Wkidk

Hvordan til at håndtere graviditet gener

Bærer en voksende baby i livmoderen kan medføre en stormløb af ubehagelige fysiske smerter og irritationer. Vide, hvordan man afhjælpe mange af disse smerter kan gøre denne del af graviditeten processen mindre en byrde, og bidrage til at gøre din graviditet så vellykket som muligt.

Steps

Hvordan til at håndtere graviditet gener. Lær at kontrollere og eliminere.
Hvordan til at håndtere graviditet gener. Lær at kontrollere og eliminere.
 1. 1
  Lær at kontrollere og eliminere. Morgenkvalme kan være en vanskelig aspekt af graviditet, da det er forbundet kvalme og opkastning er både uforudsigelige og ubehagelige. Dog kan lære om måder at styre det hjælpe gravide kvinder bedre at styre morgenkvalme for en mere behagelig graviditet.
  • Prøv at spise mindre, mere hyppige snacks.
  • Undgå steder der er ekstreme lugte, såsom slagter, parfume counter, fiskemarkedet, en røgfyldte rum, mugne områder osv.
  • Hold sunde nibbles med dig på alle tidspunkter. En lille pose kiks er nem at bære i din pung, og mange kvinder finder dem at være nyttige i at minimere kvalme.
  • Nogle kvinder finder det bedst at spise et stykke toast eller lignende kedelig post før at komme ud af sengen om morgenen. Holde en kasse med saltines eller andre ligegyldige kiks ved din seng kan være en nem måde for dig at have en beroligende bid før at komme op.
  • Undgå forarbejdede fødevarer og holde sig til sunde kilder til mad (protein, komplekse kulhydrater, masser af grønne og grønne veggies).
  • Gå i seng tidligere, undgå stress.
  • Ingefær, citron og lavendel kan hjælpe, i te, aromaterapi og spiseligt former.
 2. 2
  Prøv at lindre forstoppelse i forbindelse med graviditet. Som følge af de fysiologiske ændringer i forbindelse med den voksende baby, lider mange kvinder fra forstoppelse under graviditeten. Denne forstoppelse kan bedre kontrolleres ved forbrugende specifikke mad og drikke og udføre øvelser, der kan hjælpe.
  • Et andet problem, du kan finde dig selv at skulle beskæftige sig med konstant at ville tisse. Dette kan medføre tidligere end ønsket søvnafbrydelser! Hvis du oplever dette ubehag, vil du finde det er som regel i kraft i løbet af de første 13 uger eller deromkring af graviditeten og derefter igen i tredje trimester. Må ikke dehydrerer dig selv, i stedet drikke en masse i løbet af dagen, men mindre om aftenen at forsøge afhjælpe mange toilet ture i løbet af natten. Så igen, det er en form for uddannelse for, hvad der er at komme.
   • Hvis du oplever brændende eller sviende fornemmelse ved vandladning, tale med din læge, og du kan have en urinvejsinfektion.
 3. 3
  Mindske træthed under graviditeten. Træthed er et almindeligt problem for mange gravide kvinder. Ved at lære at styre din søvn tidsplan, kan du bedre styre din træthed i løbet af dagen.
  • Lær at elske lur. Nap, når du er hjemme, i weekenden, i løbet af en frokostpause. Igen, dette er mere uddannelse til, hvad der er at komme! Også få andre til at hjælpe mere med husarbejde, alle løft / skiftende / flytning af tunge genstande, dagligvarer mv På arbejdet, bede om nedsat rejse eller ændrede opgaver, hvis du føler dig for træt som et resultat. Undgå at gå ud om natten, da dette kan øge din træthed, mødes med venner og familie på weekenden eller til frokost i stedet. Hvis du allerede er en mor, lur, når børnene gør.
 4. 4
  Administrer din rygsmerter under graviditeten. Gravide kvinder ofte lider af rygsmerter på grund af den fysiske stress af at bære en baby, men der er ting, der hjælper bedre styre ubehag.
  • Undgå stående eller siddende i længere tid. Hvis dette kræver ændringer i din rutine, så sikre, at ændringerne sker.
  • Slid flade sko, der har fremragende støtte. Besøg en sko klinik, hvis du ikke ved, hvad god støtte i en sko handler om.
  • Hvis du skal løfte ting, altid bøje fra dine knæ.
  • Undgå at vride eller rykker rundt, især ikke pludselig.
  • Få en anden til at sætte andre børn ind bagsæde bil begrænsninger.
  • Brug varmt (ikke varmt) bade for at lindre rygsmerter.
  • Brug varme varme pakninger eller varmt varmt vand flasker til at lindre rygsmerter.
  • Tal med din læge, hvis noget er at hjælpe dig.
 5. 5
  Modtag massage fra din ven eller partner. Massage teknikker rettet mod gravide kvinder kan lette smerter, og er nemme at lære til en ven.
 6. 6
  Forebygge hæmorider under graviditet. Lær at opretholde en tidsplan for at gå på toilettet for at hjælpe med at fjerne hæmorider i forbindelse med graviditet.
 7. 7
  Lær at styre din runde ligament smerter. Fysioterapi, yoga og rytmiske kropsbevægelser kan alle hjælpe gravide kvinder at overvinde smerter forbundet med den runde ligament under graviditeten.
 8. 8
  Vær sikker forholdsregler, når du er syg. Hvis du får feber, mens du er gravid, lære, hvordan du sikkert for at undgå at sætte dig selv og din baby i fare.
  • Spørg din læge til sikre medicin. Nogle medikamenter, som du ville overveje sikker, når ikke er gravid kan være skadeligt for den voksende fosteret, så altid tjekke, før du tager noget.

