Wkidk

Hvordan til at tage sig af en abe

Aber er ikke den almindelige hus kæledyr, men de er sjove at have omkring! Hvis du har tid og tålmodighed og placering at byde velkommen til en ny type kæledyr, så prøv at lære om aber. Hvis du føler, du kunne rumme denne type nye ven, så måske det følgende vil lære dig noget om at eje en. Selvom, skal du have en licens for aber, hvis du bor i USA og andre lande. En masse af aber er købt ud af det sorte marked, men de mennesker, der køber dem ikke engang vide det. Licensen kan koste mere end 1.000 dollars. Så vær sikker på, at du ikke har en abe som illegal kæledyr, hvis du gør, vend det til den lokale zoo.

Steps

Hvordan til at tage sig af en abe. Surf på nettet for en art du måske gerne.
Hvordan til at tage sig af en abe. Surf på nettet for en art du måske gerne.
 1. 1
  Surf på nettet for en art du måske gerne. Spider, egern og Capuchin Monkeys har den bedste temperament. Spider aber spænder fra 18 til 25 pounds og Capuchins mellem 4-8 pounds. Det er bedst at købe en primat og hæve dem fra en baby.
 2. 2
  Medbring din abe hjem, lege med dem og være sikker på at studere deres handlinger i sidste ende at forstå, hvad de ønsker. Indtil du lære deres sprog, og de lærer dit, holde lægge forsyninger som mad eller legetøj foran dem, indtil de falder til ro. Den bedste mad for aber er præcis, hvad du spiser. Frugt, grøntsager, pasta, brød og ris. Må ikke fodre dem chokolade, avocado eller andet dyrefoder.
 3. 3
  Derefter begynde at træne aben. Sig deres navn ofte, når fodring eller tilbyde dem et stykke legetøj. Også sige deres navn, når petting og elske dem. Når de reagerer på deres navn, give dem en godbid og rose dem. Når de siger en kommando, handle ud af, hvordan du vil have aben til at handle! Så hvis du siger "dans," start hopping rundt! Når de lærer et trick, give dem godbidder og ros ham / hende! Start med enkle kommandoer som "sit" og "bliv". Generelt aber er ikke "tricksters". Sit ville være en god kommando, men at få en abe til at bo i et sted i mere end et par sekunder ville være noget af en præstation.
 4. 4
  Bade din abe i bruseren med dig - Daily. Du kan bruge almindelige sæber og shampooer. Når du børster, brug en gummi børste til kort hår og en wire for længe. Du kan bruge lus shampoo, hvis du føler, at de har været udsat for. Brug varmt, ikke varmt, vand. Brug små og sikker saks, hvis hår skæring er nødvendig.
 5. 5
  Lær din abe til at være stueren. Hvis du har købt en baby, altid holde dem i en ble, og selv en t-shirt eller andet "tøj". Som din abe bliver ældre, kan du lære dem at bruge toilettet. Dette er tidskrævende, men det kan gøres. Spil som om de var et menneske! De elsker at høre din stemme og de kan lide ting, der er skinnende, musikalsk og blød. Du kan finde ud af, hvordan sociale, de er ved at sætte dem foran et spejl for at se, hvordan de reagerer.
 6. 6
  Endelig har det sjovt med dem, men husk, at det er mere end bare et kæledyr, er det en kammerat, som du ikke kan få bare for at vise til dine venner.

