Wkidk

Sådan fjerne og forhindre grønne alger i en swimmingpool

Grønalger er et fælles swimmingpool problem, som kan fremstå som en grønlig vækst på gulv og vægge af en swimmingpool, en grøn nuance til pool vand eller grønlig materiale suspenderet i bassinvandet. Det eneste swimmingpool kemikalie, som vil dræbe en algevækst er klor-baseret swimmingpool "chok". Shock er en granuleret form af meget koncentreret klor, som hurtigt hæver klor niveau swimmingpoolen vand. Den forhøjede klorkoncentrationen gør bassinvandet betingelser unlivable for noget organisk og alger hurtigt dør.

BEMÆRK: Når algerne er død og filtreret ud, kan en pulje ionisering anlægget holde algerne ude permanent gennem et konstant lavt niveau af naturlige kobber mineraler. Denne gennemprøvede teknologi har været ret dyrt indtil for nylig. Nu kan du købe systemer, der holder i årevis og koste under 190€.

Fortsætte med at følge resten af ​​trinene nedenfor for fuldstændig fjernelse af alger.

Steps

Sådan fjerne og forhindre grønne alger i en swimmingpool. Pensl vægge og gulv i svømmehallen for at fjerne så meget af algerne som muligt.
Sådan fjerne og forhindre grønne alger i en swimmingpool. Pensl vægge og gulv i svømmehallen for at fjerne så meget af algerne som muligt.
 1. 1
  Pensl vægge og gulv i svømmehallen for at fjerne så meget af algerne som muligt. Dette vil i høj grad reducere mængden af ​​tid, det tager at dræbe og rydde algevækst.
 2. 2
  Sikre, at pH-niveau er inden for området af 7 0,2-7,6. Dette vil sikre, at enhver klor tilsættes, vil arbejde mere effektivt - høje pH-niveauer i særdeleshed vil forringe effektiviteten af ​​klor gør sit job.With pool filter system, der kører, tilføje en klor-baseret swimmingpool chok med en sats på £ 1 per 7500 gallon (eller følg den pulje chok producentens dosering forslag til at dræbe alger). Puljen filter system bør fortsætte med at køre 24 timer i døgnet.
 3. 3
  Hvis tilstanden af swimmingpoolen ikke forbedres væsentligt efter 12-24 timers filtrering, tilføje en anden dosis af klor pool chok over forhøjede sats. Gentag denne proces, indtil algerne er blevet elimineret.
 4. 4
  Når algerne er død det vil slå en hvid eller grålig farve, og det vil blive suspenderet i poolen vand eller afregne til gulvet. Når der ikke længere er nogen tegn på farven grøn i din pool, grundigt støvsuge swimmingpool. Det anbefales, at du støvsuger døde alger til affald og ikke gennem filteret.
 5. 5
  Puljen filter skal tilbage vaskes eller renses for at være sikker på at døde alger ikke er fanget inde i filteret. Hvis filteret ikke er grundigt rengjort algerne hurtigt kan vende tilbage.
 6. 6
  Test og afbalancere alle de pool kemiske niveauer ved hjælp af følgende retningslinjer. Fri klor: 1-3 ppm, pH: 7,2-7,6, Alkalinity: 80 - 120 ppm og calcium hårdhed: 200 - 350 ppm.
 7. 7
  Begynde at tilføje en algaecide pool kemikalie på en ugentlig basis for at forhindre alger i at vende tilbage.
 8. 8
  Fosfater. For at styre alger, skal du først fjerne alle fosfater fra bassinvandet. Først får en fosfat testkit for et par dollars. Hvis dine fosfater er høje, får en kommerciel styrke fosfat remover, som du kan hælde direkte i poolen. Lad filteret og robot eller manuel vakuum fjerne fosfat remover efter 1. til dage. Du skal rense din filter efter dette som fosfater rest hurtigt træsko filteret op. Hold gentage denne procedure, indtil dine fosfat teststrimler viser ingen fosfater overhovedet. Det tager mindre tid, hvis du bruger den kommercielle styrke, du hælder direkte ind pulje. Når fosfater er nede på nul, så chokere puljen.

Tips

 • Overvåg din pool filter system nøje under hele denne proces og grundigt skylle eller rense filteret, hver gang trykket stiger 10 psi. over det normale driftstryk. De døde alger at din pool filter indsamler kan hurtigt snavset filteret, og har brug for at blive renset ud hyppigt.
 • Klor pool shock skal opløses i en stor spand vand, før det er føjet til swimmingpoolen. Altid tilsætte kemikalier til vand, når opløse. ALDRIG tilsæt vand til kemikalier.
 • Være mere opmærksom på klor niveau af din swimmingpool vand i fremtiden. Alger og skadelige bakterier næsten øjeblikkeligt ødelagt af et frit chlor-niveau på 1 ppm eller højere. Du har oplevet en alger problem, fordi du ikke har ordentligt vedligeholdt klor niveau, og det blev tilladt at falde til under 1 ppm. Test bassinvandet hyppigt og foretage de nødvendige justeringer for en ren, sikker og nem at vedligeholde swimmingpool.
 • Fosfat - høje niveauer af fosfater i bassinvandet vil resultere i din pool bruge meget mere klor end normalt. De er også en af ​​de vigtigste fødekilder for alger, derfor er det vigtigt at have disse niveauer kontrolleres temmelig regelmæssigt, især hvis puljen synes at bruge mere klor end sædvanligt. Jeg har set en pool med en særdeles dårlig sag brug ca. 2,5 gange mængden af ​​chlor, at det bør have, gør det meget vanskeligt at vedligeholde.
 • Om vinteren investere i en, der vil forhindre snavs ind i din pool, men tillader vand at passere, og holde din pool ren.

Advarsler

 • Swimmingpoolen kan ikke anvendes, før algerne er død, og klor niveau bassinvandet er vendt tilbage til et sikkert niveau på 3 ppm eller mindre.