Wkidk

Hvordan man laver et marsvin bur

Marsvin er dejlige skabninger, men de vil blive meget gladere og sundere, hvis de får en stor, spændende miljø at leve i. dyrehandel bure alt for lille til en gris, endsige to. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du laver de bedste bure.

Steps

Hvordan man laver et marsvin bur. Husk, at et marsvin har brug for mindst 8 m² af bur plads til to mindst 10 m².
Hvordan man laver et marsvin bur. Husk, at et marsvin har brug for mindst 8 m² af bur plads til to mindst 10 m².
 1. 1
  Husk, at et marsvin har brug for mindst 8 m² af bur plads til to mindst 10 m². Selvfølgelig, jo større jo bedre! Det kan synes som en masse plads, men det er nødvendigt, hvis du vil have glade kæledyr.
 2. 2
  Forbind net ved hjælp af gitter stik til at danne omkredsen af buret.
 3. 3
  Måle længden af indersiden af kabinettet på bunden. Du kan gøre dette med noget snor, hvis du gerne vil. Husk at give plads til stikkene (foranstaltning fra den indre kant af stik). Boksen vil sidde inde i dem.
 4. 4
  Tilføj 12 inches til længden og bredden til skæring dimension. Tilføj 12 inches til længden og bredden for en 6 tommer væg hele vejen rundt. Dette giver dig de ydre dimensioner at skære. Hvis buret går mod en væg, kan du ønsker at gøre bagvæggen 12 inches høj til at forhindre hø spild. I så fald skal du tilføje i alt 18 inches til den oprindelige måling fra oven, for én 12 "side.
 5. 5
  Begynd at måle, markere og klippe coroplast. Mål og markere Coroplast (ved hjælp af et målebånd, målestok og pen). Skær den til de ydre dimensioner med saks eller box cutter. Et par tunge saks eller en kasse kutter er lettere end almindelige saks, men du kan stadig bruge almindelige saks. Snitlinier afhænge af, hvor stor en ark, du starter med.
 6. 6
  Start med at måle, markere og score coroplast. Mål og markere 6 "ind fra alle sider (de indre dimensioner). Score på Coroplast ad disse linjer ved hjælp af et barberblad eller boks cutter. Vær forsigtig med ikke at skære hele vejen igennem. Praksis på et stykke først. Sørg for at score med korn, det ikke imod det. er meget lettere!
 7. 7
  Halvvejs der! Nu vil du skære klapperne. Skære hele vejen igennem Coroplast i hvert hjørne, blot 6 "i, at skabe flappen at gøre hjørne.
 8. 8
  Snap kanterne væk fra rivelinien at danne en kasse.
 9. 9
  Tape klapperne med tape på kanterne. Sørg for at du kun tape på ydersiderne. Dette vil sikre kassen. Lav et par store strimler af tape gå på ydersiden for at gøre det robust!
 10. 10
  Placer kassen inde i nettet. Tillykke! Du har nu en robust bur til dit svin!

Tips

 • Du kan også bruge fleece som strøelse til en penge Saver i det lange løb, men ikke bruger blødgøringsmiddel ved vask det, det tærer på fleece.
 • IKKE hus din marsvin i et træ Hutch udenfor! Dette er meget almindeligt i England, men marsvin kan ikke undslippe vejrforhold eller rovdyr og overskabe er normalt for lille. Hvis du virkelig ikke kan holde dine grise inde, huse dem i et velisoleret skur eller ubrugt garage (bil dampe er mordere). Marsvin heldigvis vil fritgående i et skur, men det er bedst, hvis de kommer ind i huset i det mindste for vinteren.
 • Opbevaring terninger er tilgængelige på Walmart, Bed, Bath and Beyond i Europa. De er sværere at finde i England, men prøv B & Q, Kleeneze katalog, og eBay.
 • Brug Coroplast som base, og rengør med en 50/50 eddike / vand opløsning. Urin vil ikke lægges i blød i, hvilket resulterer i et rent og sundt miljø.
 • Coroplast kaldes Correx i Storbritannien. Det findes i sign-making butikkerne.

Advarsler

 • Sørg for at rense buret ordentligt hver uge, eller endnu oftere, eller din marsvin kan blive meget syg eller måske endda dø af sygdom.
 • Brug ikke net, hvor afstanden mellem stængerne er over 1,5. Deres hoveder kunne sidde fast!
 • Altid tage dine grise til dyrlægen mindst en gang om året, så de forbliver sunde.

Ting du behøver

 • Coroplast
 • Målebånd
 • Box kniv
 • Opbevaring terninger
 • Kabelbindere
 • Packing tape