Wkidk

Hvordan laver Liner

Uanset om dig selv eller som en gave, er Liner en fantastisk måde at sikre dine nøgler, mobiltelefon, badge, eller fløjte. Købe nogle håndværk blonder, gimp, boondoggle eller lanyard snor på et håndværk butik og komme i gang med dette trin-for-trin-vejledning. Du kan binde din nøglesnor i en krone Sinnet eller en modificeret fletning.

Steps

Hvordan laver Liner. Start med to længder af håndværk blonder.
Hvordan laver Liner. Start med to længder af håndværk blonder.

Crown Sinnet metode

 1. 1
  Start med to længder af håndværk blonder. Skær dem så længe du gerne vil, men huske på, at med tykke håndværk blonder, vil omkring 3 meter (1 m) for håndværk blonder give omkring 3 inches (7,6 cm) af lanyard. (Thinner gimp og boondoggle snørebånd vil give mere længde i det endelige produkt.) Brug to forskellige farver ved første mens du lærer kronen Sinnet.
 2. 2
  Find midten af hver streng. For at gøre dette, fold blonder i halvdelen indtil enderne er endnu, hold din tommel-og pegefinger omkring centret.
 3. 3
  Læg de to centre over hinanden, arrangere snørebånd i et plustegn.
  • Hvis du ønsker at sætte et klip i slutningen af ​​din lanyard til at holde dine nøgler, tag det på den nederste blonder og forsigtigt flytte den mod midten. Det behøver ikke at være præcis i centrum lige nu - du kan justere det senere.
 4. 4
  Med den nederste blonder, folde to sløjfer. Holding en finger ned på midten for hele første sting, så de to snørebånd blive, hvor de er, bruge den anden hånd til at få fat i den ene ende af den nederste blonder. Trække det op over midten, hvilket skaber en stor løkke. Grib den anden ende af den nederste blonder og gøre de samme ting. Må ikke krydse snørebånd, som du udarbejder loops, bare sørg for at de begge loop over fingeren, der holder ned i midten.
 5. 5
  Tag en af enderne af den øverste blonde. Trække den mod midten.
 6. 6
  Træk enden af den øverste blonde gennem den anden sløjfe. Blot sætte det over toppen af ​​den første sløjfe det støder. Dine to ender for top blonder bør nu vender i samme retning.
 7. 7
  Grib den anden ende af den øverste blonder. Sørg for at det er den ene, at du ikke bare trække igennem en løkke og trække det mod midten.
 8. 8
  Træk enden af den øverste blonde gennem den anden sløjfe. Igen, skal du blot sætte det over toppen af ​​den første sløjfe det støder. (Bemærk, at løkken din anden blonde gik igennem er løkken din første blonde gik over toppen af.)
 9. 9
  Fjern fingeren fra centrum og placere den på toppen af den første søm. Brug det til at stabilisere midten, mens du stramme søm.
 10. 10
  Med den anden hånd, slæbebåd forsigtigt på hver blonder efter hinanden for at stramme søm. Du har måske til at gå rundt et par gange for at få det stramt nok.
 11. 11
  Vend sømmen over og sørg for din krog er på plads. Det bør være direkte over den boks, du lige har oprettet. Fortsæt stramme sting efter du flytter krogen.
 12. 12
  Start din næste knude. Dette vil gentage, hvad du gjorde for det første ikke. Ved hjælp af samme farve, der var den nederste blonde løbet af den første knude, udarbejde to non-krydsende sløjfer igen. Med den første ende af den anden blonde, gå over den første løkke og gennem den anden. Gentag med den anden ende af den anden blonde. Slæbebåd ned snørebånd at stramme knuden.
 13. 13
  Gentag knude, indtil du løber tør for længden.
 14. 14
  Udfør din lanyard. Hvordan du er færdig med lanyard vil afhænge af, hvilket materiale du bruger.
  • Hvis du bruger en tråd-baseret materiale, såsom håndværk blonder, blot klippe enderne tæt på nøglesnor og brænde dem med en lighter eller en tændstik.
  • Hvis du bruger gimp eller boondoggle materiale, er du nødt til at gøre en afsluttende "søm". Løsn sløjfer af din sidste søm lidt først. Tag en af ​​dine tråde og træk den gennem løkken i den anden tråd i samme farve. Gå under samme farver tråd samt forskellig farvet tråd under det. Træk din tråd op gennem midten af ​​snoren. Gør dette for alle fire tråde og træk hver streng stramme, når de er hele vejen igennem. Trim trådene, så længe du vil have dem.

Modificeret fletning metode

 1. 1
  Skær to længder af ledningen. Begge tråde skal være 3 til 4 meter (1 til 1,2 m) lang.
 2. 2
  Før begge ledninger gennem lanyard krog. Tegn krog op til midten ved at fordoble snorene over, indtil den ender line up.
 3. 3
  At holde krogen stabil, så prøv at holde krogen ved hjælp af en tack på væggen eller en flad overflade som et bord eller prøv at klemme nøglesnor mellem dine knæ. Dette vil hjælpe dig med at opretholde en stram spænding, mens du fletning. Eller har en ven at holde det for dig.
 4. 4
  Adskille dine fire snore i tre sektioner. De to snore i midten vil være en sektion, og hver uden ledning vil tælle som en sektion. Disse afsnit vil ændre sig, når du fletter.
 5. 5
  Tag det yderste højre ledningen og flytte det under den midterste sektion, derefter over i venstre ledningen.
 6. 6
  Tag det yderste venstre ledningen og flytte det under den midterste sektion, derefter over den højre ledningen.
 7. 7
  Gentag trin 5 og 6, indtil du løber tør for ledning.
 8. 8
  I slutningen, binde en knude så tæt som muligt på din fletning. (Se videoen nedenfor for mere hjælp med den modificerede fletning.)

Tips

 • Hold en stram spænding. Dit arbejde vil se mere sprød og pæn, hvis du gør.
 • Selv om det kunne rive, ikke være så bange for at trække stramt. Lanyard strengen er ekstremt vanskeligt at rive, og er meget stærk.
 • Kontroller, at sømmen ser lige før du fortsætter. Du kan tegne en søm og redo det, hvis du har brug for.
 • Hvis bemærket, opvarmes varmt vand over komfuret og sætte snor i vandet. Brug forældrenes vejledning.

Advarsler

 • Vær forsigtig, hvis du bruger en lighter til at afslutte din krone Sinnet.

Ting du behøver

 • Lanyard snor, håndværk blonder, gimp eller boondoggle strenge.
 • Saks
 • Målebånd (valgfri)
 • Lanyard krogen (valgfri, hvis du ønsker at hænge det på noget)
 • Lighter (valgfri)