Wkidk

Sådan får du din mand til at hjælpe omkring huset

Opdelingen af ​​"husholdningernes arbejdskraft" er ikke-eksisterende i mange travle hjem. Mellem arbejde, børn og sociale udflugter, falder som regel på et sæt trætte skuldre: konen er. Efter et stykke tid bliver mange koner krænket, især hvis de har en dag job, som husarbejde bliver "andet skift".

For at undgå et ægteskab nedsmeltning, hvilket skaber en handlingsplan, der ikke kun vil motivere din husbond til at hjælpe rundt i huset, men skaber ro og balance i ægteskabet, er én vej frem.

Steps

Sådan får du din mand til at hjælpe omkring huset. Bestem hvad der skal gøres.
Sådan får du din mand til at hjælpe omkring huset. Bestem hvad der skal gøres.
 1. 1
  Bestem hvad der skal gøres. Fra vasketøj til at tage skraldet ud, lave en liste over alle de ugentlige gøremål, og som i øjeblikket fuldfører opgaven. Ved fastlæggelsen af ​​de obligatoriske opgaver, rydde dig den første hurdle i din mand med udsigt opgaverne ugjort. Desuden kan identificere de præcise gøremål hjælpe jer begge se, hvad der udgør husligt arbejde. Typiske gøremål omfatter:
  • Oprydning alle områder af huset
  • Vaskeri (vask, strygning, folde og lægge væk)
  • Plus andre diverse butik besøg
  • , Vaske op
  • Bill betaling og
  • Værftet arbejde, havearbejde og vedligeholdelse
  • Kom børn til og fritidsaktiviteter, lægebesøg osv.
  • Pet pleje, herunder dyrlæge besøg, fodring, etc.
 2. 2
  Definer nemme, moderat og svære opgaver. Rate hver opgave ved at overveje, hvordan tidskrævende det er, hvordan anstrengende, og hvor ofte det skal udføres. For eksempel vaske gulvene kan være en moderat vanskelig opgave, hvad med tørre, feje, voksbehandling, etc.
  • Når du skriver op på listen, mener elementer, der kunne gøre rengøringen nemmere. For eksempel kan du opgradere støvsuger eller få bedre vaskemiddel? Disse kan være udmærkede opgaver at tildele til din mand. Gør ham til at føle, at han har købt de punkter kan give ham en større følelse af stolthed i at bruge dem til at bevise, at de laver jobbet end de gamle poster!
 3. 3
  Bede om hjælp. Medmindre du spørger, kunne han ikke vide, at du har brug for hjælp, og du kan aldrig vide, hvor meget mere han kan bidrage med. Lav en aftale med din mand til at diskutere gøremål. Planlæg din date efter en sjov dag eller endda en lang uge på arbejde - bare undgå booking tid umiddelbart efter et skænderi eller når noget andet har din mands opmærksomhed. Tag nogle vin, komme væk fra børnene (og TV), og bringe din liste til dato.
 4. 4
  Begynd med at fortælle din mand, hvor meget du sætter pris på, hvad han gør omkring huset. Henvisning de opgaver, han udfører allerede, og tale om, hvordan hans bidrag gør en forskel i hvor godt familiens funktioner. Så gå på at forklare, at fordi du føler som hvis du tager på mere end du kan håndtere, ville du elsker ham for at hjælpe ud af mere.
  • Vis ham listen over opgaver, så han kan se de mange huslige pligter i sort og hvid.
  • Må ikke fortælle ham, at du synes, det er uretfærdigt, at du har gjort hovedparten af ​​arbejdet - chancerne er, han aldrig tænkt på din husarbejde input som værende ude af balance. Bare fortælle ham, at hans bidrag vil hjælpe med at opretholde din energi niveauer, og give din familie mere tid til at gøre tingene i stedet for at vente rundt, mens du er færdig med husarbejdet.
 5. 5
  Spørg ham om at gennemgå din liste og find de gøremål, som han ikke ville have noget imod at tage på. Steer ham til de gøremål, som måske ikke kræver forudgående husførelse erfaring, ligesom badning kæledyr, feje eller rengøring af toiletterne.
 6. 6
  Da han aldrig har behandlet disse "nye" gøremål, fortælle ham, hvordan du udføre arbejde og hvornår. Må ikke fortælle ham, at han skal gøre det gøremål én måde og på en bestemt dag, men i stedet forklare, hvordan du gør det, og hvad der har virket for dig. Må ikke flipper ud, hvis han ikke bruge dine nøjagtige tilgang.
 7. 7
  Overveje at danne et team tilgang til husholdningen. Afsæt én gang en uge, hvor både du pitche ind og gøre huslige pligter sammen, hvorefter der er plads til afslapning og fritid. Lørdag morgen kan være en god tid, hvis der ikke er andre forpligtelser, da det frigør resten af ​​weekenden, ellers vælge en anden tid, der passer og lader jer begge gør husarbejdet i tandem.
  • I ånden af ​​teamwork, nedbryde mindre gøremål i team indsats, også. For eksempel du laver mad, han vasker retterne. Du hænge tøj på linjen, han tager dem af og folder dem. Du støvsuge gulvene, han mops resten. Og så videre.
 8. 8
  Vær fleksibel og tålmodig. Det tager tid at ændre gamle rutiner og vaner, især når én person er blevet påberåbt for at holde huset rent. Det kan tage masser af blide påmindelser og yderligere overtalelse, men fortsætter indtil det bliver normen i din husstand. Og undgå at holde score, han er tilbøjelige til at glide op, og du er også. Bare forsigtigt minde ham om hans del af aftalen, da han ikke opfylder den.
  • Klip din mand nogle slap. Bare fordi han ikke gør det til perfektion, ikke afbryder ham til besvær. Husk, at hvis du ønsker mere hjælp, er du nødt til at acceptere, hvordan han gør det.
  • Giv din mand "idiotsikker" husarbejde såsom tømning skraldespande, picking up vaskeri og fejer gulve. Vente, indtil han er bedre i stand til at tackle gøremål som vasketøj, hvor der er mulighed for at han kunne ved et uheld vende din hvidt tøj pink.
 9. 9
  Gør det til en vane at takke hinanden for at holde husholdningen kørende. Du begge bidrager til harmoni i hjemmet, så både du nødt til at erkende dette fra tid til anden. Jo mere du vise din påskønnelse til hinanden, jo mere det bliver en god vane.

