Wkidk

Hvordan organiserer tomme mad opbevaringsbeholdere og låg

Mad opbevaringsbeholdere er fantastisk til at pakke op madrester til senere brug, og tage med dig, men de sikker kan fylde skab eller skuffe plads hurtigt. Her er hvordan du holder din samling i skak.

Steps

Hvordan organiserer tomme mad opbevaringsbeholdere og låg. Tøm skuffen eller skab, hvor du normalt holde dine containere.
Hvordan organiserer tomme mad opbevaringsbeholdere og låg. Tøm skuffen eller skab, hvor du normalt holde dine containere.
 1. 1
  Tøm skuffen eller skab, hvor du normalt holde dine containere. Sweep, vakuum, eller udslette krummer og sat ned frisk hylde papir eller skuffe foring, hvis du ønsker. Tag et godt kig på din containere, mens de er spredt ud på en counter eller bord.
 2. 2
  Genbrug beholdere, du ikke kan eller ikke bruger. Udsmid er altid et godt første skridt i retning af at organisere, fordi det betyder, at du vil have færre tilovers til at organisere og gemme, og fordi emner, du ikke kan eller ikke bruger aren ' t i vejen for dem, du gør.
  • Igennem dit sæt og genanvende eventuelle låg eller containere, der ikke har hjælpere. Sæt dem sammen, hvis det hjælper, så du kan se præcis, hvor noget kommer op kort.
  • Genbrug beholdere, der er brudt, split, farves, ildelugtende eller smeltet ud over det punkt af brugervenlighed.
  • Genbrug noget, du ikke bruger. Hvis det er for lille til din almindelige portioner, for stor til madpakke eller hylde i køleskabet, så lad det gå.
  • Beslut, hvor mange containere, du virkelig har brug for, og hvor mange containere du har brug for i en given størrelse. Chancerne er, din levering af mad containere aldrig løber ned til nul. Hvis du har en stak af ti identiske kasser, behøver du nogensinde se bunden to eller tre? Dit svar kunne være ja, hvis din familie på fem pakker frokoster i dem hver dag, ellers kan du ikke ønsker at holde alle ti.
 3. 3
  Fjern alt, der er ikke en opbevaring af fødevarer container og enten kassere det eller opbevare det et andet sted. målebægre, blanding skåle og drikkeglas (selv plast dem), bør alle gå på en anden, passende sted. Sæt dem sammen med andre elementer, der fungerer på samme måde.
 4. 4
  Få et matchet sæt. Hvis dit budget og rum tillader det, overveje at få containere, der alle den samme type, med multipla af almindeligt anvendte størrelser. Ofte en matchet sæt vil stable mere kompakt og lettere end diverse, uovertruffen beholdere.
  • Hvis du kan, så prøv, hvordan containerne stakken i butikken, før du køber dem. Har de reden stramt, eller skal de sidde op med masser af plads i mellem?
  • Hvis du udskifte dine containere som en del af den organiserende proces, skal du sørge for at slippe af med de gamle, uovertruffen dem.
 5. 5
  Vælg en passende skuffe eller et skab. En stor skuffe fungerer godt, hvis du har en. Uanset hvilket område du vælger, dedikere et bestemt område, og sørg for plads er rigelig for indholdet.
 6. 6
  Reden og stakken. For beholdere. Reden dem i stabler, der er så høj som din plads Start med den største på bunden og arbejder opad til de mindste. Foretag flere stakke som nødvendigt, at holde runde beholdere med rund, firkantede med firkantet, og så videre.
 7. 7
  Fil låg. En eller to stakke af låg på den side af rummet. Hvis du kan placere dem lodret, som du ville med papirer i et arkivskab. Læg dem for i det mindste nogenlunde efter størrelse. Fryseposer (som Ziploc eller Glad) er også en nem måde at holde låg sammen og i orden. En anden virkelig effektiv måde at gemme dem i en rektangulær kurv skruet på bagsiden af ​​lågen. Denne måde, de forblive lodrette, og vil ikke komme i vejen for containere.
 8. 8
  Corral de små ting. Hvis du kan lide at bruge miniature beholdere til sidesten klatterne eller single-servering portioner af toppings eller trail mix i en madpakke, sætte dem alle i én større container.
 9. 9
  Giv beholdere med langsigtede jobs permanente hjem andre steder. Hvis en bestemt beholder er den, du altid bruge til at gemme i pantry eller i den, kan du aldrig behøver at gemme det med dine andre beholdere. Lad det have sin normale plads i pantry, selvom du er ude af mel.
 10. 10
  Lav en vane af restacking containere tilbage, hvor de går hver gang du lagt væk retter. Hvis du begynder at stikke "bare én ting" i kantvis, vil det hele være kaos igen snart. Få din familie 's hjælp, også. Hvis andre gør det, forklarer den nye organisation, og beder om, at de erstatter elementer i stakke, du har arrangeret.

Tips

 • Ved hjælp af en opvaskestativ (til tørring retter) i skuffen eller skab er en god måde at holde lågene oprejst under opbevaring. Desuden kan hele rack trækkes ud for nem søgning.
 • En serviet holder (eller to) kan også bruges til at lagre låg opretstående. Man kan bruges til runde, én for firkantet. Disse er normalt tilgængelige på Dollar Store.
 • Runde beholdere gør for spildt køleskab og lagerplads. Hold dig til kvadratiske eller rektangulære beholdere.
 • Undgå at indsamle containere, der kommer som emballage, såsom margarine og creme fraiche bøtter, medmindre du har et bestemt formål for dem og regelmæssigt bruger dem op.
 • Få containere, der vil vare et par år og genbruge dem. Mens nogle af de semi-engangs plastbeholdere kan vare et stykke tid, når plejes korrekt, har de tendens til at være bedst til at sende fødevarer hjem med familiemedlemmer, der ikke bringer tilbage containere.
 • Opbevar mindre hyppigt anvendte containere et andet sted. Cirklen eller kage luftfartsselskab, som kun bliver brugt ved særlige lejligheder kunne gå i garagen, på en høj hylde eller under hjørnet af tælleren, hvor det er svært at nå. Hvis du bruger det sjældent nok, slippe af med det.

Advarsler

 • Lejligheder og huse til voldsramte kvinder er et andet godt sted at slippe af med overskydende køkken elementer. Mange kvinder forlader med kun det tøj på ryggen, så hjælpe nogen nedsat en ny husstand er en anden god måde at sikre, at dine containere bliver genbruges af en person, der har desperat brug for dem.
 • Organisering for mange ting vil ikke hjælpe. Hvis du har for mange containere, slippe af med nogle.
 • Vær venlig, og snarere end trash ubrugte eller sjældent brugte containere, overveje re-purposing / genbruge dem (ikke gemme dem et andet sted tom) muligvis udnytte dem til at organisere i garagen, badeværelse, et skab eller kids toy område, med eller uden låg efter behov.
 • Ubrugte beholdere (selv uden låg), kan sælges på et loppemarked eller givet væk til velgørende formål.
 • Freecycle er en fantastisk måde at slippe af med ting, du ikke længere ønsker. En mands trash er en anden mands skat.
 • Broken eller på anden måde ubrugelige containere / låg kan være i stand til at blive genanvendt i stedet smidt.
 • Det centrale er at organisere, udnytte eller fjerne så hurtigt som muligt.