Wkidk

Hvordan at spare penge på dit bryllup ceremoni og modtagelse

Du bliver gift og ønsker en smuk begivenhed, men du har brug for at holde sig til et stramt budget. Det er et problem, der står over for mange brude. Må ikke bekymre dig, der er måder at få din drøm bryllup uden at sprænge banken.

Steps

Hvordan at spare penge på dit bryllup ceremoni og modtagelse. Reducer antallet af personer i din brude fest.
Hvordan at spare penge på dit bryllup ceremoni og modtagelse. Reducer antallet af personer i din brude fest.
 1. 1
  Prioriter! Lav en liste over de vigtigste ting, du ønsker til dit bryllup og få din forlovede gøre det samme. Er du mest engagerede til at have smukke blomster, inviterer 400 mennesker, hosting bryllup på et bestemt sted, eller servering filet mignon og hummer? Kendskab til dine prioriteringer, før planlægningen starter vil hjælpe dig med at beslutte hvad man skal bruge penge på, og hvad du ikke noget imod at gøre billigt eller klare dig uden.
 2. 2
  Trim gæstelisten. Det er vanskeligt, men nogle gange nødvendigt, hvis omkostningerne per gæst kommer til at bryde dit budget. Cross off navne på listen over de gæster, der måtte føle sig forpligtet til at komme til brylluppet, hvis de er inviteret, men ville ikke have deres følelser såret, hvis de ikke bliver bedt om at deltage. Tænk på at invitere kun slægtninge med hvem du har et tæt forhold i stedet for alle relateret til dig. Inviter kun de mennesker, der er vigtige for dig og dine forældre, snarere end alle, du kender.
 3. 3
  Reducer antallet af personer i din brude fest. Du er nødt til at købe pæne gaver til hvert medlem af din brude fest, og det tilføjer op. Plus, der traditionelt er hele brude fest plus deres datoer inviteret til generalprøven middag. Syv brudepiger og syv groomsmen kunne alle deres datoer, ring ihændehaver og blomst piger, og deres familier, samt begge sæt forældre og alle læsere i ceremonien, plus officiant tilføje op til 40 + mennesker at brødføde!
 4. 4
  Har dit bryllup ceremoni og modtagelse holdes på et hotel, og bede om rabatter, når familie og venner bor på samme hotel. Reservere en blok af værelser til dine gæster flere måneder før brylluppet for de bedste priser. Tal med den relevante manager når beder om rabatter og reservere værelser.
 5. 5
  Overvej at have en ven eller et familiemedlem foretage vielsen. Det kan spare flere hundrede dollars, som din minister kan opkræve. Se information om at blive ordineret til at oprette dit valg af et officiant.
 6. 6
  Overvej et land eller lille by bryllup. Spillesteder, catering, og blomsterhandlere tendens til at være billigere i små byer end i store byområder.
 7. 7
  Hold dig til tidsplanen for din ceremoni og reception. Musikere vil opkræve mere, hvis bedt om at udføre ud over den tid er angivet i deres kontrakt. Du vil også medføre ekstra limo afgifter, hvis din begivenhed løber længere end planlagt.
 8. 8
  Hvis du ikke kender nogen musikere selv, ringe til lokale kollegium musik afdelinger snarere derefter læser de gule sider. Studerende vil være billigere end professionelle.
 9. 9
  Har din ceremoni og modtagelse på samme sted for at forenkle tingene, og du sparer penge. Der vil ikke være behov for limousiner at tage dig til den anden placering. Mange kirker har haller, der er udstyret til at håndtere bryllup receptioner til rimelige honorarer - specielt hvis du er medlem.
 10. 10