Tips

 • Give nogle af husarbejdet til børnene. Børn har brug for at lære tidligt i livet, hvordan man håndterer grundlæggende huslige pligter, så bede dem om at lægge væk deres vasketøj, rene spejle og gøre deres seng er en god start. Øg mængden af ​​gøremål regelmæssigt indtil de laver oprydning job uden selv at skulle blive spurgt.
 • Hvis din mand er villig give ham en "honning-do" liste, så han ved præcis, hvad du ønsker, og behøver ikke at gætte.
 • Hvis du og din mand arbejder mange timer, afgøre, om du har finanserne til at leje en ugentlig rengøring. Selv hvis den ene eller begge af jer arbejder fra hjemmet, kan have en renere gøre livet en hel del lettere. Overvej hvilke opgaver du gerne vil rengøring service til at håndtere, og hvilke opgaver vil stadig være dit ansvar. Normalt ugentlig rengøring er bedst at overlade til en renere, mens både du bliver nødt til at forblive ansvarlig for dag-til-dag behov og større renser.
 • Hvis hjælpe omkring huset ikke fungerer, opdele forskellen og bede din mand til stedet køre dine ærinder, købmand og tage og hente børnene fra skole eller praksis.
 • Plan rengøring i forvejen. Forbered hans sind og hans humør til at være indgreb, når weekenden kommer til at rengøre huset. Gør det sammen og begrænse den tid, så din familie ikke tilbringe hele dagen rengøring. Målet er at få din mand til at blive involveret. Hvis det bliver for meget, kan han ikke ønsker at gøre det igen. Start små og bygge videre derfra.

Advarsler

 • Undgå at behandle din mand som et barn eller er bossy. Dette vil kun ende i argumenter og intet vil ændre sig. Også undgå at trække martyr rutine, alt det gør, er har du fortsætter med at brænde internt, mens alle blot anerkender, at du sætter op med det, selvom de nødt til at tolerere mumler.
 • Hvis din mand har indvilget i at udføre visse opgaver, men ikke gør det, ikke nag eller råbe ad ham. I stedet spørge ham, om han tror, ​​han vil stadig være i stand til at gøre dem, og at du virkelig ville sætte pris på hjælp.
 • Mænd og kvinder er forskellige på mange måder, så forventer ikke ham at gøre gøremål, præcis som du ville gøre dem.
 • Aldrig omgøre de gøremål efter din mand gjorde dem. Dette vil helt sikkert afskrække ham fra at ville få inddrage for at hjælpe omkring huset.
 • Må ikke drøfte emnet for at hjælpe omkring huset under et skænderi eller spændte situation, vil du aldrig få den hjælp du har brug for og fortjener.