Wkidk

Hvordan man kan stoppe et bryllup


Vi har alle set de film, hvor en person stopper et bryllup i gang for at komme tilbage, de virkelig elsker. I virkeligheden selv, er at standse et bryllup fra at gå videre en meget vanskelig situation, der nemt kan give bagslag på dig og ødelægge en vigtig dag.

Hvis du mener, du er berettiget i at gøre det dog, her er nogle forslag til at gå om at stoppe et bryllup med klasse og værdighed.

Steps

Hvordan man kan stoppe et bryllup. Tænk over hvorfor du ønsker at bryde op brylluppet.
Hvordan man kan stoppe et bryllup. Tænk over hvorfor du ønsker at bryde op brylluppet.

Før du handler

 1. 1
  Tænk over hvorfor du ønsker at bryde op brylluppet. Spørg dig selv, hvis det er det værd.
  • Må ikke bare tænke om dig selv i denne ligning. Vær ærlig om din tro på, at din elskede ikke er tilfreds med den person, han eller hun er ved at gifte sig. Det er muligt, trods alt, at de har gjort dette valg efter megen selvransagelse, baseret på deres egne ønsker, behov og præferencer. Nogle gange kan en person vil foretrække en pragmatisk, realistisk og pålidelig kærlighed valg over en dyb kærlighed, som de føler, ikke kommer til at opfylde specifikke behov i deres liv.
  • Tal det ud med flere andre, før du handler. Det menneskelige sind fungerer i mærkelige måder. Sommetider, hvad vi tænker i vores eget sind er en genial idé på det tidspunkt måske bare vise sig at være skør. Vi har alle falske erindringer - erindring om en begivenhed, eller oplysninger om en begivenhed, som ikke er forekommet.

Før brylluppet

 1. 1
  Før du overvejer noget så dramatisk som at stoppe et bryllup i gang, så prøv at kontakte din elskede forud for brylluppet dagen, så du to kan have en privat øjeblik sammen. Standsning et bryllup er en handling, der vil få alvorlige konsekvenser for mange mennesker: Dem, bruden og gommen, deres familier og de andre gæster.
 2. 2
  Sørg for at du virkelig føler som om at standse brylluppet er din eneste mulighed. Du har sandsynligvis en historie med personen om at binde knude, og du skal være sikker på, at dine odds for at vinde ham eller hende tilbage er gunstige og ønskelig.
 3. 3
  Direkte dig selv i en rolig og fattet måde. Hvis det er muligt, have en alvorlig snak med bruden og gommen på forhånd.
 4. 4
  Sørg for at henvende sig til bruden eller gommen flere dage eller endda uger før brylluppet. Du ønsker at sikre, at du give bruden og gommen tid til at tænke over, hvad du har sagt og stadig have tid til at aflyse brylluppet. Desuden er bryllupper dyre, og det ældre et dødsdømt bryllup er afblæst, jo bedre.
 5. 5
  Organiser dine tanker tydeligt. Tænk på alle de grunde, hvorfor deres bryllup ville være en fejltagelse. Øv, hvad du planlægger at sige i foran spejlet, så du vil være så sammenhængende og rolig som muligt.
 6. 6
  Fortæl den person, du var involveret med at du elsker dem. Fortæl dem hvorfor du tror, ​​det ville være en fejltagelse for dem at blive gift med deres formål. Sørg for, at dine forventninger er klare, og da tingene tydeligvis ikke arbejde ud for de to af jer sidste gang, du var sammen, hvad du vil gøre for at løse de problemer, du havde før.
 7. 7
  Være yndefuld. Lyt til, hvad de har at sige som svar på. Genkend en tabt sag, når du ser en. Hvis du kan se, at din elskede er virkelig lykkelig, gå dine egne veje og ønsker hende godt.

