarsel: Forsøg ikke at kravle op i træet uden hjælp og ordentlig viden om klatring sikkerhed!
 • Hvis ingen af ​​disse metoder virker, ringe til din lokale humant samfund eller dyr husly. De kan have yderligere rådgivning, eller kender professionelle klatrere, der kan fange katten. Prøv også at kalde en lokal træplejer.
 • Hvis alt andet fejler, så ring til brandvæsenet og fortælle dem katten sidder fast i et højt træ. Brandmændene kan få det ned med stiger, hvis det ikke er højere end 24 eller 35 meter. Men denne kan mod din County eller Town lokale bekendtgørelse.