Wkidk

Hvordan at finde gratis kompost ingredienser

Hvorfor købe dyre behandlinger eller giftige gødning for at sikre rige jord og en frugtbar haven, når du kan få de samme fordele fra kompost? Før du går til den lokale planteskole eller haven levering butik og betale en præmie for komposteringsanlæg ingredienser, overveje at gøre kompost på din egen derhjemme. Faktisk behøver du ikke engang at gøre store kompost-kan du finde ingredienserne til fri med et par telefonopkald og en lidt forskning. Denne artikel tjener mere som en "hvordan" på at finde gratis kompostering materialer end et "hvordan" på at gøre kompost. Trinene nedenfor vil vist mulige måder at forbinde med gratis kompost. Ved at gå gennem listen er du sikker på at finde noget, der vil ændre din jord og hjælpe dine planter trives!

Steps

Hvordan at finde gratis kompost ingredienser. Spørg din lokale café, hvis de smider ud brugt kaffegrums.
Hvordan at finde gratis kompost ingredienser. Spørg din lokale café, hvis de smider ud brugt kaffegrums.
 1. 1
  Spørg din lokale café, hvis de smider ud brugt kaffegrums. Kaffegrums er en glimrende sur ændring jord, så brug aske eller kalk til at afbalancere pH.
 2. 2
  Spørg de lokale Tømmerpladserne og hjem forbedring butikker for gratis savsmuld. Vær sikker på at bruge savsmuld blot fra ubehandlet træ.
 3. 3
  Saml aviserne. Adskil avisen fra den blanke skær, og sønderdele papiret for at gøre det kompost hurtigere.
 4. 4
  Kontakt de lokale mejerier, feedlots, eller kvæg operationer for komposteret kogødning. Den ideelle gødning har været kompostering i mindst 2 år.
 5. 5
  Tilkald en lokal mad forarbejdningsanlæg at spørge, hvis de har nogen til overs organisk materiale.
 6. 6
  Besøg din lokale zoo og spørge om at hente kompost fra udstille dyr. Sørg for, at det kun er fra planteædende skabninger som kødædende ekskrementer indeholder ofte parasitter skadelige for dit helbred.
 7. 7
  Placer pap over en seng af orme til at skabe ormen støbegods og stærkt nærende kompostering materialer.
 8. 8
  Besøg juletræ lod om mulched træer mange byer og lokalsamfund genanvende juletræer, så barkflis kan være tilgængelig fra denne sæsonbetonede kilde.
 9. 9
  Kontakt din by regering. Enkelte byer som San Francisco tilbyder nu gratis kompost startsæt.
 10. 10
  Være neighborly. Dine naboer er bundet til at have en masse potentiale kompost. Tal med dem om kompostering, og spørge, om de vil redde deres skrot grøntsager og lignende til dig, eller hvis du kan hente deres haveaffald. Mange kommuner tilbyder nu regelmæssige haveaffald pickup; hvis dine naboer bruger dette, kan du bare bede dem om at lade dig indsamle haveaffald fra deres skraldespande.
 11. 11
  Wood aske er også et glimrende jord ændring. Nogle mennesker har ildsteder i deres værfter, eller bringe en 5 gallon spand med dig, når du går camping, og tilsæt den kolde træ aske til mix. Bare sørg for du er kun brænder ubehandlet træ eller papir i brand. Wood aske er meget basisk (høj pH), så skal tilsættes i små mængder.

Hav og sø vegetation er bemærkelsesværdigt næringsrig og gør en fantastisk tilføjelse til din kompost, men det er også uholdbart, da tidelands og kyster har brug for disse næringsstoffer til deres egne økosystemer. Hvis du bor i nærheden af ​​havet, kan du sikkert hente masser af tang. Kontroller dine vedtægter for at sikre, tang kollektionen er lovligt i dit område.

Når du bygger kompost, forsøge at sikre, at du ikke fjerner ingredienser fra en indstilling, hvor de ville være komposteret-skoven, kysten, parker osv. Pointen er at bringe næringsstoffer tilbage i livscyklus, der var bestemt for losseplads. Ved at tage organisk stof fra et sted, der ville drage fordel af kompost det gør du ville være begået ødelæggelse af økosystemer.

Tips

 • God kompost er ikke nogen tilfældighed. Du er nødt til at have en god balance af kvælstof og kulstof, og det kræver den rette blanding af ingredienser. Kontroller de eksterne forbindelser og de relaterede Googles for mere information.
 • Kompost te, en kombination af vand og gødning lov til at sidde og "stejl" er en glimrende gødning. Brug kompost te på planter, når de er unge for at sikre hurtig vækst og sikker at spise.
 • Undgå kompostering gødning fra kødædende dyr som hunde og katte. Parasitter og skadelige bakterier kan være til stede i et sådant materiale.
 • Kompost er bare en fancy måde at sige opdelt organisk stof. Kompostering materialer kan komme fra næsten ethvert dyr eller planter.

Advarsler

 • Vær sikker på, at din kilde ikke er forurenet med kemikalier, især hvis du planlægger at bruge den resulterende kompost i en vegetabilsk eller en økologisk have.
 • Brug ikke græsplæne udklip fra en græsplæne, som pesticider eller herbicider blev for nylig anvendt.
 • Hvis du indsamler haveaffald eller køkken scraps fra naboer eller lokale virksomheder, forventer at ordne en masse ikke-komposterbart materiale, og være parat til korrekt bortskaffelse af det. Mens husholdningerne kan være en frugtbar kilde til kompost ingredienser, kan folk være meget sløser ordentligt adskille skrald fra kompost (det samme gælder naturligvis for genbrug). Du får en smagsprøve på, hvad affaldshåndtering arbejdere gå igennem hver dag.
 • De fleste gylle behov for at nå vedvarende temperaturer over 180 grader Fahrenheit til fuldt kompost. På grund af faren for E. coli og andre skadelige organismer, undgå at bruge frisk gødning på fødevareafgrøder.
 • Hvis du ønsker at bruge juletræer, være opmærksom på, at fyrretræer og nåle er sure, og tilføje sure kompost for planter, der ikke kan lide syre vil sandsynligvis skade eller dræbe dem. Brug kun fyrretræer for kompost, du ønsker at tilføje til syre-elskere (azalea, blåbær, gardenia, hibiscus, citrusfrugter, Ixora). Du kan tilføje kalk til mix for at hjælpe udligne surhedsgraden. * Hvis du bor i den dybe syd, afkald asken helt, da din jord er sandsynligt basisk. Havecentre har billige PH testkit, som ikke er korrekt, men du kan gå til din lokale laboratorium for at få det præcist testet for omkring 15€. Hvis du ikke er sikker på, hvor at finde et sted, der gør det, spørg din lokale gartneri forening eller på landmandens marked.