Wkidk

Hvordan til at fange en slange

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan de professionelle på TV fange slanger så let? Ønsker du at få en ud af din have uden at såre den? Eller har du bare tænke det ville være cool at fange og få et nærmere kig på sådan et fascinerende væsen? Her er hvordan at fange en vild slange sikkert og humant.

Steps

Hvordan til at fange en slange. Vær sikker på slangen ikke er giftige.
Hvordan til at fange en slange. Vær sikker på slangen ikke er giftige.
 1. 1
  Vær sikker på slangen ikke er giftige. Du ønsker ikke dit første forsøg på slange fange at ende i en katastrofe! Overhold slangen - dens længde, dens farver, og andre kendetegn. Identificere, hvilken art ved hjælp af en søgemaskine (fx + slange + rød + gul + "North Carolina"). Hvis du er på alle usikre på, hvad slags slange det er, og er bekymrede, det kunne være giftig, så ring til lokale dyr husly så hurtigt som muligt, og lad dem vide, før nogen kommer til skade.
 2. 2
  Få en pind eller anden lange slanke objekt, eller hvad du har ved hånden.
 3. 3
  Distrahere slangen med stokken. Tag fat sin hale og løft slangen opad, efterlader den forreste del af sin krop på jorden, men at holde dine ben og egen krop så langt væk som muligt.
 4. 4
  Placere enden af pinden under den forreste halvdel af slangen. Løft den forreste halvdel af kroppen fra jorden. Dette vil holde slangen roligere, end hvis du tog fat i sit hoved, og det vil også lade dig styre slangen position nemt.
 5. 5
  Slip slangen ind i et nyt område med masser af steder at skjule, såsom en sten væg eller nogle buske. "Mål" for slanger hovedet mod de skjulesteder, og slip halen. Slangen vil straks søge ly for at undslippe den "rovdyr", der tog det op.
 6. 6
  Vask hænderne grundigt - slanger og andre krybdyr nogle gange bære bakterier. Mens normalt en mindre bekymring, har der været eksempler på alvorlig sygdom og død hos mennesker, der har håndteret krybdyr, der bærer bakterier.
 7. 7
  Bemærk, at yngre slanger bide oftere, når de bliver forskrækket eller bange.

Alternativ metode 1

 1. 1
  Læg et stort skraldespand på sin side.
 2. 2
  Fej slange i med en husstand kost. Slanger kan nemt transporteres til et vildnis område, væk fra hjemmet.

Alternativ metode 2

 1. 1
  Få en større bushier stick, noget med masser af grene, kviste og vegetation.
 2. 2
  Lad slangen til at "skjule" i din interimistiske 'bush'. Drille slangen lidt med en anden pind eller ved at vrikke buskede stick. Slangen vil ofte krølle omkring grene og kviste.
 3. 3
  Du skal blot flytte din stok til, hvor du ønsker, at slangen til at gå og lade det der. Slangen vil forlade, når det føles sikkert.

Indendørs metode (uden pinde)

 1. 1
  Saml nødvendige elementer: skjorte, pudebetræk og sikker beholder med låg eller lingeri pose (slanger er stærke, er så spinkelt papkasser anbefales ikke, men shipping kasser er gode).
 2. 2
  Saml pudebetræk (ligesom en sok til at sætte på), og i nærheden.
 3. 3
  Toss de krøllede op tee shirt over slanger hovedet og overkroppen. Slangen vil generelt være bange og spole op under dugen.
 4. 4
  Uden forsinkelse placere pudebetræk ned over skjorten. Skub kanten fast langs gulvet, øse op i trøjen og slangen sammen. Dette kan gøres med lingeri taske, hvis det er stort nok og du er ikke sarte og kender slangen ikke er giftige.
 5. 5
  Placer hele bundtet ned i beholderen. Slangen vil formentlig ligge stille i et stykke tid, og derefter arbejde sig sikkert ud af kluden indeni.
 6. 6
  Slangen vil være fint og i stand til at trække vejret, indtil du slipper den eller ring Animal Control til afhentning.

Alternativ metode 3

Hvis du elsker at holde skællede dyr og kæle glatte skabninger, så er dette den rigtige metoder for dig!

 1. 1
  At fange en slange, finde et område, der har skygge og bugs. Når du ser slangen ikke løber over til det som en idiot. Langsomt og meget, meget omhyggeligt, gå over til slangen og langsomt samle den op af lederen for den ene hånd og midt for den anden side. Bring det til posen eller container, eller hvis du er heldig en terrarium. Læg forsigtigt slangen i og luk låget.

Alternativ metode 4 (erfaring anbefales)

Denne metode er mest almindeligt anvendt, når der beskæftiger sig med giftslanger eller slanger, der bare plain lide at bide. Hvis du er en novice, gør ikke, under nogen omstændigheder forsøge at fange en giftig slange.

 1. 1
  Find en pind eller noget lignende, der ligger tæt ved. Det skal være noget, der ikke vil bryde når trykket er anvendt.
 2. 2
  Grib slangen i halen om muligt at holde resten af din krop så langt væk som du kan.
 3. 3
  Pin slangen ned ved at placere pinden direkte bag hovedet og pres. Mængden af tryk, du bliver nødt til at anvende alle afhænger af størrelsen af slangen, men det burde være nok til at holde det fra at flytte sit hoved uden at såre dyret.
 4. 4
  Drop halen og fange den fastgjorte slange ved halsen så tæt på hovedet som muligt. Brug et fast greb, men ikke kvæle slangen.
 5. 5
  Brug den anden hånd til at støtte slanger kroppen og holde det fra at prygle om. En stor slange kan nemt frigøre sig fra dit greb, hvis du lader det thrash.
 6. 6
  Når du slipper slangen holde det i dit greb og placere den på jorden, mens du stadig holder hovedet fast. Placer dig selv på en sådan måde, så du hurtigt kan springe tilbage sikkert. Hurtigt slippe sit hoved og tage et par skridt tilbage for at undgå at blive bidt.