  Spørg venner til at låne deres talenter ved at hjælpe med sådanne ting som invitationer, blomster, og programmer. Spørg en ven med smukke skrivestil til at løse dine invitationer i stedet for at leje en kalligraf. Hvis du forenkle dine blomster og arrangementer, måske en ven kan samle friske eller silke blomster, der vil spare dig hundredvis af dollars. Nogle af de mest attraktive bryllup programmer udskrives fra en hjemmecomputer og derefter kreativt samles med farvet pap, silkepapir, bånd, osv.
 11. 11
  Overvej at have dit bryllup som helst dag, men lørdag. Fredage er også populære bryllup dage, men kan koste en masse mindre end en lørdag begivenhed. For endnu større besparelser, skal du vælge en ugedag aften til dit bryllup. Planlæg brylluppet for at give gæsterne tid til at ankomme til ceremonien efter arbejdsdagen er slut. Mange gæster nyder ugedag bryllupper, da dette frigør deres weekender til andre aktiviteter. Vælg en dato mellem november og april (mellem maj og oktober, hvis du bor i den sydlige halvkugle) for at undgå højere peak sæson satser på mange områder.
 12. 12
  Overvej at have dit bryllup i løbet af dagen, såsom en weekend brunch eller en frokost på lørdag eller søndag. Omkostningerne for mødested vil være meget lavere, og dagtimerne belysning er bedre for farveoptagelser.
 13. 13
  Overveje at ændre tradition. Hvis du laver en runde af toasts, kan gæsterne skåler med, hvad de i øjeblikket drikker i stedet for dig at skulle købe champagne til alle. I stedet for en limo, overveje en almindelig bil. Hvis du er tilfreds med blot tjener øl og vin, springe fuld bar og gemme et bundt på spiritus. Overvej en dejlig formel kjole, der er ikke en traditionel kjole fra en brude butik.
 14. 14
  Professionelt stillet og ordentligt oplyste fotografier er en af de få smukke souvenirs, du har fra din særlige dag, men at få dem behøver ikke at bryde banken. Vælg en erfaren fotograf, der vil omfatte alle billederne på en cd til en lav pris. Derefter kan du lave så mange billige kopier, som du har brug snarere end at betale en enorm genoptryk gebyr til fotografen. Også sammensætte en liste over de gruppebilleder, du ønsker, lave en detaljeret tidsplan for dagen, og give en kopi til alle på skud listen. Vær sikker på at "pad" din tidsplan med 15 minutter, så dem, der kører sent ikke får udeladt. Også overveje en privat pre-wedding oplevelse for bruden og gommen, efterfulgt af alle de stillede fotografering. Fuldfører alt før dit bryllup betyder, at du kan tilbringe hele resten af ​​din dag nyder dig selv og virksomheden for dine gæster. (Gæster kan ikke tåle at blive holdt vente mellem bryllup og reception.)
 15. 15
  Efter at have kigget på den endelige plan for dit bryllup, men før betale eventuelle aflejringer, beslutte, hvor du kan forenkle hele processen. Overvej, om du virkelig har brug korsangere og strygekvartet ved ceremonien, og et bryllup sanger og DJ i receptionen. Frigivelse duer eller sommerfugle eller har en candle-belysning ceremoni er alle vidunderlige, men kan ende med at koste en masse penge. Enkelhed sparer penge og hvis det gøres godt, kan dit bryllup synes mere fredfyldte og ærefrygtindgydende.
 16. 16
  Husk, at brylluppet er en dag i starten af en livslang forpligtelse. Kig ud over bryllupsdag at de mål, du vil have som nygifte. Hvis du ønsker at købe et hus i de næste par år, holder det som en prioritet i hele brylluppet planlægningsprocessen vil hjælpe dig til at være forsigtig om, hvor meget du bruger på én dag.

