Wkidk

Hvordan man ændrer en tørretumbler bælte

En af de mest almindelige årsager til en tørretumbler til at mislykkes er en knækket drivrem på tørretromlen. Dette er en nem gør det selv reparationer, som bruger meget få værktøjer, og kan spare en masse penge. Her er de trin for varetagelse af denne opgave.

Steps

Hvordan man ændrer en tørretumbler bælte. Afbryd tørretumbleren fra el-forsyningen.
Hvordan man ændrer en tørretumbler bælte. Afbryd tørretumbleren fra el-forsyningen.
 1. 1
  Afbryd tørretumbleren fra el-forsyningen. Den nemmeste måde at gøre dette på er simpelthen at tage stikket ud af stikkontakten. Dette vil forhindre utilsigtede elektriske stød og forbrændinger.
 2. 2
  Flyt din tørretumbler til et område, hvor det vil være let at få adgang til bagsiden af maskinen, hvis det er muligt. Det betyder, at frakoble aftrækskanal og frakoble den elektriske strøm, hvis ikke allerede har gjort. Hvis tørretumbleren aftræk ind med solidt metal pipe, eller hardwired ind i hjemmets el, kan du blive nødt til at genoverveje at gøre dette job selv. Forsøg ikke at løsne eller afbryde gasledningen (fra alle gasapparat) for at flytte den. Selv en langsomt udsivende gas pipe er en meget farlig tilstand, der i sidste ende vil antænde med potentielt dødelige resultater.
 3. 3
  Kontroller ydersiden af maskinen nær toppen for eventuelle udsatte skruer. De fleste tørretumblere bygget i de sidste 20 år har hængsel-lignende klip på bagsiden, og låseringfikseret fastgørelsesanordninger toppen at gøre fjerne det øverste lettere. Kontrollér på fnugfilteret adgang døren for yderligere lynlåse, normalt forsænket phillips typen maskinskruer.
 4. 4
  Fjern eventuelle skruer, enten på fnugskærmen adgang eller den øverste bagsiden af tørretumbleren, sætte dem på et sikkert sted til genbrug, når maskinen sættes sammen igen. De fleste tørretumblere krop skruer er enten 1/4 tomme eller 5/16 tommer maskine skruer, så en nutdriver af den rigtige størrelse vil gøre dette arbejde lettere, men selv et par af fælles tænger vil gøre i en knivspids.
 5. 5
  Lirke den forreste del af toppen af tørreren op med en stor fladbladet skruetrækker for at frigøre låseringfikseret der holder den på plads. Vær omhyggelig med ikke at vride eller lirke på en sådan måde, at skruetrækkeren smutter og ridser eller chips finish. Når den er fri for låseringen, kan du løfte dækslet høj nok til at se toppen af ​​tørretromlen. Du bør se en smal forstærket gummi bælte viklet rundt om tromlen. Hvis den mangler eller meget løs, bliver du nødt til at fortsætte med at erstatte den. Hvis det stadig er på plads på tromlen, kan du have et problem med den elektriske motor, som drejer tromlen eller de elektriske kontakter, der styrer tørretumbler funktioner i stedet for et bælte problem.
 6. 6
  Frakoble de elektriske ledninger på forsiden af tørreren, der forbinder til døren sikkerhedsafbryder. Der er normalt en konnektoren på ledningsnettet til at gøre servicering tromlen området lettere, men hvis der ikke er nogen tilsyneladende aftagelig stik, kan du nødt til at skære disse ledninger og tilslut eller splejse dem, når du samle maskinen.
 7. 7
  Løft toppen af maskinen på forsiden, gør det muligt at afhænge tilbage på bagsiden af maskinen. Se ledningerne fra timeren og maskine kontrol, så de ikke river sig løs fra deres terminaler eller hage på en skarp metalkant når du gør det.
 8. 8
  Prop op i toppen af tørretumbleren med en stol eller et andet emne, så det er understøttet, mens du arbejder på tromlen og sele. De kan finde en frivillig til at blot holde den øverste op, men montering af remmen på motoren og omkring tromlen kan tage tid, så have noget at støtte det vil gøre arbejdet lettere.
 9. 9
  Løft op på fronten af tørretumbleren. Der er normalt to friktion typen klip der passer til en spalte på frontpanelet, sikre bunden af ​​panelet til siderne af maskinen, og løfte denne del vil tillade det at blive fjernet, så tromlen kan tages ud. Hvis løft ikke er gratis frontpanelet, tjek under maskinen for skjulte skruer eller andre lynlåse. Hvis ingen er placeret, kan du prøve nysgerrige foran gratis.
 10. 10
  Hold den forreste kant af tørretumbleren tromle, og fjern frontpanelet helt, hvilket placerer den til side. Nu er du klar til at skubbe tromlen ud af tørretumbleren boliger. Hvis den gamle tørretumbler bæltet stadig er fastgjort, bliver du nødt til at skubbe det ud af tromlen, så tromlen kan fjernes, eller klippe det og bare trække det ud.
 11. 11
  Træk tromlen fremad mens afvejning sin vægt, og tag det ud af tørretumbleren huset.
 12. 12
  Tag den gamle rem og eventuelle oplysninger fra din tørretumbler til at et apparat dele leverandør til at matche det for en udskiftning. Nogle tørretumbler fabrikanter ikke har eftermarkedet reservedele leverandører, så du kan finde du nødt til at finde en forhandler til din bestemt mærke tørretumbler.
 13. 13
  Rens trævler, papirkurv, eller andet affald fra tørretumbleren s boliger. Hvis fnugfilteret kanalsystem er aftagelig, kan nu være et godt tidspunkt at gøre det, og rengør det, så godt. Tør tromlen ruller og guider, mens du har tromlen fjernes.
 14. 14
  Wrap den nye rem omkring tromlen, når du er klar til at installere det igen. Overhold tromlen, bør du se et mærke, hvor den gamle rem passer tromlen, og sørg for den nye rem er sat på samme sted. Skub tromlen tilbage i maskinen, og støtte den forreste del af tromlen til at holde det på plads.
 15. 15
  Lay ned foran tørretumbleren, og se under tromlen til remstrammeren og den elektriske motor, der forvandler tromlen. Passer til din nye rem gennem fjedermekanisme og omkring remskiven på motoren, og sørg for trækkraft riller vender skiven i den korrekte måde.
 16. 16
  Skub den forreste dække op til den forreste del af tromlen, fjerne eventuelle støtte blokke fra undersiden af tromlen, når du gør det. Skub fronten helt på, løfte den over låse og gør det muligt at falde på dem for at sikre bunden i position. Skub toppen i, og sørg for sælerne passer inde i tromlen stramt, uden at beskadige dem. Disse tætninger er normalt mærkes, eller nogle andre blødt materiale, og er holdt på plads med et klæbemiddel.
 17. 17
  Sæt skruerne fjernet for at tage frontpanelet af i den omvendte rækkefølge, de blev fjernet i, og sørg for du tilslutter alle elektriske tilslutninger, som du gør det. Lad toppen af tørreren falde ned på plads, og tryk på hvert hjørne at engagere snaplocks. Kontroller, at alle yderligere skruer udskiftes og strammes stramt.
 18. 18
  Udskift tørretumbler i sin sædvanlige position, og sæt tørretumbleren udluftning kanalsystem. Sørg for at denne kanalsystem er ren indeni, da fnug udenom fnugfilteret sidst kan stoppe kanalen op. Sæt tørretumbleren tilbage i beholderen og tænde den for at teste det.

