Wkidk

Hvordan til at dræne og genopfylde din swimmingpool

Swimmingpool vand kan blive slemt i årenes løb, så dårlige, at kemikalier mister deres effektivitet. Med denne information og en fri weekend, kan du (og en ven) dræne og refil din pool uden at bruge meget mere end 150€ (ekskl. * nødvendige kemikalier til nyt vand).

Steps

Hvordan til at dræne og genopfylde din swimmingpool. Gå til remise og leje et undervandsfartøj sump pumpe for omkring 30€ / 24 timer.
Hvordan til at dræne og genopfylde din swimmingpool. Gå til remise og leje et undervandsfartøj sump pumpe for omkring 30€ / 24 timer.
 1. 1
  Gå til remise og leje et undervandsfartøj sump pumpe for omkring 30€ / 24 timer. Gør dette tidligt på dagen, så din pool er tom før mørke. Din leje bør indeholde gummi Goodyear brandslanger i 50 ft længder. To var nok for mig, men tjek for at sikre det ikke er mere end 100 m fra bunden af ​​din pool til din kloak / kloak adgangspunkt (dette er normalt en 3-4 tommer plastrør på din ejendom med skruelåg på det der fører direkte i kloakken, hvor du ønsker dit poolvand til at gå. Byen vil genbruge denne vand).
 2. 2
  Sænk pumpen i den dybe ende (ligegyldigt virkelig faktisk indtil næsten tom) og sæt det i. Sørg slangen er monteret korrekt, og sørg den anden ende af slangen sidder fast i røret hul (mine gik ned omkring 3 meter, før der trykkes noget), før du sætter stikket i pumpen.
 3. 3
  Nu kan du få at se dit vand forsvinde om satsen på 50 gal / min. Min pool er omkring 10.000 gal, og det tog lidt over 3 timer at dræne. Simpel matematik, hvis du kender flowet.
 4. 4
  Hver fod eller deromkring af vandniveau droppage, bør du sprøjte omkredsen af poolens tidligere vandlinjen med en slange, især hvis dit vand var beskidt som min. Har nogle børstning, mens du er på det.
 5. 5
  Pumpen vil fjerne næsten alt vand, afhængigt af din poolens konturer i den dybe ende. Tøm den sidste fod eller så manuelt med to spande.
 6. 6
  Hvis du har en in-gulv rensesystem, der nu er et godt tidspunkt at sprænge snavs ud af de pop-ups med din slange, eller du kan kontakte producenten for specifikke service / reparation tips.
 7. 7
  Nu er også en god tid til at rense calcium ringen (hvis nogen) og andre pletter. CLR værker, jeg brugte Lime Away.
 8. 8
  Tænd slange, og hvis du gjorde et godt stykke arbejde, bør det være mørkt, og du skal være træt / lettet!
 9. 9
  Min pulje var næsten fyldt, da jeg vågnede, så 10 tusind gallon vil flyde i omkring 12 timer, give eller tage. Glem ikke, og overfylde din pool. Boo. Må ikke bekymre dig, bør vandet ikke være dyrt... Jeg ringede til min by, og de fortalte mig de opkræver omkring 10 cent per 100 gallon, så omkring 10€ for mig. I nogle steder... denne udgift kan være flere hundrede dollars af vand ringe til din vand afdeling for et estimat opkaldet en vand levere service i dit område for at finde, hvad er din bedste mulighed (versus 115 -200€ for en "pro" con -artist/pool person plus det samme vand omkostninger)!

Tips

 • Du bør ikke tømme din pool i ekstrem varme, jeg har fået fortalt.
 • Grundvand spørgsmål kan forårsage din pool til at stige ud af jorden, når tømte jeg læste. Skræmmende.
 • Glem ikke at returnere dit udstyr til Home Depot.
 • Hvis du er syg af klor eller har en underpræsterende salt-system som mig, bør du læse om ilt / kobber-systemer. Bare kom på tværs af dem i dag (ecosmarte.net), og det lyder fantastisk. Hvis du beder om info, fortælle dem, du læste Mike artikel om Google!
 • Disse oplysninger gælder for i jorden, beton-type puljer. Jeg ved intet om andre puljer.
 • Hvis du har en pulje virksomhed eller person, du har tillid, så spørg dem, hvad de skal gøre med dit vand nu. Jeg er ikke der endnu, mit vand er 100% ren by vand, og jeg kender til en kendsgerning, det har brug for tilsætningsstoffer. Jeg fik at vide en liste på omkring 7 ting, jeg bør tilføje til min pool, nu. Jeg får en 2nd opinion i morgen! Jeg foretrækker at gøre det rigtige uden at bruge unødige tilsætningsstoffer.
 • Du bør ikke have til at gøre dette mere end én gang hvert 3-5 år, jeg har fået fortalt. Medmindre du har en elendig pool guy og / eller lignende øvelsen.

Advarsler

 • Ikke en god idé at tømme din pulje, hvis kan forårsage skade på din pool og forårsage "pop-off", der vil koste mere. Tilkald en undersøisk pool reparation selskab, hvis du har brug for at gøre reparationer på din pool.
 • Vær forsigtig med elektricitet omkring vand. Især når der anvendes en metal stang.
 • Glem ikke at slukke afbrydere til pumpen og andet udstyr.

Ting du behøver

 • Undervandsfartøj sump pumpe med slanger at nå kloakledningen.
 • Haveslange
 • Tålmodighed