Ved brylluppet

 1. 1
  Hvis du ikke var i stand til at kontakte hende før hånd, og du er sikker på, at du vil fortsætte, skal du finde ud af placeringen af. Medmindre du er blevet inviteret, vil du nødt til at finde ud af, hvor vielsen skal holdes, og det nøjagtige tidspunkt. Spørg familiemedlemmer eller fælles venner, hvis det ikke virke for mistænkeligt, eller måske kontrollere bryllup bekendtgørelser i den lokale avis.
 2. 2
  Forbered dit indlæg. Hvis du kommer til at sætte en stopper for noget, der har taget måneder at forberede og sandsynligvis endnu længere tid at acceptere, hvad du har at sige nødt til at være utroligt overbevisende. Skrive en tale, øve det og lære det udenad er absolutte nødvendigheder for at overvinde nerver og at projicere det fra hjertet.
  • Byg en effektiv sag.
  • Hold det kort, men kraftfuld.
  • Begrunde, hvorfor den person, du elsker, er gifte sig med den forkerte person. Og hvorfor det skulle være dig i stedet.
  • Udtryk din udødelige hengivenhed til bruden eller gommen.
 3. 3
  Find et egnet sted til at vente. Må ikke tillader dig selv at blive siddende af betjentene. Dette øger odds at du kan blive hængende i en dårlig del af publikum, som vil gøre det vanskeligt for dig at gøre din indsigelse. Hvis du er nødt til at vente, indtil alle er blevet siddende og brylluppet er i gang, før du indtaster foyeren af ​​bygningen.
  • Hvis brylluppet er udendørs, holde en god afstand, indtil bruden har gået midtergangen.
 4. 4
  Være i stilling, når ceremonien begynder. Det bedste sted er ved bagdøren i kirken eller rum, hvor ceremonien finder sted. Hvis brylluppet er udendørs, skal du flytte til bagsiden af ​​midtergangen eller opholdsområde.
 5. 5
  Objekt. Da pastoren, ægteskab celebranten, eller dommer spørger, om nogen skulle gøre indsigelse mod ægteskabet, træde frem mellem de første par rækker af sæder i bagsiden af ​​værelset. Modigt, men glat hæve din hånd og sige, "Jeg indsigelse."
  • På dette tidspunkt skal du straks give en grund til, at din elskede ikke må gifte sig med den anden person. Det er her din indøvede tale vil sikre, at du lyder overbevisende, og vil hjælpe med at forhindre dig i at komme på tværs som svage, skøre, eller usikker. ADVARSEL: Hvis du laver usande beskyldninger mod en anden person, vil du sandsynligvis blive sagsøgt.
  • Nogle bryllupper ikke længere medtage denne sætning. Medmindre du er sikker på dette bryllup gør det måske bare være bedre at tale med din kærlighed i forvejen.
 6. 6
  Vent. Bruden eller gommen vil have kun et par sekunder til at træffe en beslutning, og alle denne person kender vil hænge på hans eller hendes svar. Hvis han eller hun objekter forlade roligt rummet og gå væk uden at gøre en scene. Må ikke blive overrasket, hvis tingene ikke går, som du håbede, det er en meget venstre felt, stærkt følelsesladede handling. I stedet være nådig, nikker høfligt og undskylder.
  • Afslut bryllup uden at gøre vrøvl. Du har sikkert allerede forårsaget nok følelsesmæssige traumer for gæsterne til stede (hvilket er hvorfor det er yderst vigtigt altid at tænke længe og hårdt før de går igennem med dette).
  • Har en taxa venter, eller din bil, klar til at gøre en hurtig exit.
  • Hvis du har brug for at tale med din elskede, vente til efter bryllupsrejse og send en e-mail eller SMS beder om at møde op.
 7. 7
  Tag ansvar, hvis tingene går din vej. Hvis han eller hun beslutter sig for ikke at gå igennem med brylluppet, er det din pligt til straks at eskortere din elskede væk fra presset af deres familie og venner. Der er ingen tvivl om, at venner og familie vil være vred eller rasende, og vil kræve svar, hvis bruden eller gommen ikke umiddelbart flygte fra scenen.
  • Har en get-away bil, forberedt, så bruden eller gommen ikke behøver at stå over for den forlegenhed for hans eller hendes venner og familie.
 8. 8
  Nyd livet med din stjålne brud eller brudgom. Vær forsigtig, men som en person, der er tilbøjelige til at gå fra et bryllup, kan være bange for engagement og i relationer. Dette kunne volde problemer for dit forhold.

Tips

 • Skriv, hvad du planlægger at sige som en indsigelse til brylluppet. Denne måde, hvis du fryser, når alle spørger, hvorfor du afbryde ceremonien, kan du henvise til din skriftlige erklæring af kærlighed og minimere risikoen for at tegne en blank.
 • Vær forberedt på at dække udgifterne til brylluppet, hvis du får dit hjerte ønske. Det er kun fair belønning og du kan være juridisk ansvarlig for disse udgifter, hvis du lykkes.

Advarsler

 • Indsigelse mod et ægteskab er risikabel og dine odds for at trække det ud er slanke i bedste fald.
 • Hvis du virkelig respektere og pleje om denne person, så tal med ham / hende i god tid i det private. Tale op for første gang ved brylluppet foran en flok mennesker kan være en meget sårende, uhøfligt måde at håndtere situationen.
 • I mange bryllupper i denne dag og alder officiant ikke spørge, om nogen objekter.
 • Du skal prøve dit bedste for at finde ud af eventuelle problemer med din "elskede" før dagen for brylluppet. Hvis du ikke kan tale med den person, og lufte dine bekymringer, bør du tage det som et tegn på, at bryde op brylluppet ikke er den korrekte fremgangsmåde.
 • Søger psykologisk råd. Hvad du foreslår, er sjældne, ikke normal, og vil medføre livsændrende minder for alle i rummet. Du kan også vælge advokatbistand - hvis du laver nogen negative bemærkninger om en anden person, vil du sandsynligvis blive sagsøgt for bagvaskelse.
 • Din 'elskede' kan hade dig
 • Medmindre du ønsker at møde umiddelbare konsekvenser, eller du beskæftiger sig med en meget forstående familie, kan det være en god idé at flytte til en anden del af landet bagefter. Du skal have et job og et sted at bo i tankerne, før du tager af sted.
 • I forsøget på at stjæle en snart-til-være ægtefælle væk, vil du står over for den vrede af deres familie og venner. Hvis du forsøger at bryde op et bryllup, kan du godt sikre fortsat had fra din "elskede" og alle andre involveret.

Ting du behøver

 • Forberedte tale
 • Bryllup detaljer
 • Tillid til at tale dit sind