Wkidk

Sådan bruger mundskyl til husholdningsbrug problemer


Gør din mundskyl arbejde lidt hårdere. Du kan ikke indse dette, men det er nyttigt for en hel jobs rundt omkring i huset og efterlader en dejlig duft bag også! Mundskyl er ikke bare for at gøre din mund synes ren og frisk!

Steps

Sådan bruger mundskyl til husholdningsbrug problemer. Rens din computerskærm og efterlade en Minty duft (men ikke for LCD-skærme!).
Sådan bruger mundskyl til husholdningsbrug problemer. Rens din computerskærm og efterlade en Minty duft (men ikke for LCD-skærme!).
 1. 1
  Rens din computerskærm og efterlade en Minty duft (men ikke for LCD-skærme!). Med en hvid væv fugtet med en mint aromatiseret mundskyl, kan du fjerne snavs og støv fra skærmen af ​​din skærm. Som en skærm renere, er mundskyl et godt køb. Baseret på en pris på kun US5€ for 42 ounce - lidt mindre end 5 cents en ounce - det koster mindre end en krone til at rense din computerskærm. Bare en vigtig bemærkning - dette trick virker bedst på glasskærme og anbefales ikke til computerskærme, der bruger en LCD.
 2. 2
  Brug den på badeværelset ud over din mund. Plak-sprænge ingredienser i mundskyl effektivt rene toiletforhold skåle og dræbe badeværelse bakterier. Hæld to ounce af mundskyl i toiletkummen og lad væsken sidde i 30 minutter. Følg op med en hurtig swish med en toiletbørste og derefter flush.
 3. 3
  Lav en lugt-eater i køkkenet. Arbejde med hvidløg og løg kan efterlade dine hænder med en stærk lugt længe efter maden er blevet kogt. At zappe duften, sættetid et stykke vat med mundskyl og anvende den til dine hænder. Dette tip virker bedst, når du lader mundskyl tørre, før skylning. Ligeledes kan mundskyl eller bare alkohol også forvise underarm lugt under en middag nødsituation.
 4. 4
  Vend det til en stor vasketøj støtte. En kop alkohol-baseret mundskyl er fantastisk til at dræbe bakterier i vaskeriet, især hvis du vasker meget snavset tøj. Tilføj til regelmæssig cyklus.
 5. 5
  Opret en anti-svamp behandling. En blanding af mundskyl og vand (25 procent mundskyl og 75 procent vand) kan sprøjtes på planteblade lider meldug og svamp. Brug en gang om ugen. I mellemtiden kan milde tilfælde af fodsvamp og tå svamp behandles med mundskyl. Soak et stykke vat med (sukker fri) mundskyl og anvende det til foden flere gange om dagen. Den fodsvamp kan forsvinde i dage, men tå svamp bliver brug for professionel lægelig rådgivning.
 6. 6
  Brug den som en low-cost hud behandling. Den alkohol og bakterier-kampe ingredienser, der er indeholdt i de fleste sukker-fri mundskyllevand er fantastisk til at give frisk op i din hud, ifølge Readers Digest. Mundskyl er stor på at fjerne snavs og rester fra ansigtet. Skyl med koldt vand.

Tips

 • Test altid et område af huden først, før du bruger som en behandling for huden. Hvis du har problem hud, kan det gøre problemerne værre.

Ting du behøver

 • Mundskyllevand valg
 • Gnav klud (hvis relevant)
 • Vatkugler (hvis relevant)