Wkidk

Sådan binde armeringsjern

Bygning med involverer mange skridt for at opnå de bedste resultater, herunder formgivning, sortering, placering og. Et afgørende skridt er at placere de armeringsstænger eller armeringsjern korrekt, og denne artikel vil forklare, hvordan dette er gjort.

Steps

Sådan binde armeringsjern. Planlægge projektet.
Sådan binde armeringsjern. Planlægge projektet.
 1. 1
  Planlægge projektet. For strukturelle betonkonstruktion, en ingeniør og arkitekt vil normalt gøre det tekniske design arbejde og give specifikke oplysninger om størrelser, konfiguration og placering af armeringsjern i det tilknyttede konkrete arbejde. Planlægning den faktiske fremstilling og placering, samt tidsplanen for arbejdet er din første opgave.
 2. 2
  Købe armeringsjern. For simple projekter som typisk bygning fundamenter og slab forstærkning, kan du højst sandsynligt købe det nødvendige armeringsjern fra en bygning levering center eller hjem forbedring lageret. For komplicerede applikationer såsom lønklasse bjælker, fundament vægge, kampvogne og andre projekter, bliver du nødt til at have bestemte figurer dannet af et armeringsjern fabrikation specialist. Her er nogle eksempler:
  • Stigbøjler. Disse er formet armeringsjern, der holder den laterale forstærkning i en bestemt konfiguration, ofte kaldet en bur. De skaber en ramme, der holder disse større barer i position, og kan være runde, firkantede, rektangulære eller endda komplekse kombinationer af former.
  • Dyvler. Disse er normalt L figurer, eller lige længder af armeringsjern med en halvfems graders bøjning i den ene ende.
  • Corner søjler. Disse er også L figurer, med hver side af ell samme længde.
  • Offset bøjninger. Disse spænder fra en simpel Z form til komplekse vinkler, der anvendes i armeret beton gangbro trin og trin (ændringer i højden) i beton fundament.
  • Hårnåle. Disse er U-formet armeringsjern, der ofte bruges til at interlock to eller flere individuelle måtter af armeringsjern til at give lateral styrke til betonstøbning.
  • Candycanes. Som navnet antyder, er lige længder af armeringsjern med en U-formet bøjning på den ene eller begge ender, igen til interlock to eller flere parallelle forstærkende måtter.
 3. 3
  Kontakt din forstærkende placeringsmuligheder tegninger / planen. Hvis du køber din armeringsjern fra en opfinder, vil leverandøren normalt gennemgå din bygningsingeniør s eller arkitekt planer og producere en butik tegning med detaljer og identificere tags for hver type armeringsjern bruges i projektet. For enklere projekter, skal dine byggeplaner give afstandskrav og bar størrelser. Brug disse dokumenter til at bestemme, hvor og hvad armeringsjern er behov for enkelte lokaliteter.
 4. 4
  Vælg den metode, du vil bruge til at binde armeringsjern. De fleste gange er armeringsjern bundet med udglødet ståltråd, enten købes i 4 £ løs ruller, eller hvis du bruger en pose slips spinner, i bundter af forud skårne wire stykker med løkker dannet på begge ender. Sidstnævnte er lettere for nybegyndere at bruge, men noget dyrere, er det førstnævnte ofte valget af erfaringer armeringsjern Tyers (rodbusters).
 5. 5
  Forbered område, hvor betonen skal placeres. Jorden skal sorteres og komprimeres efter enhver nødvendig subgrading, udgravninger og underjordiske ru ins til VVS-og el-forsyningsselskaber er færdig. Udlæg selve perimeter eller danner linjer for den konkrete placering efter sortering og komprimering og tilhørende test sker.
 6. 6
  Beslut om de konkrete former vil blive installeret forud for at placere dit armeringsjern. For store fundamenter, hvor tunge armeringsjern er, der skal anvendes, normalt forskallingen foretages først, for betonvægge og lønklasse bjælker, den ene side af formularen kan bygget før binde armeringsjern, men armeringsjern skal være bundet på plads, før forskallingen er færdig, så stænger kan placeres og bundet på plads. For betonplader er subgrade (jord under pladen) er ofte forbehandles af termitter og en fugtbarriere eller dampproofing monteres før måtten er bundet.
 7. 7
  Ryst armeringsjern. Dette indebærer at fjerne individuelle søjler, stigbøjler, og dyvler fra deres respektive bundter efter placering tegning tæller. Et eksempel kunne være en plade måling 12 meter med 12 meter med armeringsjern ved 8 tommer centre i én retning, og 12 tommer centre den anden. Bestem størrelsen af ​​barer, der kræves i hver retning, mark to eller tre stænger med de relevante layout målinger i hver retning, og tælle de mærker til at bestemme, hvor mange armeringsjern er påkrævet for hver retning. Ofte placering tegningerne er specifikke, såsom "18 (nummer 5) armeringsjern, 11 fod 6 inches lang, den ene halvdel hver vej". Dette giver følgende oplysninger: Du har brug for den givne mængde, 18, armeringsjern, størrelse 5 (5/8 tommer i diameter), med 9 bar æglæggende i hver retning, vinkelret de øverste rækker til bunden dem.