Tips

 • Tag ham / hende til dyrlægen regelmæssigt og tage noter af noget dyrlægen fortæller dig.
 • Må ikke sætte aben i situationer, hvor han / hun måske ønsker at bide. Hvis du har gæster, holde aben i buret og fortælle folk at ikke komme for tæt på.
 • Må ikke holde en abe, der er mere end en lille brøkdel af din vægt. Hvis du ikke er i stand til nemt at afhente abe, han er / hun er for stor for dig, og du kan få din bagdel sparket når han / hun bliver ældre.
 • Desværre er der mange mennesker finder ud af på den hårde måde, at mens små aber er sjovt, mens de er små, historien ændringer, da de bliver ældre. Aben er ligesom en 2 årig, der aldrig vokser ud over 2.. Aberne er ikke så let at slippe af med, fordi der er masser af ældre aber omkring og ikke mange krisecentre. Folk, der køber aber ønsker de små. Aber ikke justerer så godt til nye mennesker. Derfor medmindre du planlægger at holde denne abe for det hele liv, 40 år eller mere, er det bedst at vælge en anden kæledyr.
 • Aber er elskelige, og når bundet til dig, er det en levetid obligation.
 • Husk, når du har din abe omkring andre mennesker, de har brug for at føle sig trygge. Dit kæledyr abe sandsynligvis ikke ønsker at blive holdt af andre, selv om de er din ven, de er fremmede for dit kæledyr abe.
 • Når du vasker din abe, er det bedst at bruge Johnsons bedre, fordi nogle sæber kan medføre hudirritation. (Udslæt)
 • Være fast, når beroligende din abe, så han / hun ved, du er master. Straffen skal passe forbrydelsen. Hvis aben bider du nødt til at reagere øjeblikkeligt. Du er nødt til at være fast og ikke gå overbord. Aber er vilde dyr. De har brug for at vide, at der er en høj pris forbundet med at bide dig, så de vil være mindre tilbøjelige til at gøre det igen. Må ikke ramt din abe, ville det have samme effekt som at ramme dit barn, bare en fast, skarp nej! Det efterfølges af en timeout i transportkasse. Husk, at de har kort opmærksomhed spænder, og de er tilbøjelige til at glemme alt om det inden for fem minutter. Så fem til ti minutter, bør være den maksimale tid i transportkasse. Hvis bidende fortsætter, og deres er ikke en absolut god sag, som de blev kantet eller bange, så straffen behov for at få lidt mere sever, men ikke misbrug. Konsekvenserne af at bide er meget alvorlige, så ikke opføre sig som det er normalt og intet. Du har måske vænnet sig til at have to ører, og at se gennem to øjne. Manglende korrekt disciplinere aben kan betyde, at engang i fremtiden, han / hun bider den forkerte person, og som ejer, ender du med at miste aben, komme i problemer, eller at være på den forkerte ende af nogle juridiske handling, eller værre, alt af ovenstående. Du ikke gør nogen nogen tjeneste ved at være bløde, når PET abe bid.
 • Hold en lille "cooler" bur til at sætte aben i, hvis han / hun bider. Buret bør være på størrelse med en transportkasse. Du kan bruge din transportkasse, hvis du vil. Aben vil ikke være i det for længe. Lige nok til at "køle ned."
 • Erfaringen har lært, at denne PET ikke er for alle. Hvis du arbejder på fuld tid, har børn og er en travl person, kan dette ikke være kæledyr for dig!
 • Aber er mest sjovt, når de er unge, når de vokser op de tager på personligheder af deres egne, som du måske ikke kan lide. De er vilde dyr. De er ikke som hunde og katte. Du ønsker måske at planlægge på at få en anden abe som en følgesvend til den første.
 • Også være opmærksom på, at du er helt ansvarlig for hans / hendes handlinger! Så vær kærlig, blid, men alligevel fast! Det er meget vigtigt for dig at være alfa.. hvis din abe sker for at bide nogen, det kan medføre, at du mister dem eller lov jakkesæt eller begge dele! Vær forsigtig med at have dine aber omkring fremmede! De bider, når de er bange eller nervøs, så prøv at undgå de situationer, indtil de er komfortable!
 • Du kan spare penge på bleer ved at ændre din abe kun hver anden dag. Nogle mennesker gør en mandag - onsdag - fredag ​​skiftende tidsplan.

Advarsler

 • Vær opmærksom på, at aben handel er noget af en beskidt forretning. Folk ønsker baby aber og vil betale tusindvis af dollars for dem. De babyer er revet fra deres mødre lige efter fødslen. Dette er meget traumatisk for mor og barn. Når du får din baby du vil rejse det, så godt du kan, men da aben bliver ældre, han / hun begynder at opføre sig som en frygtelig to år gamle, og er ikke så meget sjov mere. Monkey er levende at være omkring 40, så hvad der sker med aben, når du ikke ønsker det mere? Det var ikke ude i naturen, så hvis du slipper aben aldrig ville overleve? Den uønskede abe er i en hård stedet med få muligheder.
 • Find en dyrlæge, før du får en abe, en eksotisk kæledyr er den eneste dyrlæge for at tage sig af den abe, men disse koster tusindvis af dollars.
 • Kender omkostningerne og straffe ved at eje en abe ulovligt. Hvis du har en abe, og du ikke har en licens, gå til den lokale zoo, og forklare, at du ikke gjorde det, og du vil ikke blive retsforfulgt for gebyrer.
 • Være parat til at ofre tusindvis af dollars bare for at holde én abe i sunde forhold.
 • De fleste aber handles via det sorte marked, og vil være meget beskidt, transporterer sygdom og så videre, så sørg for at du ikke bidt af en, når du først får denne skabning.
 • Du er nødt til at have en licens til den abe, fordi det er ulovligt at eje eller tage sig af en uden licens.

Ting du behøver

 • Fødevarer
 • Legetøj (hund legetøj, fugl legetøj osv.)
 • Bleer
 • A gymnastik med klatring legetøj
 • Berigelse
 • Træer i din værftet
 • En stærk og stor (6 'med 6' m bred mindste det er 12 fod høj) bur med en hængelås. Aber bør ikke efterlades alene i et hus.
 • Glem ikke de har brug for et ton af kærlighed!
 • Aber er meget sociale væsener, de virkelig har brug kammeratskab. Du er ikke sandsynligt, at ønsker at være sammen med dem døgnet rundt. Det er bedst at planlægge på en anden abe som en følgesvend.