Wkidk

Hvordan at rengøre PET opkast fra tæpper

Enhver hund eller kat ejer ved, at på et eller andet tidspunkt, vil de nødt til at rydde op opkast fra gulvtæppet. Når dette er sket, er det muligt at genoprette området til dets oprindelige tilstand, eller i det mindste renere end det er nu.

Steps

Hvordan at rengøre PET opkast fra tæpper. Saml hovedparten af opkast med et par tørre, foldede papirservietter.
Hvordan at rengøre PET opkast fra tæpper. Saml hovedparten af opkast med et par tørre, foldede papirservietter.

Handle øjeblikkeligt eller så snart PET kaster. Hvis du har gamle eller tørrede opkast, kan det fjernes ved at fugte tæppet så godt, og derefter bruge nedenstående metoder.

Sæbe og vand metode

 1. 1
  Saml hovedparten af opkast med et par tørre, foldede papirservietter. Passe på ikke at squash det ned i gulvtæppet.
 2. 2
  Forsigtigt og stærkt skamplet våde områder med mere tørt papir.
 3. 3
  Få en ren svamp virkelig våd med varmt sæbevand, og start forsigtigt skrubbe farvede stedet.
 4. 4
  Kontroller området for at sikre pletten er væk, skyl svampen, og vende tilbage til skamplet sæbevand og sæbeskum, der er forblevet. Gentag indtil alle sæbeskum er væk.
 5. 5
  Tryk tørre håndklæder eller papirservietter mod det våde område, indtil så meget af vandet er absorberet som muligt. Lad det tørre og derefter vakuum.

Stålbørste metode

 1. 1
  Spray med vand. Sørg for, at området er fugtig, men ikke sjaskvåd.
 2. 2
  Ved hjælp af en wire pet børste, kam området. Comb først væk fra dig, så fra side til side, indtil opkast meste er væk.
 3. 3
  Skyl pensel med vand og et stykke køkkenrulle, derefter suge det i blegemiddel.
 4. 4
  Put en gammel serviet over området, indtil det meste tørt. Hvis du har mistet et sted, gentag.

Destilleret vand metode

 1. 1
  Saml hovedparten med tørre, foldede papirservietter. Prøv ikke at klemme det ind i tæppet.
 2. 2
  Ising og skrubbe området med en vaskeklud dyppet i saltvand.
 3. 3
  Vaskeklud vil trække den resterende rod i en slags magnetisk måde.
 4. 4
  Tryk tørre papirservietter til at tørre området.

Tips

 • Det er nok bedst, at du giver din hund eller kat nogle alene tid efter en kort episode af opkastning. Det vil ikke være grusom på dette tidspunkt at sætte en hund i hans kasse eller begrænse en kat til sit eget værelse. Holde dem roligt vil reducere sandsynligheden for, at de vil kaste op igen i den nærmeste fremtid, og det vil også give dem nogle tiltrængte nedetid.
 • Denne teknik er enkel, men tidskrævende og hårdt arbejde. Tillad for omkring en halv time, afhængigt af hvor grundig du ønsker at være, og hvor slemt pletten er.
 • Må ikke være vred eller råbe på dit kæledyr - det er ikke i stand til at forstå ting som at løbe på et toilet når det føles syg.
 • Ikke sikker på om, hvordan dit tæppe tager processen? Spot test på et hjørne eller et område, der er normalt skjult under noget.
 • Hvis du har et dyrt eller speciale tæppe (f.eks shag tæppe, orientalske tæppe, dyrehud tæppe), kan du overveje at holde hunden eller katten ud af det rum. Giv dem masser at gøre i et andet rum og holde dørene til at værelse lukket, hvis der er døre. Hvis ikke, kan du bruge en baby gate, eller noget tung og solid, som kan skjules i dørkarmen fra ydersiden af det rum, så dit kæledyr kan ikke bare skubbe den ned. Bemærk, at gate / object metoder ikke vil fungere, hvis du har en adræt kat, så planlægger i overensstemmelse hermed.
 • Damprenser maskiner er til rådighed til leje fra de fleste supermarkeder til rimelige priser - de er nemme at bruge og vil gøre et godt stykke arbejde på hele tæppe eller tæppe.
 • Ingen tid? Hyre en professionel renere - du bliver nødt til at få mere end én plads gjort, men tænk hvor dejligt det kunne være. Du kan endda takke dit kæledyr efter det er gjort!
 • Brug en bred fødevare spatel (hamburger turner) til insiderviden op det meste af rodet.
 • Liquid (håndvask) opvaskesæbe virker bedst - det er blid men god til at skære gennem fødevarer-baserede grime.
 • Du kan også bruge spray-on tæpperensere er tilgængelige i de fleste butikker - se efter dem, der har en børste på hætten øverst - du stadig nødt til at gøre nogle skrubning.
 • Lad det tørre. Lyder mærkeligt, men dette synes at fungere godt. Hvis du kan stå at lade det sidde et par dage, når det tørrer, er det nemt at støvsuge op. Så brug normal rengøring metoder til at fjerne resten af ​​dit tæppe. Overraskende, det meste af tiden, er tæppet efterlades i perfekt stand.

Advarsler

 • Hvis dit kæledyr er relativt syg, holde dem i et rum med trægulve eller mørkere tæppe, hvis muligt.
 • Hvis dit tæppe / tæppe er sjældne eller dyre, bør du overveje at leje en professionel renere, der har specialiseret sig i den type tæppe, du har.
 • Vær forsigtig med ikke at trække på dit tæppe fibre for hårdt, hvis opkast er tør, eller du kan beskadige tæppet.