Wkidk

Hvordan til drastisk at reducere omkostningerne til at opvarme din swimmingpool

En stor del af energien der kræves til at opvarme swimming pool vand, og de fleste konventionelle pool varmelegemer er meget ineffektive. Propan, naturgas eller andre fossile brændstoffer kan brændes til at varme pool vand eller elektricitet er lejlighedsvis bruges. Driftsomkostningerne for en pulje kan reduceres kraftigt ved simple ændringer til pool vedligeholdelse rutine, brug af mere effektive og miljøvenlige varmekilder eller billige Add on produkter.

Steps

Hvordan til drastisk at reducere omkostningerne til at opvarme din swimmingpool. Spare energi ved hjælp af en pulje sol dæksel.
Hvordan til drastisk at reducere omkostningerne til at opvarme din swimmingpool. Spare energi ved hjælp af en pulje sol dæksel.
 1. 1
  Spare energi ved hjælp af en pulje sol dæksel. A "pool sol dækning" eller "pool sol tæppe" er en flydende swimmingpool dækning, som isolerer overfladen af ​​bassinvandet. Størstedelen af ​​den varme, der undslipper fra swimmingpool vandtab gennem overfladen af ​​bassinet, og en sol tæppe drastisk reducerer varmetabet. Også, det tillader nogle af solens energi til at gå gennem dækslet og i vandet, hvor det bliver til varme. Som et resultat swimmingpoolen varmelegeme kræves for at køre langt mindre ofte og i kortere perioder, for en betydelig besparelse i energiomkostningerne.
 2. 2
  Kør pool varmer efter, hvor ofte puljen er brugt. Gas brændende pool varmelegemer kan varme svømmebassinvand relativt hurtigt. Afhængigt af, hvor ofte du bruger din swimmingpool, kan det være meget mere effektivt at kun køre din pool varmer når det er nødvendigt. For eksempel, hvis du har tendens til kun at svømme på lørdag og søndag er ikke nødvendigt at køre din pool varmer hele ugen for at opretholde bassinvandet temperatur. Vend din gas pool opvarmningsanlægget fredag ​​aften, og afhængig af dimensioneringen af ​​ovnen, vil du have dejlig varmt vand fra lørdag morgen. Deaktivere varmelegeme igen søndag aften for en drastisk reduktion i omkostningerne til gas.
 3. 3
  Det er ofte sagt, at det er meget mere effektivt og omkostningseffektivt at holde din swimming pool varmer kører uafbrudt, at din swimmingpool kan miste al varme og slip til din udetemperaturen i en nat, og din pool varmer vil brænde langt mindre gas opretholde en jævn vandtemperatur hele ugen, i stedet for at arbejde for at bringe puljen tilbage op til temperatur 2-3 gange hver uge. Dette er ikke sandt. Mængden af ​​energi der bruges til at holde din pool varm er direkte proportional med, hvor meget varme din pool taber, som er direkte proportional med, hvor varmt det er i hele ugen.
 4. 4
  Brug en alternativ varmekilde, såsom en "pulje varmepumpe". En varmepumpe udnytter den samme proces, der anvendes i et klimaanlæg, bortset vendes processen og varme trækkes ud af luften udenfor bruges til at opvarme vandet i poolen. Elektricitet er forpligtet til magten varmepumpen.
 5. 5
  Et andet alternativ til høje priser fossilt brændstof er gratis varme fra solen. Sol pool opvarmning paneler hente varme fra solen til at varme bassinvandet. Solpaneler har ingen driftsomkostninger, er meget nemt for en boligejer at installere og er typisk meget holdbare i alle klimaer. Den eneste ulempe er, at hvis solen ikke skinner, er din pool ikke opvarmet. Sol pool opvarmning paneler er en glimrende løsning i varmere stater, med en masse af solrige dage hele året.

Tips

 • Hvis du har brug for at erstatte en pool varmer der brænder fossile brændstoffer, kraftigt overveje konsekvenserne gasforbrugende pool varmelegemer har på miljøet.