Wkidk

Hvordan til at tilberede en slange

Uanset om du har købt frisk slange kød på et marked, hvor slange er en populær ret, eller du har flået en slange selv specielt til middag, vil du ikke finde en slange kød opskrift i den gennemsnitlige kogebog. Snake er et sted mellem kylling og fisk i tekstur og smag, og kan gøres for at virke som enten. Denne artikel vil skitsere en opskrift, som også er egnet til Blågællet, så den resulterende kød vil være minder om en lille sø fisk.

Ingredienser

 • 1 slange, opnået fra en pålidelig kilde, eller kendte omgivelser, undgå risikoen for at spise en slange, der har spist et forgiftet gnaver
 • 1 kasse med cornbread mix
 • 1/2 c
 • Splash sort peber
 • 1/2 "olie (afhængig af pan-størrelse)

Steps

Hvordan til at tilberede en slange. Afkøl slagtekroppen så hurtigt som muligt.
Hvordan til at tilberede en slange. Afkøl slagtekroppen så hurtigt som muligt.
 1. 1
  Afkøl slagtekroppen så hurtigt som muligt. Det kan også fryses. Kødet integritet forbliver intakt, og farvning af huden er upåvirket.
 2. 2
  Hud slangen. Skær hovedet, strip off huden, og fjerne tarme af den døde slange.
 3. 3
  Skyl kødet og skær den i stykker med en skarp kniv eller fjerkræ saks. Gør de nedskæringer mellem og i samme vinkel som ribbenene undgår at klippe ribbenene. Hvis ribberne er brudt, kan de være vanskelige at fjerne fra kødet, når det er kogt. Nogle mennesker foretrækker at suge klar-til-lave slange stykker i saltvand for en dag eller to for at fjerne eventuelle blod eller "gaminess" fra kødet.
 4. 4
  Dyp de segmenter i lidt af æggehvide (mælk vil også gøre) før udgravning dem i en peber og sød cornmeal mix (eller cornbread mix med nogle ekstra sort peber). Ryst det overskydende.
 5. 5
  Heat omkring 3/4 "(2cm) i raps, vegetabilsk eller jordnøddeolie i en tung stegepande indtil for ganske varm. Tilføj slangen stykker én ad gangen for at undgå fra slippe temperaturen i gryden for hurtigt. Brug tænger til at holde fingrene væk fra den stegende varme olie, se for farlige splatters, og bruge en skærm hvis det er nødvendigt for at forhindre en rod Drej slangen stykker ligesom dejen begynder at blive gyldne -. af den tid, det begynder at brune slangen vil være overcooked. Der er ikke meget kød på knoglerne, og musklerne er tynde og magre.
 6. 6
  Hæld vandet fra og køle af. Fjern slangen stykker, før de helt er færdig - de vil fortsætte med at koge efter fjernelse fra panden - og sæt dem på køkkenrulle for at dræne og køle.
 7. 7
  Serveres dine stegte slange bits varm, og give servietter - det er finger mad. Ledsage med de fleste noget du ville tjene med stegt fisk.
 8. 8
  Spis slange kød. Der bør være en linje af muskel langs hver side af rygsøjlen, det er den tykkeste stykke kød på slangens krop. Ribberne ganske solidt fastgjort til rygsøjlen, så skrabe dine tænder over dem fast til fjerne resten af ​​kødet fra ribbenene.

Tips

 • Snake kød får de fleste af sine smag fra den måde, det er krydret og forberedt. Madlavning metoder til kylling vil producere slange, der smager som kylling.
 • Overcooking (som kan ses i billederne) vil resultere i slangen kød prøvesmagning stegt, men få det lige højre vil resultere i en nøddeagtig smag.
 • Hvis du stadig har mere dej, hugge op nogle veggies, dyppe dem i æggehvider og / eller mælk, skraber i dej og steges.
 • Du kan også bare blande væsken i dejen og steg hush puppies.

Advarsler

 • Vask dine hænder, som du ville, når du håndterer enhver form for råt kød.
 • Det er ulovligt at dræbe flere slags slanger (især giftige dem). Nogle er beskyttet af føderale lovgivning, og du kan komme fængsel tid, hvis du dræber et beskyttet slange.
 • Undgå at spise hovedet af slangen, da dette er, hvor giften er beliggende, hvis slangen sker for at være en giftig art. Liget af en slange ikke indeholder gift, og er sikkert til konsum.
 • Husk at koge slangen til mindst 144 grader Fahrenheit til at dræbe alle bakterier.
 • Hvis jagt efter slanger i naturen for dette eller andre opskrifter bruger ekstrem forsigtighed og omhu.