Tips

 • Må ikke blive mobbet af et personale, du betaler. Spørg om hvad du vil, og stå din jorden.
 • Tag blomsterdekorationer fra ceremonien til receptionen. Dette kan halvere din blomst budget. Overveje at have færre blomster og mindre dyre blomster. Køb løse blomster og har spillestedet personale eller en talentfuld ven placere blomsterne kunstfærdigt i høje glas vaser. (Den arrangere gøres normalt gratis, men tjek først!)
 • En anden måde at reducere omkostningerne i forbindelse med bryllupper er ikke at nævne, at det element eller service er til et bryllup. For eksempel, hvis du lejer et mødested for brylluppet viser rummet vil blive anvendt til en "familie indsamling." Denne tilgang kan også være nyttigt for bryllupskager. En regelmæssig kage er generelt prissat langt lavere end en identisk kage, som er blevet identificeret som en bryllupskage. Hvis du planlægger at have en enkel blomst ordning (som gerbera og grønne poms) kan du undgå en stor markup og behovet for en aftale ved ikke at nævne brylluppet.
 • Bruge en online service for RSVP og blot omfatte web-adressen på dine invitationer, sparer behovet for RSVP kort og ekstra porto. Overvej at inkludere et telefonnummer til dem, der måske ikke har adgang til internettet.
 • Klip rejse (og limo gebyrer) mellem kapellet og modtagelse hall ved at have bryllup på samme sted som din modtagelse! Desuden kan du være i stand til at forhandle en billigere pris for at bruge mere end én tjeneste leveret på et bestemt sted. Dette gør det også lettere for udenbys gæster, da de ikke bliver nødt til at køre til to placeringer. De vil sætte pris på det i høj grad!
 • Du kan vælge forskellige kjoler til hver pige, men give dem alle en ensartethed såsom farve, et tørklæde, et bælte eller et sjal. Ved at have alle pigerne i samme tilbehør. Man væver en rød tråd, der gør tingene ser godt sat sammen Intet skal se tacky eller dårligt udført. God smag er afgørende, men behøver ikke koste en masse penge. * Spar nogen ekstra penge til dit hjem. Du får brug for det, når du ønsker at købe denne dejlige sofa eller seng. Gør dit liv sammen den største prioritet for dit forbrug. Begrænse dit ønske om at imponere verden. De vil ikke huske alle detaljer, og du vil blive hængende med regningen for en lang tid fremover.
 • Spørg manager til at smide i ekstramateriale. Brug hotel hus sengetøj stedet for at leje andre. Hoteller og catering haller har deres egne rekvisitter og centerpieces, at de er glade for at låne. Altid bede om mindst 10% rabat angivne takster.
 • Hvis du vil have en candy "bar" eller station, ikke give væk favoriserer. Candy er en tjeneste. Der er ingen grund til at give dine gæster med begge.
 • Din bager kan frost et par "foregive" tiers, så din kage ser grand, men du sparer penge. Du kan altid købe et ark eller to lags rund kage på et lager klub eller købmand gjort i samme farve frosting som dit bryllup kage. Du vil være i stand til at brødføde mere for mindre. Også finde omkring 20% ​​færre portioner af kagen end der er mennesker. Mange spiser ikke kage, så en masse kage bliver smidt væk. Til en pris på 5€ 0,00-10 0,00€ (gennemsnitlige kage omkostninger) per portion, det er hjerteskærende at se fyrre stykker bliver smidt i skraldespanden.
 • Spørg efter tilbud, når der forhandles omkostningerne for din kage, blomster og modtagelse hall. For eksempel, hvis du er i stand til at betale up-front, bør du være i stand til at opnå en 20% rabat på din kage, som kan tilføje op til flere hundrede off din kage! Det er også nyttigt i at forhandle dine blomster.
 • Bryllup cup kager bliver også mere populære, og det er ikke svært at gøre det selv, endnu bedre, få alle de veninder til at hjælpe.
 • Overvej et ark kage i stedet for en differentieret kage, vil det spare dig nok, at du kunne få en mere avanceret opskrift eller amatør kage dekorationer, hvis du virkelig ønsker, og stadig bruge mindre.
 • Har buketter lavet af tørrede blomster eller nice "silke" blomster i stedet for dyre, friske blomster. Klud eller farvebånd blomster er også en dejlig og holdbar løsning. Under ordningerne dage eller uger i forvejen kan spare tid, penge og stress.
 • I stedet for blomster og bånd til at dekorere kirken, prøv store potteplanter bregner op ved alteret med enkle stearinlys. De er billige og meget elegant. (Hold bregner tilbage fra åben ild, sikkerhed først!)
