Wkidk

Sådan at tegne et simpelt hus

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan man tegner en tre-dimensionelle (men simpelt) hus? Når du har dens grundlæggende form ned, kan du få kreative med vinduer, døre, tage, og andre funktioner. Her er en guide til hvordan du kommer i gang.

Steps

Sådan at tegne et simpelt hus. Tegn to overlappende trekanter på hver side af terningen.
Sådan at tegne et simpelt hus. Tegn to overlappende trekanter på hver side af terningen.
 1. 1
  Tegn en terning. Dens linjer vil tjene som væggene i huset. Disse bør være ca selv, men bare rolig, hvis de ikke er helt perfekt.
 2. 2
  Tegn to overlappende trekanter på hver side af terningen. Må ikke gøre dem højere end væggene, selvom, eller din færdige produkt vil se urealistisk.
 3. 3
  Slut siderne af hver trekant for at danne dit tag. Hvis du ikke kan se et hus, begynder at dukke op i din tegning, se billedet her og gøre det ser mere som.
 4. 4
  Tilføj en stor firkant for døren, og et par af kvadrater eller rektangler til vinduer. Husk, vi tegning i perspektiv - så for døren og vinduet (e), der tilsættes i mindre kvadrater og rektangler inde de første figurer til bedre detaljer.
 5. 5
  Skitsere billedet og slette overlappende linjer. Der bør ikke være alt for mange, men uanset hvad stadig skal være let at slippe af med.
 6. 6
  Farve det i, og du er færdig! Dit hus kan følge, hvad farveskema du gerne vil, hvis du er i behov for inspiration, skridt uden for et par minutter og se på huse i dit nabolag.

Alternativ metode

 1. 1
  Tegn en firkant. Prøv at holde linjerne så lige som muligt. Du kan bruge en lineal, hvis du ønsker.
 2. 2
  Tegn en anden pladsen. Det bør være kongruent og bag den første firkant du tegnede. Du skulle nu have to pladser overlapper hinanden. Jo længere de er fra hinanden, jo længere dit hus være. (For et relativt firkantet hus, bør afstanden mellem kvadrater være omkring en fjerdedel af enten ligge længde.)
 3. 3
  Tilslut hjørnerne. Tegn linjer, der forbinder hjørnerne af hver firkant. Sørg for at du forbinde hver til nærmeste hjørne, og at du derefter tilslutte det til den anden firkant. Dette vil gøre dine firkanter ind i en tredimensionel kube.
 4. 4
  Tegn en prik over terningen, i "front" af huset. Dette vil bestemme det punkt af taget. Det bør være høj i forhold til husets bund, men ikke mere end halvdelen af ​​sin højde.
 5. 5
  Slut de øverste hjørner til prik. De bør alle være fastgjort til prik ved en jævn, lige linje. Dette vil være taget.
 6. 6
  Slet prik og hver indre linie. Alle dine inderste linjer bør være væk, undtagen for linjen, der adskiller taget fra bunden af huset. (Du kan stadig slette det, hvis du vil, men det vil blive sværere at fortælle, hvor huset stopper og taget begynder.)
 7. 7
  Tegn en dør / vinduer. Vinduerne skal være lille og firkantet, og ikke for tæt på væggenes kanter. Døren er et rektangel med en cirkel for et dørhåndtag. Hvis du vil kan du tegne et vindue på den side af huset, men det skal være et parallelogram, ikke en firkant.
 8. 8
  Farvelæg det. Opret detaljer og sørg for at skygge korrekt. Det fungerer bedst, hvis du vælger en lys farve til bunden af ​​huset, og en lige så lyse farve til taget. Derefter tage mørkere versioner af disse farver, og farven i den anden side med dem, hvilket vil skygge tegningen effektivt.

Tips

 • For at gøre dit hus ser så nøjagtige som muligt, gør dit tag fladere ved at tilføje en anden linje, så det ikke kommer til et punkt. Tilføj ruder crisscrossing dine vinduer og måske et vindue i døren, samt en udvidelse af "lavere" kant af taget til at ligne et udhæng.
 • Tegn let med blyant, så du nemt kan gnide ud fejl.
 • Brug et viskelæder, hvis du gør en fejl.