Tips

 • Tilføj en ekstra pude eller to til din seng for at hjælpe sove. Som du vokse større, kan størrelsen af ​​din mave område gør sove mere ubehageligt. Positionering puder til at hjælpe afstive din mave og støtte din lænd kan reducere nogle af de ubehag og også holde dig velafbalanceret. Hvis din partner eller ægtefælle bevæger sig meget, kan dette også afhjælpe de chancer for at blive et uheld stødte løbet af natten. Lad ikke puden blive til en barriere mellem din kærlighed skønt!
 • Hævelse under graviditeten kan være en stor kilde til ubehag. Kendt som ødem medicinsk, kan det påvirke dine fødder, fingre, ben og ankler. Ofte bryllup og forlovelsesringe skal fjernes for nogle af graviditeten, rumme hævede fingre. Dette sker, fordi din krop er at fastholde væske under graviditet. Prøv at sidde ned og ophøje dine ben højere end 90 grader eller ligge helt ned, men støtter ryggen med en pude til at vippe din ryg. Bær sko, der passer, undgå stramt tøj af nogen art, sænke eller skåret ud dit saltindtag og drikke masser af vand.
 • Ømme bryster er en almindelig kilde til ubehag med graviditet. Heldigvis er dette afregner ned for de fleste kvinder efter første trimester. En af de bedste ting, du kan gøre, er at gå og få din bh kontrolleres for at sikre, at det passer ordentligt. Det er sandsynligt, du bliver nødt til at øge målingens med mindst en størrelse. Hold få tjekket hele din graviditet, da bryster fortsætter med at stige i størrelse. Kig efter en bh med brede stropper, en bred støttende bånd af stof under brysterne og lavet det meste af bomuld. Hvis brystsmerter ikke forbedres med en ændring i bh og accept af nogle ubehag, så tal med din læge.
 • Hold udøve så meget som du er i stand til at gøre det, efter råd fra din behandlende sundhedsperson. Staying fit er en vigtig måde at afværge mange gener opleves under graviditeten.
 • Humørsvingninger er fælles for mange gravide kvinder, og de kan være en kilde til ubehag. Først op, de er normale! Du vil sandsynligvis føle sig mere ked, touchier mere opstemt, mere ophidset, stemningsfuldere, mere bekymrede, mere irritabel, gladere end normalt, etc. under graviditeten, end du ville føle, når ikke er gravid. Teariness er temmelig meget en forventet situation nu og da. Dette er en meget følelsesladet tid af forandring, så god ved dig selv, få masser af hvile og husk, at hvert sving vil passere. Taler til andre er en god måde gennem nogle af de overdrivelser af følelser. Selvfølgelig ikke ty til alkohol, koffein eller narkotika, venner og familie er din bedste kilde til trøst.

Advarsler

 • Tests udført hele graviditeten kan være en kilde til ubehag for mange gravide kvinder. Det kan være den position, du nødt til at påtage, den lange ventetid, temperaturen i test værelse, smagen af ​​sukkersirup (meget sød!) For diabetes test, helst sondering med instrumenter eller nåle, osv. Altid stille spørgsmål at holde sig orienteret og lad din plejer vide, hvis du føler dig utryg, flov eller i smerte. Altid søge tryghed.
 • Ubehag, der synes unormalt, uudholdelig, ulige eller smertefuldt for længere tid er et signal til at se din læge eller jordemoder hurtigt.
 • Hvis du har været opkastning en masse, drikke masser af vand at rehydrere. Vær sikker på at tale med din læge eller CNM.
 • Spørg altid din læge til råds skræddersyet specifikt til dine behov.