Tips

 • Hvis du ikke har et område til at frigive slangen, kan du sætte det ind i en gammel pudebetræk og transportere den til et passende sted. Hvis du rejser med bil, så husk at binde en stram knude i enden, eller du kan have en slange løs i din bil!
 • Når du håndterer en slange, vil det ønsker at sno gennem dine hænder, hvilket er naturligt. Når du afhente en slange, vil nogle arter som fælles Garter Snake handle som det er i et træ. Du bør håndtere det ved at holde dine hænder omkring 10-12 inches fra hinanden, og drej dem, så at slangen har et sted at gå i stedet for at falde til jorden. Også lade det køre gennem dine adskilte fingre er acceptabel.
 • En måde at huske, hvordan at identificere koraller slange, en giftig slange fundet i det sydøstlige USA, især Florida og Georgien, er denne rim: »Hvis røde hånd sort, du OK Jack, hvis røde hånd gul, du er en døde fyr. "
 • Hvis du er bange for at få bidt, bære tykke læderhandsker, da de fleste slanger vil have en hård tid at bide gennem hærdet læder. Men afhængigt af den type slange, kan det være i stand til at bide igennem, og handsker vil hindre din fingerfærdighed.
 • Altid være meget blid med slanger og undgå ophidser dem, hvis det overhovedet er muligt. De er bange for dig, og det meste af den tid, du kan fingre dem ud af din værftet uden nogensinde at røre dem overhovedet.
 • Hvis du planlægger at holde din slange som kæledyr, så sørg for at du holder en tung genstand på toppen af ​​terrariet, fordi slanger er forrygende undslippe kunstnere. Eller du kan få en glidende skærm låget med en lås, eller måske endda en med en fane, plast glider ind og du kan løfte den for at åbne.
 • Slanger kan fanges uden brug af en distraktion, men det er meget lettere og sikrere at distrahere en slange før opsigtsvækkende det. Ikke at nævne, at det får hovedet peger væk fra dig, som er, hvordan du skal få fat i det.

Advarsler

 • Slanger hoveder er bemærkelsesværdigt fleksible. Undgå at snuppe slangen af lederen som nogle slanger (især visse giftige typer) rent faktisk kan bide dig selv, når den holdes på denne måde.
 • Gør ikke noget dumt. Kend dine giftige slanger. The King Brown snake er en meget farlig slange - du kan miste dine arme og ben, hvis bidt af dem.
 • Husk, at slanger er vilde dyr, og kan reagere uforudsigeligt, når truet. Og dit væsen i nærheden af ​​det truer den. Altid udvise ekstrem forsigtighed, når fangst slanger.
 • Det kan være ulovligt at holde en vild slange som kæledyr i dit område. En vild slange kan også være bange for det hjem, du leverer for det, og ikke spise. Hvis du holder en slange i fangenskab i mere end 30 dage, vil det have en hård tid at overleve i naturen, hvis du beslutter at du ikke ønsker det. Så sørg for du er klar til at acceptere ansvaret for pleje og vedligeholdelse af en koldblodig krybdyr.
 • Aldrig antage, at du kender så meget som tv-fagfolk. Vi kan ikke alle være Jeff Corwin.
 • Prøv at undgå at plukke slanger op blot ved deres hale. De fleste slanger kan ikke krølle deres kroppe op at bide din hånd, men de kan nemt bide benet eller endda skridtet. Brug en lang pind eller en anden lang genstand til vugge den første fod eller deromkring af sin krop. Hvis du nødt til at vælge en slange op blot ved dens hale, få en fast, men blid greb og hold den så langt som muligt fra din krop.
 • Når du afhente slangen, vil det forståeligt være bange og vil sandsynligvis moskus på dig. Hvis du vaskes straks, vil det reducere lugten, men du kan stadig lugte et par timer mere. Hvis lugten virkelig generer dig (eller det er særlig stærk), så prøv at bruge en sæbe med en skrubbe agent blandet i. Fast Orange eller Lava sæbe har stumper af pimpsten blandet i, og kan krat lugten away.Snakes kan også lugte blod på dig.
 • Hvis slangen er giftige, eller hvis du ikke er sikker på, om det er giftige eller ej, ikke gider det. Overlad det til en professionel - alt for mange mennesker er bidt forsøger at fange eller dræbe slanger, så ikke tage chancen. Hvis det er en trussel mod deres liv, så prøv at bruge en pind eller et andet objekt til fingre den væk. Bare sørg for at du ikke træde på halen, som du puffe den væk.

Ting du behøver

 • Snake (chancerne er, du allerede har en)
 • Snake-stick
 • Transport-fartøj slangen
 • Placer at frigive slangen
 • Stor skraldespand med låg, gyvel (Alternate Metode 1)
 • En hul pind, en sidesøm (alternativ metode 2)
 • Tee shirt, pudebetræk og sikker beholder med låg eller lingeri pose (Indoor Method)
 • Stor plastikbeholder med lufthuller