Wkidk

Sådan får en flygtet hus kat til at komme hjem

Dit hus kat, der ikke er tilladt uden lige kommet ud. Din kat er formentlig spændt i første omgang at være udenfor, men så bliver bange. Gå ikke i panik, er der måder at få den tilbage.

Steps

Sådan får en flygtet hus kat til at komme hjem. Aldrig antage din kat vil simpelthen komme hjem eller endda være i stand til at finde den.
Sådan får en flygtet hus kat til at komme hjem. Aldrig antage din kat vil simpelthen komme hjem eller endda være i stand til at finde den.
 1. 1
  Aldrig antage din kat vil simpelthen komme hjem eller endda være i stand til at finde den. Når en indendørs kat har fået ud, det er i et helt fremmed miljø og nemt desorienteret. Du skal også handle øjeblikkeligt. Må ikke vente til efter arbejde til at gå rundt og kalde for din kat. Din kat er formentlig bange og ikke kan komme til dig.
 2. 2
  Placer en annonce i din lokale avis og andre lokale kilder som Craigslist. Medtag dit telefonnummer samt celletal. Det er den hurtigste og nemmeste måde for nogen at få fat i dig, hvis de finder dit kæledyr. Nogle mennesker vil faktisk gå ud af deres måde at hjælpe dig med at finde din mistede kæledyr.
 3. 3
  Nævn det område, du bor (hvor PET blev tabt) i annoncen: nogle mennesker er naturligt nyttige og kan hjælpe dig strejfe rundt dit nabolag. Jo mere koncis du kan være, jo større chance for, at nogen rent faktisk kan være villige til at være opmærksom på omgivelserne. Et par nærliggende cross-gader ville være nyttigt, og skabe et sted boks endnu bedre. Brug den nye Kort funktionen på Craigslist.
 4. 4
  Hvis du har en tabt kat, de er mest tilbøjelige til at komme ud af at skjule fra 09:00 til 05:00, når tingene er stille og gaderne er rolig. Generelt de sidder på vægge, på kanten af ​​indkørsler, på toppen picnic borde, trin eller kryber under biler. Mange gange, vil du se en flok katte alle på vej til en lille gammel dames hus, der forlader mad ud for dem hver aften. Point: kigge rundt (og spørge omkring) for at finde ud af, hvem fodrer strejfer i dit område, og derefter går der om natten med en spotlight.
 5. 5
  Hvis din kat er nervøs, og du tilfældigvis til at spotte ham, pludselig nærmer ham vil kun overraske og skræmme ham og sendte ham løbe i dækning. Hvis du ser ham, sidde ned, taler hans navn blødt og tillade ham at komme til dig i sit eget tempo. Må ikke få over-ivrig og få ham tror du er ked af det eller kommer til at såre ham. Bo emotionless og rolig. Katte kan nemt finde en persons uro, og i tilstand af forvirring og traumer forbundet med at være ude i den store store verden for hvem ved hvor længe, ​​kan din kat ser dig som en trussel og hoved for bakkerne. Må ikke jage din kat. Det vil kun køre ham længere og længere væk fra dit område, og han vil sandsynligvis ikke ønsker at vende tilbage.
 6. 6
  Oprettelse af en lille seng boks til ham i et roligt, mørkt område af garagen eller ejendom er også en rigtig god idé. Måske placere en brugt legetøj eller tæppe i det, for at give off en velkendt duft til potentielt trække ham og holde ham i nærheden. Det vil være nødvendigt for dig (mere end sandsynligt natten) til at gå udenfor for lidt og vente på at se, om din kat afkast. Da han er sulten nok, kan han komme tilbage, men medmindre du er der for at hilse ham og opmuntre ham, kan han bare vandre ud igen.
 7. 7
  Typisk vil en kat ikke krydse en større vej (under de fleste omstændigheder), selv i stille perioder af natten. Generelt mest Lost, skræmte katte er normalt inden for et par bygninger i deres hjem, og vil holde sig inden for grænserne af de store gader. Katte har en indre følelse af nogenlunde, hvor de bor, men med skræk og forvirring kører grasserende gennem deres sind, vil de har brug for din hjælp til at vise dem vejen hjem.
 8. 8
  Din bedste chance for at finde din kat er natten. I løbet af dagen er en bange kat kommer til at holde skjult i krybekældre - bare alt for meget larm og aktivitet til at udholde i dagtimerne. Bundlinjen er, hvis du ønsker din kat tilbage, er du nødt til at gå omkring natten. Det kan tage dage, uger og er nogle tilfælde måneder til at finde din kat. Det er virkelig bliver et spørgsmål om at krydse veje med dem. Hvis du spørger dine naboer, hvis de har set din kat og de siger nej - ikke bliver frustreret. Husk, at den gennemsnitlige person er kun udvendigt længe nok til at komme fra huset til bilen eller få posten. Holde udkig i de samme steder. Bare fordi din kat ikke var i disse buske når man så i morgen ikke betød, at de ikke er der nu.
 9. 9