 8. 8
  Bind din armeringsjern. Dette er den primære fokus i denne artikel. Binde søjlerne, så de forbliver i deres korrekte respektive stillinger er kritisk for at opnå den ønskede styrke af den færdige betonkonstruktion.
 9. 9
  Placer hver armeringsjern i deres respektive position i henhold til det layout er beskrevet i de foregående trin. De layout søjler (eller mærke søjler) kan være markeret med et fedtsten markør, en maling pen, et stykke tømmer farvekridt eller med spraymaling.
 10. 10
  Vælg den relevante type slips, du vil bruge. For pose bånd (Snap Slips, ikke at forveksle med snap bånd beskrives senere). For almindelige slab måtter, hvor kraften af ​​betonen interagere med armeringsjernet under dens placering er minimal, og bevægelse af måtterne er usandsynligt, at bruge et simpelt, enkelt twist af tråd omkring hver armeringsjern skæringspunkt, snoet sammen stramt, vil være tilstrækkeligt. Denne tie er kendt som en snap slips, og kan gøres med Snap Tie foropskårede bånd og en spinner, bemærkede tidligere. Det kan også gøres nemt med et par 9 tommer lineman s tang og bulk wire afholdt på rodbuster s workbelt i en wire hjul. For andre anvendelser, hvor den kraft af konkrete placering kan fortrænge armeringsjern, eller hvor mere styrke er nødvendig for at holde søjler i den rigtige konfiguration kan mere komplicerede bånd anvendes. Her er nogle af dem, med en forenklet beskrivelse af, hvordan de er lavet:
  • Figur 8 bånd. Disse er lavet ved at trække tråden omkring bagsiden (fra rodbuster) bar, diagonalt over front bar, tilbage omkring den bageste bar, diagonalt i den modsatte retning på tværs foran bar, og derefter dreje tilbage omkring begyndelsen ledning. Du kan derefter klippe tråden fodring fra rullen, og bøj afskårne ender tilbage mod slips, så ingen skarpe ender projekt fra uafgjort. Disse bånd vil hjælpe med at holde vinkelrette barer tæt sammen samtidig medvirke til at forhindre dem i reoler, eller bevæger sig diagonalt.
  • Saddle bånd. Svarende til figur 8 slips, du begynder ved at føre trådfremføring fra dine hjul bagved baren, derefter på tværs linjen front opholder parallel til baren. Du kan derefter videregive det bagved baren igen, tilbage omkring den forreste bar på den modsatte side. Du har nu sno enderne sammen, klippe foderet tråd, og bøj afskårne ender tilbage. Denne slips bruges ofte, når binde armeringsjern til vægge eller andre lodrette program, hvor det rodbuster faktisk vil klatre op på armeringsjern rammer for at få adgang højere dele af muren. Tallet 8 og sadel slips kan ofte være byttes dog teknisk set, er der fordele ved at hver enkelt i visse omstændigheder.
  • Kombinationer af figur 8 og sadel bånd med ekstra viklinger om vertikale armeringsjern kan anvendes til at øge fat i slips så søjler ikke kan glide nedad, når vægt påføres dem eller plast beton er faldet i formularen.
 11. 11
  Brug dine tænger til at binde disse bånd effektivt. For alle de ovennævnte bånd, trække dig fodring enden fra wire hjul med din ikke-dominerende (herefter betragtes som venstre, så vende for højrehåndede personer) hånd. Hold i enden af ledningen med dine tænger i din højre hånd, og sækken, eller skub det bag armeringsjern er beskrevet i det første trin i din valgte slips. Bøje eller vinkle ende mod det sted, du vil snuppe slutningen i det næste trin i slips, derefter nå fra den side, greb det igen med tangen, træk den mod det næste sted, du vil route det til, trækker nok slæk ledning til at fuldføre slips. Hold modstand på tråden med venstre hånd, så wiren bøjer tæt mod baren, du indpakning i hver fase af stemmelighed. Slip wiren, således at tangen kan anvendes til at gribe den, og gør det, trækker enden omkring linjen og sno de to ender af tråden sammen. Trække eller rive i ledningen med tang, så uafgjort er stram.
 12. 12
  Bind alle barer, der kræves i deres korrekte positioner. Tjek dine planer for at sikre hver enkelt komponent af armeringen er på plads. Ofte i den strukturelle armering af beton, vil du finde flere elementer, som interface sammen i tillæg til den grundlæggende armeringsjern mat diskuteret hidtil. Her er et par at bemærke:
  • Bloker dyvler. Når du placerer et betonfundament, som vil have konkrete murværk enheder (blok) rejst på det, vil du som regel finde de planer kræver installation blok dyvler, eller lodret armeringsjern til at styrke cellerne ved en påkrævet afstand til at give den efterfølgende blok væggen tilstrækkelig styrke til at modstå betingelser som det vil blive udsat for, eller til at hjælpe det støtte belastninger det vil bære som en samlet del af den struktur, du er ved at opbygge. Disse stænger er bundet til fundamentet armeringsjern (fodfæste søjler) på et sted, der vil placere dem i centrum af individuelle blok celler. For dem at blive placeret korrekt, vil du nødt til at etablere væggen linje, så bestemme afstanden af disse celler. Hvis dit layout begynder ved et hjørne, ved hjælp 8X16 tommer almindelig blok, kan du placere den første dyvel 4 inches inde i ydervæggen linjen, 4 inches fra hjørnet, så plads ekstra søjler på deres nødvendige afstande i multipla af 8 inches. For eksempel. På 16, 24 eller 32 tommer centre Dette er kendt som blokmurværk afstand.
  • Bulkhead dyvler. I tilfælde, hvor en fod ikke vil blive gennemført i et enkelt konkret placering, bliver du nødt til dyvel ud af skottet form, så den næste placering vil være strukturelt bundet til sidstnævnte. Sørg for, dyvler rækker langt nok til, at den laterale forstærkning vil overlappe nok til at opretholde styrken af ​​de anvendte stænger. Typisk er armeringsjern lap beregnet i bar diametre. Et eksempel ville være nummer 5 armeringsjern nævnt tidligere. Den har en diameter på 5/8 af en tomme, og det krævede skødet kan være 40 bar diametre. Mulitplying diameteren 5/8 med 40, vil du få 200/8 eller 25 inches.
  • Bemærk, at i den strukturelle beton, kan andre typer af imbeds og indsætter være påkrævet. Placer armeringsjern på en sådan måde, at tillade installation af ankerbolte, ærmer, indlejrede svejse plader, skær, eller andre elementer i deres vang korrekte placeringer uden indblanding. Generelt kræver disse elementer mere præcis positionering, så udligner en eller to armeringsjern kan være påkrævet.
 13. 13
  Stol eller støtte din armeringsjern. Når måtten eller buret er samlet, skal du holde den på plads, så betonen vil dække det helt. Løvefødder eller beton mursten bruges ofte til dette formål. Placer disse manipulatorer med en afstand, der ikke vil tillade armeringsjern til at bøje eller afbøje nok til at reducere den dækning, du ønsker at opnå med betonen du placerer i dig former. For en 12 tommer tyk fod er armeringsjernet måtten normalt placeret omkring 4 inches fra bunden af ​​betonen, og sidespillerum spænder fra 2 til 4 inches.
 14. 14
  Overhold armeringsjern konfiguration, mens betonen er placeret. Hvis skiftende opstår, støtte de armeringsjern med en håndteret værktøj som en skovl kilet så du kan opnå tilstrækkelig indflydelse til at holde sin position, eller ændre retningen af ​​flydende beton, så påføres i den modsatte retning.
 15. 15
  Cap eller på anden måde beskytte alle udsatte bjælker, mens du arbejder i nærheden af dem. Armeringsjern, der er klippet eller mekanisk skåret har meget skarpe overflader ved placeringen af disse nedskæringer. Bygningsarbejdere har lidt alvorlige skader og har også været dræbt, da de er faldet på projektering armeringsjern dyvler. Særlige stang caps lavet af slagfast plast med en metalplade indlejret i dem er nødvendige af Occupational Safety and Health Administration (OSHA), i Europa.

Tips

 • Køb kvalitets værktøjer, hvis du planlægger at gøre en masse af armeringsjern binde. Billige trådruller og tænger vil ikke holde op til slitage af daglig brug.
 • Dobbelttjek de armeringsjern placering tegninger, især for dyvler, da malplacerede dyvler skal afbrydes, og nye Epoxied på den korrekte placering, med betydelige omkostninger.
 • Hold armeringsjern lagret på garnerningstræ for at forhindre rustdannelse, og til at holde stænger fra at blive begravet i blød jord. Enhver ophobning af jernoxid (rust) vil forværre afskalning senere.

Advarsler

 • Bær det rigtige sikkerhedsudstyr til dette arbejde. Handsker er særligt vigtigt at beskytte rodbuster hænder.
 • Armeringsjern ender og enderne af afskårne slips wire kan være utroligt skarpe.
 • Impalement beskyttelseshætter er forpligtet ved lov i Europa.

Ting du behøver

 • Armeringsjern og et armeringsjern placering planen.
 • Tang eller en Snap Tie spinner.
 • Wire og en wire hjul.
 • Markering farveblyanter, fedtsten eller maling.
 • Målebånd.