Wkidk

Hvordan til at bygge en hjemmelavet Rube Goldberg maskine

Rube Goldberg maskiner er en fascinerende og sjov måde at sætte dit goofiness til god brug. Selvom hver enkelt er forskellige, kan du bygge din Rube Goldberg maskine ved hjælp af følgende retningslinjer og tips.

Steps

Hvordan til at bygge en hjemmelavet Rube Goldberg maskine. Se på flere rube Goldberg maskiner til inspiration.
Hvordan til at bygge en hjemmelavet Rube Goldberg maskine. Se på flere rube Goldberg maskiner til inspiration.
 1. 1
  Se på flere rube Goldberg maskiner til inspiration. Du kan se Goldberg originale tegninger på Rube Goldberg hjemmeside. Selvom Goldberg aldrig meningen sine maskiner til at arbejde, har mange mennesker siden bygget fuldt funktionelle Rube Goldberg maskiner, som du kan se på YouTube.
 2. 2
  Vælg en opgave. Formålet med en Rube Goldberg maskine er at alvorligt over-ingeniør en proces med henblik på at udføre en enkel opgave. Måske du ønsker at lave te, wake nogen op, eller tomme katten kassen; enklere opgaven, jo bedre. "Punch line" Uanset hvad du ønsker, bare sørg opgaven kan udføres af enkle, uintelligent enheder.
 3. 3
  Inkorporere funktionelle elementer i designet. Hver Rube Goldberg maskine bruger løftestænger, trisser, rullende bolde, ramper, rør, og dominoeffekten at holde tingene i bevægelse. For at få dit projekt i gang, skabe en generel skelet af disse elementer, så du får fornemmelse af størrelse, kompleksitet og samlede bevægelse af maskinen.
 4. 4
  Indarbejd kreative elementer i designet. Nu hvor du har sat sammen nok funktionelle elementer danner en rygrad til din maskine, skal du tilføje et par kreative links til at gøre dit design sjovt og unikt. For eksempel kan du:
  • Dryp vand på en svamp til vægt ned den ene side af en løftestang
  • Aktiver en fan eller hårtørrer til at blæse noget på plads
  • Sætte ild til en "sikring" for at brænde en barriere væk
  • Frigive en flydende objekt under vand for at tillade det til at stige op gennem en række hindringer
  • Svinge en hammer i en hvilende objekt til at lancere det i næste placering
  • Pop en ballon for at gøre plads til et objekt til at passere
  • Knock en fangst løs for at frigive en slangebøsse
  • Træk en pose åben, så sand til at hælde ud og ændre balancen i en løftestang
  • Hæld vand på et vandhjul
  • Slippe kuglen på den ene side af en Newtons vugge for at støde noget på den anden side
 5. 5
  Monteringen af maskinen. Bemærk at Rube Goldberg maskiner har en tendens til at få meget stor, hvis du er begrænset på plads, så sørg for din design maksimerer lodret plads / spoler sig om sig selv for at holde det under kontrol.
  • Hvis maskinen skal være bærbar, bygge det på en platform eller inde i en tre-walled pap eller trækonstruktion, og sørg for, at de enkelte elementer er stadig synlige. (Vær sikker på at medtage hjul.)
 6. 6
  Test gentagne gange. Må ikke føle sig alt for dårligt, hvis det ikke virker i første omgang. Hver test vil mislykkes på en anden skridt, så ændre eller endog erstatte trin, når de undlader at gøre maskinen kører problemfrit.
  • Hvis nogen af ​​de individuelle forbindelser er vanskeligt at erstatte (ex. brænde en sikring), springe det trin og begynde den næste manuelt. Du bliver nødt til at tage det på troen på, at dette skridt vil udføre korrekt under den afsluttende performance.
 7. 7
  Indret din maskine, hvis det ønskes. Brug maling, møbelpolish, trim, eller noget andet, der kunne forbedre dit design. Du kan navngive din maskine og slap en brand på det som om det var et produkt til salg. Vær kreativ, men sørg for din dekoration ikke kommer i vejen for komponenterne.

Tips

 • Hvis du ønsker din maskine til at have et elegant look, er det en god idé at have måder "indsamling" de forskellige elementer, du bruger. For eksempel ikke har en marmor roll ned ad en rampe, ramte en domino og rul derefter ned fra bordet, tilstræbe det, så det ruller pænt ind i en lille boks (som måske derefter bruges til at forrykke balancen i et håndtag).
 • Nogle hjemmelavede Rube Goldberg hæfteklammer omfatter: domino, musefælder, hamstere, og Barbie dukker. Anvender disse giver den klassiske hjemmelavede føler.
  • Dyr kan være uforudsigelig, sørg uanset hvad de gør på din maskine er en sikker, naturlig adfærd, eller de kan skuffe.

Advarsler

 • Brug sikker trin. Ildvåben og lignende våben kan forårsage tragiske fiaskoer.
 • Brug aldrig rotte fælder, kun musen fælder.
 • Hvis tingene bliver lanceret, bære beskyttelsesbriller.