  Katte er ikke store rejsende, og findes ofte i nærheden af deres hjem. Hvis katten ikke er vant til at være udendørs, har de tendens til at blive meget tæt på hjemmet i den første uge eller deromkring. Prøv at kigge, når det er meget sent og tjek ikke kun din gade, men dem på hver side af din. Selvom det kan synes lidt af en afstand til os, fordi vi er nødt til at bo for at gader og fortove, de er faktisk meget lettere at komme til for en kat, fordi de simpelthen skære igennem værfter. Gå langs omkredsen af ​​huset og 4-5 huse ved siden af ​​den, på tværs af gaden fra det og bag det.
 10. 10
  Hvis du tror du kat kan have fået tabt og ønsker at komme hjem, kan du sætte din lugt uden for dit hjem eller langs gaden fører til dit hjem. Lugter rejse i vind og Kattens kan afhente lugt fra langt væk og finde deres vej tilbage.
 11. 11
  Gå ud med en håndholdt spotlight (ikke lommelygte - for svag). Du kan få dem på Target. Du kan gøre brede fejer tværs yards og indkørsler og kigge efter refleksion fra deres øjne. Under biler, er buske, huse, verandaer, stræder osv. Calling deres navn ikke altid hjælpe, fordi de er bange, men taler en smule højere i beroligende, rose toner hjælper. Så betyder at have en dåse livret. (For når du finder dem, eller at stille og roligt bestikke dem ud af at skjule). De fleste mennesker begår den fejl at kigge i tider, at en kat normalt ville være napping - dagtimerne. De er bange, så de fleste af deres normale rutiner og handlinger er ud af vinduet. De vil være gemmer sig et sted meget nærliggende næsten helt ude af syne.
 12. 12
  Hvis du sender flyers, bedes du medtage fotos, meget specifikke cross gader (det ene er din egen.) Du kan endda sige "de 500 blok af Main Street 'at inkludere dit hus, men ikke give en bestemt adresse. Indlæg flyers inden for flere blokke af dit hjem. Katte rejser ikke lide hunde, men man ved jo aldrig, om de spurtede ud af frygt.
 13. 13
  Hvis de er vant til at være udendørs, så kan det simpelthen være et spørgsmål om at vente for dem at vende tilbage. Hvis de er en indendørs kat, så bliver du nødt til at se hver eneste sted du kan tænke på - under buske, i skure, rum under husene kravle, bag dumpsters osv. Prøv at søge systematisk. Dæk hele din værftet (forside og bagside), i din garage og buskene mellem dig og dine naboer hus. Tal med dine naboer, og lad dem vide, at du er på udkig efter en tabt kat og det ville være okay, hvis man ser på deres gård et par gange - selv meget sent på aftenen. Det er bedst at lade dem vide, og få dem involveret, hvis du kan.
 14. 14
  Sørg for at du tjekker den korrekte husly til dit kæledyr! Gå online for at finde din by, og som husly din lokale Animal Control officer ville bruge. Du kan endda se nogle af dyrene online. Husk på, at de ikke sende billeder af alle de dyr, de har, og undertiden på bunden af ​​hver krisecentre side er der et separat link for dyr afleverede af det offentlige. Ofte dyr tændt af det offentlige holdes i et separat område, så dyr bragt ind af dyre kontrol. Nogle krisecentre har endda separate områder for hvor et dyr blev fundet såret så ASK.
 15. 15
  Hvis du kender din kat er rundt og stadig har problemer med at få ham eller hende til at komme til dig, kan du bruge en human fælde. Disse kan lånes fra din lokale husly eller en rednings-gruppe. Du line det med avisen (nederst), og agn det med en ildelugtende mad ligesom makrel. Du kan derefter dække fælden med et håndklæde, så det føles som en hule. Hvis du fange et vildt dyr, så skal du slippe dyr som i alle 50 stater, du skal være tilladt at fange dyreliv.
 16. 16
  Få professionel rådgivning. Der er tricks du kan bruge til forskellige mistede kat situationer. Læs denne vejledning af en Pet Detective om "Sådan Find en Lost Cat" til rådighed for et mindre gebyr på www.LostCatFinder.com Bestem din kats adfærd stil at bruge tilpassede nyttiggørelse tips eller kontakt en kat Detective at guide dig.
 17. 17
  Lej et dyreliv kamera og sætte det op i nærheden af en skål mad. Tjek det i morgen for at se, hvis din kat kom ud i natten for at spise.

Tips

 • Prøv at ryste en dåse af kattens livret som du gå rundt på din søgning.
 • Hvis du går udenfor og kalder for katten, kan de vende tilbage senere, når dens rolige så lade et vindue åbent for dem.

Advarsler

 • Lad ikke maden ud for dit kæledyr. Andre strejfer eller vilde dyr, der er mere fortrolige med området og er mere komfortable kommer ud om natten vil få det, før dit kæledyr gør, og vil se det som en invitation til at komme tilbage!
 • Hvis du har andre kæledyr og planlægger at efterlade en åben dør, låse dine andre kæledyr i et rum, eller de kan slippe så godt.