Wkidk

Hvordan til at administrere navle ringe under graviditeten

Tillykke! Lige når du troede navlen kunne ikke få nogen cuter... du har lært om barnet gemmer sig det. Men hvordan navle ringe arbejde med din voksende mave? Måske du finde dig selv spørgsmålstegn ved sikkerheden af ​​at holde en navle ring. Er der en måde til sikkert at holde det? Yes! Mange kvinder vælger at fjerne deres navle ringe kort efter at blive gravid, men andre vælger at efterlade dem i så længe som muligt. Her er nogle tips til at få dig og din navle gennem de næste ni måneder.

Steps

Hvordan til at administrere navle ringe under graviditeten. Efterlad din navle ring alene.
Hvordan til at administrere navle ringe under graviditeten. Efterlad din navle ring alene.
 1. 1
  Efterlad din navle ring alene. Prøv at undgå at rykke på det eller rode med det, fordi din graviditet vil gøre huden mere elastisk og mere tilbøjelige til at strække eller rive.
 2. 2
  Tal med din fødselslæge om dine navle ringe tidligt i din graviditet. De fleste mødre kan bære deres regelmæssige navle ringe indtil omkring 5 eller 6 måneder, men hvis piercing er ny, bliver revet eller er skadet, kan der være en risiko for blodforgiftning fra metalringe, hvilket kan påvirke sundheden for din baby. Mange læger er fint med patienter forlader i navle ringe lige indtil levering, hvis det ønskes. Nogle læger vil anmode om, at du fjerner din ring langt tidligere i graviditeten for at mindske din risiko for infektion.
 3. 3
  Overvej at købe nye ringe. Du kan finde disse typer af ringe nyttige som din graviditet skrider frem:
  • Plastic barsel navle ringe. Disse ringe er fremstillet af blødt, plastisk materiale, der vil strække sammen med din voksende mave. Fordi disse ringe kan ekspandere en smule, er de mindre tilbøjelige til at irritere huden og føre til infektion. De gode nyheder: de er meget billigere end de metalringe, og de er nemme at finde online. De fleste spænder fra US5€ til 5€ hver. Hvad mere er, vil de bøje og strække med din mave som det vokser!
  • Store gauge ringe. Jo større måleren, jo tyndere ringen, og jo bedre vil det passe som din mave vokser. Shop for en 14 gauge ring, som er den største sporvidde. Hvis du føler dig usikker på den beslutning du kunne bringe din nuværende navle ring til en smykke butik, der sælger navle ringe. Vis dem din ring, og bede om at se en, der er en størrelse eller to større end din. Også overveje at tale med en piercing specialist og beder om råd om den rette størrelse navle ring til din voksende mave.
  • Cirkulære ringe. Disse er mindre tilbøjelige til at falde ud end vægtstang formede ringe. Som din mave vokser, er det muligt for gennemboret hul midlertidigt at strække så godt. Hvis det bliver stort nok, er der en chance barbell ringe kunne slippe igennem den.
  • Clip-On Rings. Disse typer af ringe klip på huden ved navlen og ser meget ligner gennemboret ringe, men de ikke bærer samme risiko for hudirritation og infektion.
  • Stick-On smykker. Stick-on navle smykker kan også bruges til at efterligne en gennemboret navlen og er meget populær med gravide kvinder. Afrejse Hvordan man laver en falsk navle piercing.

Planlæg at skifte ud eller fjerne din sædvanlige navle ring omkring 5 eller 6 måneder, eller som lægen anbefaler. Dette vil formentlig gøre dig meget mere behagelig og vil hjælpe med at forhindre strækmærker omkring navlen.

 1. 1
  Brug en og ordentlig hygiejne. Som din mave strækninger, vil navlen formentlig strække. Huden omkring din piercing har mere frihed til at strække, hvilket gør det mere tilbøjelige til at strækmærker, ardannelse, og infektion. Dette kan reduceres eller forebygges ved anvendelse af fugtighedscreme og god hygiene.Use en og ordentlig hygiejne. Som din mave strækninger, vil navlen formentlig strække. Huden omkring din piercing har mere frihed til at strække, hvilket gør det mere tilbøjelige til at strækmærker, ardannelse, og infektion. Dette kan mindskes eller forhindres ved brug af fugtighedscreme og god hygiejne:
  • At forebygge infektion er det bedst at vaske navlen dagligt med mild sæbe og vand ved hjælp af en vaskeklud. (Bare føje den ind i dit brusebad rutine!) Fjern eventuelle ringene før vask. Undgå at bruge barske sæber med irriterende kemikalier eller duftstoffer. Barske sæber kan øge risikoen for smitte ved at forårsage irritation.
  • Det er også bedst at fugte hver dag ved hjælp af en fugtighedscreme, der er naturligt og fri for skrappe kemikalier eller duftstoffer. (Det er almindeligt antaget, at kakaosmør er den bedste fugtighedscreme til brug under graviditet, selv om ingen undersøgelser er specielt gjort viser effektiviteten af ​​kakaosmør på strækmærker.)
 2. 2
  Forkæl udslæt eller betændelse hurtigt. I tredje trimester, når hormon niveauer er skyhøje, bliver kvinder mere modtagelige for hudproblemer såsom udslæt, irritation, kløe og inflammation. Det er vigtigt at behandle nogen af ​​disse betingelser umiddelbart efter de udvikler for at forhindre dem forværring eller fører til infektion.
  • Fjern din navle ring, hvis området nær det bliver irriteret på nogen måde. Hvis du ønsker at sætte din navle ring igen, bliver du nødt til først sørge for, at irritationen har ryddet helt op.
  • Tal med din læge om at bruge antibiotika eller anti-klør cremer til om nødvendigt at afhjælpe stædig hudirritation.
 3. 3
  Vide, hvad man kan forvente som din baby vokser:
  • En outie: Sig goddag til indersiden af din navle. Hvis du er en innie, skal du ikke bekymre dig, hvis din navle vender vrangen ud som din mave strækninger. Dette er normalt og er ikke forårsaget af din navle ring. Benyt lejligheden til at rense ud alle lint du aldrig kunne nå før!
  • Kløe: Dette kan være forårsaget af huden strækkes. Fugtighedscreme vil hjælpe.
  • Navle smerter og tryk: Dette kan være forårsaget af muskler, strække, men lad din læge, hvis du oplever mærkbar smerte.

Advarsler

 • Fjern din navle ring og kontakte din læge omgående, hvis du bemærker nogen tegn på infektion i din navle, såsom pus eller væske siver fra piercing, kløe, rødmende hud, betændelse eller en dårlig lugt.

Ting du behøver

 • Fugtighedscreme
 • Nye ringe