 • Overvej at blive gift i løbet af en off sæson, som fasten, September til november eller april. Du vil være i stand til at forhandle lejepriser med reception haller på grund af nedsat efterspørgsel og erhvervslivet. For eksempel, hvis du gifter dig under fasten kan du være i stand til at forhandle en større reception hal til samme pris som en mindre. Også off season bryllupper give mulighed for mere fleksibilitet, fordi i off chance du har en 95% afkast sats på dit bryllup inviterer, vil du være i stand til at kryptere for en større plads, kage eller fødevarer ordre mere let og ofte med færre omkostninger end i sommermånederne.
 • Brug en smoking sted, der giver dig gommens tux gratis, når du bestiller andre på samme tid.
 • Når du overvejer forsendelsesomkostninger kontrol med postvæsen for at finde ud af, om der vil være en rentestigning. Dette kan blæse dit budget. I USA køber Forever frimærker i det nuværende tempo. De vil blive hædret af postvæsenet som en første klasses stempel, uanset hvor meget den postale ratestigninger. Det er derfor, de er kaldt Forever frimærker.
 • Hvis du går med en "all-inclusive"-pakke, men du ikke ønsker, at deres kage eller du ønsker en "tør" bryllup, få den trykte opdeling af hvert element, og bede om at fratrække disse elementer, vil du ikke være med. Du kan altid få nogle venner klippe din kage og spare på de "skære" gebyrer, hvis du er villig til at underskrive en dispensation.
 • Din brudepiger er ansvarlige for udgifterne til deres egen påklædning. Prøv at være forståelse dagens økonomi ved at vælge kjoler fra en billigere kilde, herunder kjole katalog virksomheder. Første ordre én kjole i en passende størrelse for en af ​​dine piger, og har hende til at prøve det på. Denne måde kan du se tæt på stofkvalitet, farve og stil af kjolen uden at købe flere, og derefter finde ud af, du hader dem. Selvom afkastet er tilladt, er det tidskrævende, og du ikke har tid at spilde.
 • Også spørge, om nogen kunne være villige til at købe bryllupskage i stedet for at give dig en bryllupsgave.
 • Træffe selvstændige virksomheder alvorligt. Enkeltpersoner er mere villige til at skære en pause end sige, din købmand blomst afdelingen.
 • Kig efter en kjole på en genbrugsforretning eller en sending butik eller eBay, og derefter har det ændres, hvis det er nødvendigt. Endda overveje utraditionelle kjole, måske bare noget du føler ser godt ud og du kan bære det igen efter brylluppet også.
 • Låne et slør eller købe en off eBay. De brude butikker opkræve uhyrlige priser for slør.
 • Spørg om hjælp fra venner og familie! De er gratis og ofte glade for at hjælpe.
 • Når du planlægger din ceremoni og modtagelse på et hotel, bede om at tale med en leder, der er ansvarlig for disse tjenester. En leder skal være i stand til at tilbyde de bedste priser for hotellets services.
 • Hvis du beslutter at gå med friske blomster, vælge blomster, der er i sæson. Muligvis dyrke dem selv eller købe blomster i løs vægt på en landbrugerens marked og arrangere dem selv. Eller nogle handels-skoler, der uddanner blomsterhandlere vil arrangere bryllup buketter for udgifterne til blomsterne.
 • I stedet for en sørget begivenhed, kan du tjene det som en "Pot Luck" stil for måltider og kan spare dig penge.
 • For par med mange venner, har en lille, familie-only ceremoni. Så har en stor, uformel reception på en anden dato. Dekorationer, placering, kjole og alt andet kan være meget uformel og ikke frygtelig dyrt. Være nådig selv, og tjene god mad!
 • Kontroller i kapellet for at se, om der er en anden bryllup samme dag. Nogle gange kan du dele udgifterne til udsmykning med de andre par - hvis du er begge villige til at vælge neutrale farver og hvem går først gør sikker ingen velmenende pårørende "klare tingene op".
 • Overvej en centerpiece, der fordobler som noget andet. For eksempel, i stedet for én stor bryllupskage sætte en lille kage på hver tabel. Kagen er dessert og kernen! Eller hvis du gør favoriserer, satte bunken af ​​favoriserer pænt stablet i midten af ​​bordet. Eller skabe en smuk tabel nummer, eventuelt dekoreret med et billede af parret, eller et billede af en by, parret besøgte sammen, og bruge det som omdrejningspunktet, omgivet af billige offerfund stearinlys.
 • Køb dine centerpiece blomster på et engros-lager. Engros pakhuse ofte sælge produkter i løs vægt og billigere end normale butikker. Du kan ofte få 30-40 små centerpieces for mindre end 75€, hvis du er villig til at spørge venner og familie til at hjælpe.

Advarsler

 • Sommetider gør-det-selv projekter koste lige så meget som at købe eller leje det færdige produkt. Og tiden omkostningerne kan være enorme, når du har så meget andet at gøre.
 • Glem ikke at medtage porto omkostninger i dit budget. Efter invitationer (som regel på 60 cent), svarkort (brug postkort i stedet for konvolutter), og en million takkekort, det virkelig tilføjer op.