Tips

 • De fleste tørretumblere er designet til at blive serviceret på plads, men at fjerne dem på et åbent område gør arbejdet meget lettere.
 • Grundigt rense indersiden af ​​tørretumbleren boliger mens tromlen fjernes.
 • Brug dit digitale kamera, videokamera eller mobiltelefon kamera til at tage et par billeder, mens du arbejder, kan det være nyttigt at huske, hvordan man samle maskinen.
 • Aftermarket bælter (og andre dele), er ofte langt billigere end OEM dele, men sørg for at de er lige eller bedre kvalitet.
 • De fleste bælter kommer med udskiftningsinstruktioner specifikke for maskinen, de er lavet til.

Advarsler

 • Tag tørretumbleren, før du forsøger at gøre noget arbejde for det.
 • Hardwired eller tørretumblere kan være farligt at arbejde på, hvis du ikke er bekendt med grundlæggende el-arbejde.
 • Forsøg aldrig at løsne eller afbryde naturgas eller propan forsyningslinjer fra apparater. Utætte rør vil give ophobning af brændbare gasser, at når der ikke gøres noget, i sidste ende vil antænde / eksplodere. De fleste steder kun en kvalificeret person (re: autoriseret blikkenslager eller pibe montør) kan tilslutte og afmontere gasapparater.

Ting du behøver

 • Flad blad og Phillips skruetrækkere.
 • Tang eller møtrik-drivere
 • En lommelygte
 • Nye dele