Wkidk

Hvordan til at slukke en brand på de indledende faser

Den bedste måde at stoppe enhver fuldstændig blæst ilden er at kvæle eller slukke den i sin indledende fase. Det afhænger af hvilken type af brand det er, eller hvor stor og alvorlig den er.

Steps

Hvordan til at slukke en brand på de indledende faser. Den bedste måde at stoppe enhver fuldstændig blæst ilden.
Hvordan til at slukke en brand på de indledende faser. Den bedste måde at stoppe enhver fuldstændig blæst ilden.
 1. 1
  Generel regel: Hvis en brand har taget fat, (spredt sig til andre områder eller strukturer eller røgen har er i hovedhøjde), skal alle beboere i bygningen blive advaret og evakueret. Note til alle: Må ikke bekæmpe en brand ikke værd at kæmpe, evakuere bygningen, personlig sikkerhed kommer først.
 2. 2
  Elektriske brande: Den første ting du skal gøre for at stoppe eller kvæle en elektrisk fejl eller kortslutning branden er at:
 3. 3
  Sluk for alt strømmen til ilden, gøres normalt ved at slukke for strømmen. Dette skridt alene er som regel nok til at stoppe de fleste brande i de indledende faser.
 4. 4
  Brug en sikkerheds tæppe at kvæle ilden (husk:. Hvis du ikke slukke for strømmen, elektrisk stød er sandsynlig). Ikke alene er dette meget effektiv i de tidlige stadier, men ikke skader omgivelserne eller objekter.
 5. 5
  Brug vand (mere end to liter ad gangen) for at slukke ilden, kaste vand i bunden eller arnestedet. Det er også meget effektiv, men ikke anbefales på grund af den skade, det kan medføre. Det er kun i de tidlige stadier af en brand (Husk: Hvis du ikke slukke for strømmen, elektrisk stød er sandsynlig)..
 6. 6
  Den sikreste og den bedste måde at slukke en elektrisk brand er at bruge en brandslukker. Følg instruktionerne på det for mere information Note:. Under de indledende faser af brand, når branden er sat ud overfladerne, at det har rørt eller brændt, er meget varmt og er tilbøjelige til at bryde i brand. Du skal have nok selvslukkende i mindst 7 slukningsmidler forsøg. EG 6 kg tørt pulver brandslukker. (Husk: Hvis du ikke slå af strømforsyningen, elektrisk stød er sandsynlig.)
 7. 7
  Generel regel: Ret ildslukker dyse ved bunden eller sæde for en brand for mest effektive slukning af brand.
 8. 8
  Flydende brande: Den første ting du skal gøre for at stoppe en flydende brand (f.eks benzin, benzin), er at:
 9. 9
  Smid aldrig vand på en flydende brand. Dette er på grund af vand og olier egenskaber. Hvis vandet kastes på bålet, vil følgende ske.
 10. 10
  Vand ikke blandes med olien, og dermed går under den (olie og vand ikke blandes, når de er sammen olien er på toppen vand i bunden). Det vil derefter koge og blive damp meget hurtigt denne hurtig kog er farligt. Da vandet er på bunden af ​​olien, som det fordamper det sprays varm, brændende olie i alle retninger. Dette så spreder branden, og som regel efterlader dig bevidstløs.
 11. 11
  For at stoppe en flydende brand skal du:
 12. 12
  Brug en sikkerheds tæppe og kvæle ilden, dette er især nyttigt derhjemme. Brug denne, hvis branden er lille nok for dig at dække.
 13. 13
  Brug en brandslukker. Husk at læse instruktionerne meget nøje. Hvis ildslukkeren instruerer dig til ikke at bruge det på en flydende eller kemisk brand, må ikke bruge det. Ring til brandvæsenet og evakuere bygningen.
 14. 14
  Organiske brande: Den nemmeste brande at stoppe en organisk brand i de indledende faser (fx træ, papir), er at:
 15. 15
  Brug masser af vand at kvæle ilden. Dette er den bedste og hurtigste løsning i de tidlige stadier.
 16. 16
  Brug en sikkerheds tæppe at kvæle ilden i sin vorden. Husk dække ilden helt og vente ti minutter.
 17. 17
  Brug en brandslukker, vil de fleste arbejder på økologiske brande. Glem aldrig at læse instruktionerne på ildslukker. Følge dem til punkt og prikke.
  • Gas brande skal altid udføres af brandvæsenet. Hvis du kan lugte gas eller se en farlig situation, der involverer brandfarlig gas, eller enhver gas for den sags skyld brandvæsnet kontaktes øjeblikkeligt, og evakuere til en sikker afstand.

Advarsler

 • Brug oplysningerne på denne side på egen risiko. Forfatteren tager intet ansvar for eventuelle foranstaltninger, der træffes i forhold til denne artikel.
 • Brande er farlige fænomen ikke kæmper en brand, der er ude af hånden, og ikke værd at kæmpe for. Dit liv kommer først. Evakuer hvis branden har spredt, og der er en lille chance for brandslukning det på normal og ikke tager tid at samle eventuelle ejendele. Hastigheden er afgørende.

Ting du behøver

 • Vand: Hvilket er i stand til at få adgang til hurtigt
 • Sikkerhed tæppe: En fiber klud tæppe, som kan købes i mange butikker rundt om i verden til at kvæle en brand.
 • En brandslukker: Husk: kun bruge en brandslukker på en brand, hvis det er beregnet til det, hvis de instruktioner siger, at ildslukkeren ikke er egnet til andre typer af brande, skal du ikke bruge det på andre brande.